Oppsumering

Heihei. Nå tenkte jeg jeg skulle ta ei oppsumering. Har sjedd mye igår. Så jeg bare begynner...

Igår på formiddagen ringte Odd Stenvik, og lurte på om vi ville ha besøk. Å det ville vi jo selfølgelig, så da kom det besøk til oss. Jeg, Lene, Linda og Andreas spilte Gruble og kort spill. Jeg og Lene var litt på dataen og vi var på rommet. Det var litt servering her også med brødskive med mye forskjellige pålegg sorter. Kjempegodt ! De dro cirka i 16.15 tiden. Veldig morsomt å ha besøk av de.

Så etter de har dratt, så tenkte vi at vi skulle ta en kveldstur til Stangvika til hytta til Ola Lilleås. Vi kom dit i 18.00 å ble til 22.30. Vi kom ikke hjem før 00.00. Jeg var trøtt, veldig trøtt...På hytta så fikk vi litt kaffebrød og brus. Nam...Jeg og Elin Lilleås satt å spilte alle slags spill i mange timer. Det ble stilt av åss gitt. Hun lærte meg mange nye spill, så det var koselig. Erik og Andreas var ute og diverse. Fikk ikke med meg alt de holdt på med. Erik snøbadet også, begynte å fryse bare jeg så på han..Brrrr..! Da var det sikkert godt å ha en badestamp å hoppe rett oppi etterpå tenker jeg.

Disse bildene tok jeg fra bilden, på tur til Stangvika.
Det var oppsummeringen fra igår. Igår fikk jeg jo ikke tid siden jeg kom hjem kl. 00.00.

Nå skal jeg til legen til kl. 13.15, for å se om alt er bra, er fortsatt syk så vi tror kanskje det kan være lungebetennelse. Det er ikke lenge siden jeg hadde det heller, og da fikk jeg det igjen fler gang etter det, så mulig jeg har det nå å, men det får legen avgjøre.

  • Har du hatt besøk eller vært borte i påsken ?

- Lene

Ingen Søte små

Skriv en ny kommentar