Velkommen !

Blogg

Ny blogg!

Hei hei alle sammen! Etter litt tenking og grubling så lagde jeg meg en ny blogg. Grunnen til det er at jeg ville skifte bloggnavn som ikke var så useriøst og jeg kan skrive det sånn. Å ha et bloggnavn med navnet sitt baklengs er ikke noen sensasjon så bestetemeg for å lage ny, vil også nå nye mål med blogginga osv.

http://lenekm.blogg.no/

http://lenekm.blogg.no/

http://lenekm.blogg.no/

Jeg håper virkelig at dere som er faste lesere, vil lese den andre, jeg skal låve dere at den blir mye bedre! Så vi snakkes der!

 

LOL - Lots Of Love

Hei alle sammen! Det kommer en sein oppdatering nå fra igår. Bedre seint enn aldri. Jeg og Maja (ei venninne av meg) bestemte oss for å ta en tur til Trondheim for å se film. Kinoen heter Prinsen og ligger ikke sa langt unna sykehuset i Trondheim. Vi skulle se LOL, der Miley Cyrus har en av hovedrollene. Jeg hadde høye forventninger om filmen! Jeg var heldig, for det er faktisk en av de beste filmen jeg har sett. Filmen er en kjærlighetsfilm. I denne filmen spiller Miley, Lola. 

 Beskrivelse av filmen; Et nytt skoleår begynner og Lola har kjærlighetssorgetter å ha blitt dumpet av kjæresten. Men snart blir hun av sin beste venn, den unge musikeren Kyle,som viser seg å ha følelser for henne. 

Mens vi ventet på bussen så dro vi på et lite kjøpesenter rett ved siden av bussstasjonen på Orkanger. Vi tok oss tid til en liten matbit på Big Bite og gikk rundt og koste oss. Etter filmen hadde vi en og en halv time å vente på bussen hjem, den tiden brukte vi på å snakke utenfor kinoen. Spiste popcorn, vi ble veldig populær ibland fuglene rundt 

Har du sett LOL, hva syntes du om filmen?

enelmk

Hva er vitsen...

..med å slenge dritt på andre`s blogger! Jeg kjenner jeg blir provosert av visse folk som slenger dritt på andre`s blogger fordi de tror selv at de er så mye bedre og mer perfekte en andre!! Men stopp en halv, dere er ikke det. Bare fordi dere vil ha oppmerksomhet..Det er skikkelig teit spør du meg! Du er ikke bedre eller noe kulere fordi om du rakker ned på andre og på andre`s blogger. Kanskje dere er sjalue? Eller misunnelige?

 Om dere er det så trenger dere ikke skrive stykt til folk, heller hold det for deg selv. Dere tenker sikkert ikke på om det kan gjøre vondt eller om det kan gjøre noe med selvtilitten til den personen det gjelder. Tenk deg om! Det blir faktisk bare værst for deg selv, til slutt. Takk for meg!

Hva er din mening om dette?

Synes om bildet ?

enelmk

Smoutfit

God morgen alle skjønne lesere. I dag gad jeg ikke ligge å sove lenger så jeg pinet meg selv ved å stå opp kl. 10! Skjønner ikke at jeg ikke gidder å sove? Har sikkert hatt for mye søvn i ferien. Flere som har det sånn? Det er lenge siden jeg har lagt ut dagens outfit nå, men det blir en gårsdagens, siden jeg ikke rakk det igår. 

Topp//Cubus

Bukse//Vero Moda

Solen har ennå ikke stått opp, hvordan skal det bli! Får håpe at den kommer utover dagen. Det er så mange skyer som dekker for, da mener jeg grå skyer, blir vell litt regn idag også...Som vanlig. - Noe spessielt du skal idag?

