A day to remember...

Hei alle sammen! Som dere ser så blogget jeg ikke igår på grunn av en ting : Ikke nett :( Å det på grunn av gårsdagens vær. Det regnet og blås om hverandre. Møkka vær, sier nå bare jeg. Vil ha sommer nå ! Er så utrolig glad for at nesten all snøen er borte...Ser plenen rundt husveggene, da kommer det et smil rundt min munn. Men over til noe annet. Vi bruker å ha ukesluttsprøve på torsdager, så kvelden igår gikk med på å pugge å øve -.- Men så klart når vi kom på skolen i dag morrest, så skulle vi ikke ha ukesluttsprøve alikevell. Da skal jeg si dere at det ble jubel :) Jeg som hadde pugget, sånn at alt skulle sitte..? Til ingen nytte. Men jeg fikk fri da ! Hadde vært på alle fleksi timene og har gjort det jeg skulle av arbeid, så i morgen kan jeg slappe av å sove lenge. Mmmm ! Det skal bli godt :)

På lørdagen skal jeg antagelig vis og jeg håper jeg skal bli med Ida ( bestevenn ) på hytta !<3 Det hadde vært så utrolig koselig. Så jeg håper jeg kan..! De drar på lørdag og kommer hjem på søndag, så da skal jeg sove der i helga, maybee.

Bildet er tatt utenfor huset mitt.

  • Hva synes du om dette ?
  • Hva synes du om bildet ?

- Lene

2 Søtinger

Postet av: leneestenvik
Dato: 29.03.2012 Klokken: 15:43 - http://leneestenvik.blogg.no


Haha, jeg også satt til klokka halv tolv eller tolv å pugga til prøve. Jeg ble kje,mpe glad når vi fikk vite at vi ikke skulle ha ukeslutt prøve alikvell...

Bilde var kjempe fint <3
Postet av: silje
Dato: 29.03.2012 Klokken: 15:51 -


Fint at du pugga da:) Men synd at d ikke vart nå ukeslutt på dæ da :P Men d e nå lik så bra å slæpp onnja :):)

SuperSuper fint blide tå dæ :):)

Skriv en ny kommentar