Mine tanker omkring mbbing

Hva er egentlig mobbing? Jo, det vet jeg. Det er noe helt forferdelig som har blitt funnet opp her i verden, hvorfor skal det være sånn at folk skal mobbe og rakke ned på andre? Hvorfor har verden blitt et sånt sted. Tenk hvor glade alle menneskene hadde vært om ordet "mobbing" ikke har eksistert på denne jord! Jeg skjønner ikke hvorfor mobbing er et ord som vi alle kan.

Mennesker blir mobbet på grunn av utseende, hudfarge, klessmak, interresser, hobbyer, musikksmaker, snakkemåter, navn, ja absolutt alt! Hva er vitsen tenker jeg? Er det noen vits i å mobbe folk, tror du at du er perfekt selv? Nei, du er ikke det. Ingen er perfekte, men alle er helt unik på sin egen måte. Mobberen/mobberne trenger ikke å ha noen grunn for det, men de gjør det uansett fordi de synes det er "gøy" å få andre til å bli triste, lei seg osv. Unnskyld meg? Er det, det du kaller for gøy? Da burde du tenke deg om tre ganger! Hvordan ville du ha tatt det om noen har mobbet deg på grunn av utseende e.l. Du hadde blitt lei deg, og usikker på deg selv. Og du har blitt så såret at du har stengt alle ute, du har vilet vært for deg selv! Er det noe nu vil oppleve ? Nei, tror ikke det.

Så slutt med denne mobbingen, du kommer ingen steder uansett. Hva er det du vil oppnå? Å ødelegge noen`s liv for alltid ? Stopp ikke mobb, ta vare på hverandre istede. Det er mye bedre, og du kommer lengre med det! 

* Hva synes du om dette temaet?

Del gjerne innlegget vidre <3<3


2 Søtinger

Postet av: Lene Stenvik <3
Dato: 19.07.2012 Klokken: 20:52 - http://leneestenvik.blogg.no


Bra skrevet ! :)) Jeg er helt enig med det som star <3 Stå på videre
Postet av: Lene
Dato: 19.07.2012 Klokken: 20:54 - http://enelmk.blogg.no/


Lene Stenvik: Takk for det <3

Skriv en ny kommentar