-enelmk

Summerfeeling

I dag må jeg virkelig si at jeg har hatt summerfeeling. Endelig kom den følelsen av sommer, jeg har lengtet etter den lenge. En dag er no til at jeg blir glad, håper neste ommer i morgen. Er ikke meldt så værst har jeg hørt. Nå sitter jeg i tv-stolen og spiser is, toppet med kakao! Det er helt forferdelig godt, du tar bare vanilijeis på en taleren og drysser o`boy på toppen. Enkelt og greit, og det er helt nydelig.

* Har du summerfeeling idag ?

* Synes om bildene ? 


Et nytt år, veien videre!

Heihei. Jeg vil ikke beklage for at jeg ikke blogget mere enn jeg gjorde igår, for jeg ville ikke. Syntes ikke at jeg trengte det siden det var 22.juli osv. Men nå er det et nytt år for mange der hjemme og vi må prøve så godt vi kan å gå videre. Hedre de som gikk bort den 22.07 i fjord.

Idag blir en rolig dag for min del, skal ikke gjøre noe spessielt. Haha, begynner å bli temmelig lei av at det er ingenting å gjøre om dagen, ikke kan jeg bade, ikke kan jeg dra på en koselig piknik med venner eller noe sånt. For været er noe dritt! Regn, regn og regn! Akkurat nå så titter solen minimalt frem, men skal nok ikke tro at den varer så lenge. Noen minutter?

Jaja, jeg får bare prøve å finne på noe lurt. Tips? - Hva skal du idag ?


Justin Bieber billetter!

Hei alle sammen. Jeg skjønner at de fleste har sittet oppslukt i billettservice i noen timer nå, i håp om å få billetter til konserten neste år. Isåfall såfall så er nok jeg en av dem som var uheldig, jeg fikk dessverre ikke billetter denne gang. Nå sitter jeg og følger med om det ramler inn flere billetter i håp om å få kjøpt. Jeg sitter også der, jeg håper det beste, jeg fikk til å reservere, men det ble feil antall billetter. Så jeg missunner alle som rakk å få tak i, og ønsker dere lykke til på konserten. Som Justin sier :Never say Never!

Fikk du billetter til konserten neste år ?


VG - lista Topp 20 Trondheim

Hei bloggen! Jeg Ida, søsteren min og mamma skal ta turen til Trondheim imorgen får å se på VG-lista Topp 20. Gleder meg til å komme dit å få oppleve artister som Donkeyboy, Tooji, Samsaya, Stella Mwangi, Marion Ravn, Martin Halla , Admiral P, Sirkus Eliassen og mange fler live! Gleder meg mest il å se Donkeyboy og Marion Ravn. Skal også være ute i god tid før det begynner, vil jo komme helt fremst når jeg først skal dit. Var der også i fjord, det var digg det! Da var verdens beste Atle Pettersen der, Erik & Kriss, Hans Bollandsås, Stella Mwangi, og Admiral P og DJ Dan noen av artistene. Skal bli stas!


Jeg skal ta med speilrefleksen å ta masse bilder av VG- lista i Trondheim, så dere får se. Gleder meg veldig mye faktisk!

* Skal du dit i morgen ? Kanskje vi snakkes ?

Dagen startet bra, også ble den enda bedre!

Telttur igjen! Nå er jeg hos Ida og ligger i telt, skjønner ikke hvor jeg får denne "teltfeberen" fra? Ligger jo i telt ganske ofte, isåfall den siste uken så har jeg det. Jeg dro hit igår og vi spiste taco og koste oss. Ble heller ikke så sent i gårkveld. Men vi våknet veeldig tidlig! Klokken var bare 09.30.

Men dere venter sikkert  "spent" på hvorfor overskrifta er sånn som den er? Joda, det har seg sånn at jeg spurte mamma om å få være enda ei natt. Og prøv å gjett...Jeg fikk! Hun er bare så snill :) Jeg og Ida har det bare så utrolig gøy sammen.

* Hva har du gjort idag ?

Pakket å klar...

