De mister respekten vår

Hei! Tenkte å skrive om et viktig innlegg som er verdt å tenke på til neste år. Dette gjelder spesielt de belieberne som ødelagte for enkelte i Oslo den 30.mai.

''Tenker det hadde vært noen stolte foreldre der hjemme hvis de visste at barna klatret opp og krønsja taket på en bil som stod parkert ved operaen og i tillegg hadde handikap lapp i ruta!!''

 

Er det mulig? Greit, Justin kom til Norge, alle ble hysterisk gale og jeg var en av dem, men når man går så drøyt og ødelegger andres eiendeler på den måten er bare drøyt og ikke minst kvalmende. Det der kalles respektløs! Jeg vet dette er litt gammelt nytt, men jo fortere jeg skriver om det, kanskje jeg får litt vett opp i noen personer som muligens kunne ha gjort dette i april 2013. Dette her setter oss beliebers i veldig dårlig lys. Har funnet enkelte kommentarer som at beliebers er 'kvalmende' 'ekle' eier ikke hjerne og de verste tingene en person kan høre. Men hvorfor er det sånn at alle sammen skal ligge under en kam fordi noen respektløse mennesker der ute ikke klarer å la vær? Husk at beliebers er en familie på flere millioner mennesker, ingen er lik og alle er forskjellig. Det at det finnes folk der ute som kutter inn arr på armen sin som det står 'JB' på, eller ødelegger biler, eller slenger dritt om andre kjendiser, det bør ikke gå utover alle.

 

Jeg har selv fått kommentarer over hvor respektløs jeg er fordi noen andre har funnet på faenskap. Denne teksten går til alle som leser bloggen og enkelte personer. Husk, beliebers er crazy, og det liker jeg. Jeg liker at vi tok Oslo med storm den 30.mai. Jeg liker at det var galskap den dagen. Jeg liker at vi fant på masse gøyt og fulgte etter Justin med båter. Jeg liker at vi ble en sammenskveistret gjeng. Men det jeg ikke liker, er at mange av oss går over streken. Sett deg inn i denne damen's fotspor, som må betale for bilskader som andre har påført. Jeg håper virkelig at neste gang Justin er i Norge, at vi ikke drøyer den til de grader. At vi har RESPEKT for menneskene rundt oss, til tross for at Justin er i Norge. Tror ikke Justin hadde vært så glad for og høre om dette egentlig. La oss vise at neste år når Justin er i Norge, at vi kan oppføre oss bedre. Nå snakker jeg ikke for alle her, siden det var mange tusen som oppførte seg bra! Jeg snakker til de få som klarte og lage et rykte på oss, et rykte som at vi er verre enn udyr. Dette ødelegger for ingen andre enn deres egen belieber familie.

 

 

Jeg skjønner også at mange som ble skadet og sånt var på grunn av det var en gratis konsert. Men jeg var der selv og så med egne øyne, hvordan jenter dyttet andre mennesker rundt seg for og komme seg helt fram. Hvordan de skadet hverandre for og få et glimt av noe. Jeg ber dere, til neste gang. Håper mange av oss kan klare og oppføre seg liiiitt bedre :-) Hjelpe hverandre hvis det skjer noe, løpe med hverandre etter biler (Men ikke dytte, livsfarlig!), skrike sammen, ha en kjempe gøy opplevelse sammen. For dette handler ikke bare om deg som belieber, det handler om flere tusen som kommer for og se samme person som nettopp DEG. Husk, de mister respekten vår hvis ikke.

 

 

 

Takker til alle som har lest innlegget. Håper dere kan dele videre og spre ordet, så mennesker rundt ikke tror at alle sammen er gale (: 

 

Enkelte personer har også blitt mobbet for det å være belieber, la oss prøve og snu på det.

 

Kom gjerne med DIN mening. 

 

 Dette har jeg delt videre fra http://jdbnorway.blogg.no/.

Ingen Søte små

Skriv en ny kommentar