Lang helg, hele 5 dager...!

Heihei alle sammen. Igår tok vi ukeslutt`s prøve. Det er en prøve vi har annen vær uke, men i dette tilfellet så hadde vi 3 ukers plan. Vi tar denne prøven for å se om vi har lært nok, og kan alle målene i alle fag på hele planen. Må også ha gjort ferdi leksene på planen og vært på nok fleksi. Å jeg fikk fri. Fikk 18 poeng av 18 poeng, så ble fornøyd med innsatsen jeg har hatt disse ukene. For ikke så lenge siden hadde vi verb prøve i engelsk, som jeg skrev om tidligere. Jeg fikk sjokk når jeg fikk den tilbake idag. Hele 71,5 av 72 poeng. Som resulterte til en 6`er. Så ble jo kjempeglad. 

Siden jeg har fri imorgen, så betyr det at jeg har fri i hele 5 dager nå. Skikkelig langhelg..! Vi har jo fri på mandagen og på tirsdagen er det jo 1.mai og rød dag. Da skal jeg på Storås å se på alle motorsyklene som skal kjøre litt over 22 mil. Skal ikke sitte på i år siden jeg satt på i fjor. Broren min har første retten i år. Å det er pappa som kjører. Imorgen så skal jeg til legen, og skjekke en gang til om det kan være noe. Det er vel noe, siden jeg aldrig blir frisk. Mulig lungebetennelse igjen. Men får høre hva de sier. Skal holde dere oppdatert ! Jeg har også planer for i helgen. Skal kanske ligge over til verdens beste Ida. Men det kommer an på formen min. Men vil så gjerne. Har gledet meg lenge..! 

I kveld skal jeg tilbringe tiden hjemme alene. De andre skal på Løkken på fotball trening og møte. Så skal nyte det. Jeg elsker å være alene !

* Hvilke planer har du for helgen ?

* Synes om bildet ?

2 Søtinger

Postet av: Lene Stenvik <3
Dato: 27.04.2012 Klokken: 11:42 - http://leneestenvik.blogg.no


Skal kose meg og chille i helga <3

Kjempefint bilde, Lene <3 Du er så sykt supermodell :*
Postet av: Lene
Dato: 27.04.2012 Klokken: 11:44 - http://enelmk.blogg.no/


Lene Stenvik: Hehe, takk <3

Skriv en ny kommentar