...nesten iværtfall! Hei alle sammen. Idag begynner leieren jeg har snakket så mye om, som vi ser på været så svinger det mellom litt sol og regn. Vi får håpe det beste, og satse på litt sol. Om jeg fikk bestemme, så hadde det selvfølgelig vært sol. Jeg gleder meg, det er faktisk første gangen jeg skal ligge i telt flere netter, så er det gleder jeg meg til! På fredag skal jeg på førtehjelpstur og på lørdag skal jeg fotografere. Dette er en tur og en aktivitet vi selv har valgt av alternativene som sto i boken. 

Da snakkes vi etter helgen. Kanskje så får jeg til å blogge på søndag, men i såfall værtfall på Mandag! Hade<3

* Ønske meg lykke til ?


God Morgen

Hei! Det er ikke lenge siden jeg sto opp. Voknet kl. 10.15, da fikk jeg ikke sove mer..Idag skal jeg pakke litt til 4H leieren. Både gleder meg og gruer meg til den, det er jo første gangen jeg er med, så er litt spent på hva som kommer til å skje. Værmeldingen ser heller ikke så bra ut, meldt litt regn alle dagene, og enda litt mere på Lørdag. Her må man kle seg etter været! 

* Hva skal du i dag ?

Trenger god hjelp av dere!

Heihei. Jeg vil spørre om jeg kan be alle dere søte lesere om dere både hjelpe meg og Ida. Jehørtg fikk tårer i øynene når jeg kikket på det siste innlegget hennes " slutter". Jeg har fått vite det på forhånd! Men blir ikke noe bedre av den grunn. Hun er litt lei seg, å det er fordi at hun har fått stygge kommentarer å bloggen sin, og det er kanskje av noen hun vet hvem er. Jeg synes det er ufattelig urettferdig at folk skal disse, og skrive stygge ting til Bestejenta mi! Dette respekterer jeg ikke! Så for å få henne i bedre humør, så vil jeg at dere skal være så snille å gå på bloggen hennes : http://idas.blogg.no/ . Å skrive noe positivt, så hun fortsetter med den kjempefine og brae bloggen! Vi vil ikke miste en så flink blogger. Jeg takker alle på forhånd, og vil gjøre meg en tjeneste !!

* Vil dere hjelpe ?

Om meg

Hei og velkommen til bloggen min. Jeg heter Lene, og er 13 år. Ble født den 26.03.99, jeg er en jente som liker fart og spenning. Bloggen min handler og det som opptar meg, sånn som hverdag og foto. Jeg elsker å fotografere, det er noe av det beste jeg kan gjøre på fritiden min. Bildene jeg tar blir tatt med Canon Eos 1100D, om det ikke står noe annet. Bloggen min har vært oppegående i ca 2 år, og jeg elsker blogging. I love it. Tar gjerne imot koslige og hyggelige kommentarer fra deg. Jeg skal ikke se bort ifra at du får en tilbake. Håper du tar deg tid til å lese bloggen min. Om det er noe du lurer på å vil ta kontakt med meg på mail, så send til lenekm@live.no. Ha en fin dag! 

* Liker du bloggen min ?

* Kommer du til å lese den ?


I am a busy girl

Hei!

Nå må jeg virkelig beklage den dårlige blogingen min. Men som jeg fortalte dere for en stund siden er det ikke like enkelt å rekke å blogge hver dag, og spesielt ikke nå før sommerferien starter. Det har vært noe hver kveld denne uka her, og jeg er sliten. I am a busy girl. 

Men isåfall igår så skulle trivselslederne få en "takk for hjelpen-dag" i pirbadet. Det var kjempegøy, er ikke så ofte i pirbadet så det var godt å komme dit igjen. Og bussturen var bare helt konge! Vi hadde det så gøy, vi sang og danset og bare hadde det artig. Kommer til å huskes! Vi dro fra skolen klokken 08.30 og kom hjem ca. 14.30. Long day. Men nå er det endelig den siste helgen før sommerferien, bare to dager til med skole, så er jeg ferdig på barneskolen! Det er rart det. Stor jente :)

Noen bilder jeg har tatt i det siste :

Søsteren min har kjøpt seg ei nydelig katt!

