Travelt..!

Hei alle sammen !<3 Idag her jeg det veldig travelt, jeg kom hjem nå nettopp. Jeg skal spise mat og ordne meg å så dra på Meldalsmesterskap på Litjåsen. Jeg skal gå 3 km. Heia Heia :)Håper jeg blir meldalsmester i år også, ble det i fori fjor :) Det var veldig artig. Men sorry, kan ikke blogge mere. Vi blogges senere !

  • Hva skal du idag ?

- Lene

2 Søtinger

Postet av: Andreas
Dato: 13.03.2012 Klokken: 16:41 - http://andr3s.blogg.no


rrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg.

llllllllllllllllllllllleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Postet av: Lene M
Dato: 14.03.2012 Klokken: 15:35 - http://enelmk.blogg.no


Åherregud Andreas ! :D

Skriv en ny kommentar