Nå idag skal jeg på sommeravslutning med 4H. Skal bli koselig det, grillmat og kos. Gleder meg!  Ha en kjempefin helg alle sammen.

* Hva har du gjort denne uka ?

* Flere som er busy ?

* Synes om bildene ?

Skoleavsluttning

Hei!

I går kveld hadde 7.klassen skolevsluttning. Det var kjempekoselig, vi danset, sang og viste fram et prosjekt o.s.v. Og..vips, jeg er snart ferdig på barneskolen! Veldig rart å tenke på at det blir 8. og ungdommsskolen. Jeg både gleder meg og gruer meg. Trist å forlate lærerne og klasserommene.

Outfit

Kjole og belte // Bulgaria 

Tynn strømpebukse // Aner ikke

* Hva synes du om antrekket ?


Tur i skog og "grus"...

Hei!

Idag har klassen min og lærerne våre hatt en kjempelang tur i skog og "grus". Jeg må si at det var veldig langt. Kjenner at det verker i føttene mine nå, så idag har jeg gått langt nok. Vet ikke hvor langt det er, men i skog og "grus" virker det som flere mil...Men det er det ikke. Nesten ei mil tenker jeg. Vi hadde rasteplasser der vi satte oss ned og spiste mat og hvilte oss før vi gikk videre. Vi skulle til en plass som het "støggkjønnja". Veldig fint der.

Jeg også Ida måtte ha med oss iste. Ellers overlever vi ikke, så enkelt er det!

Dette er "støggkjønnja". Veldig fint der.

Hehe, dette er Ida med sminken sin. Litt rart i tanke på at vi var midt i skogen..ehh

Etter turen dro vi hjem. Jeg var med Ida, for vi skulle på en liten shoppingtur på Orkanger. Ida kjøpte seg mye fint til avslutningen i morgenkveld. Dere får sikkert se det på bloggen hennes snart. http://idas.blogg.no/.

* Hva synes du om bildene ?

* Har du vært på tur ? Fortell!

* Har du vært på shopping ?

Nidarosdomen

Hei!

På skolen i dag så har vi vært til Nidarosdomen på skoletur. Vi besøkte kirken og erkebiskegården eller hva det kaltes. Jeg vil ikke si at det var den morsomste dagen i mitt liv, vi gikk rund i kirken og fikk litt omvisning av ei dame som jobber i kirken. Mye interissant å høre om, men ikke særlig interissant for meg. Har hørt mye av det hun fortale fra før av. så det ble på en måte "gammelt nytt". Etter lunsjen så skulle vi kle oss ut med sånne gamle klær de hadde på 1300-tallet. Så fikk vi tre oppgaver vi skulle gjøre. På ene oppgaven skulle vi steinhugge. 

Foto//privat

* Har du besøkt Nidarosdomen ?

* Hva synes du om bildene ?


My day

Heihei alle sammen. Da er jeg kommet hjem igjen etter en hel dag på Løkken. Broren min Andreas har hatt fotballcup. Det gikk veien for guttene idag, vant 2/3 og uavgjort 1/3, så det må vel være bra. Guttene var kjempefornøyd. Været var jo også bare helt fantastisk, sommerfeeling`en er på topp hos meg. Enn hos dere ? 

Jeg elsker slush, spessielt på varme dager. Blå er en av de beste smakene.

Ellers så skal jeg tilbringe resten av kvelden hjemme. Med pc, data og godteri. Blir vel en avslappet kveld for min del. Dere må fortsatt ha en fin kveld.

* Hva har du gjort idag ?

* Synes om bildene ?

* Noe spessielt du skal ?


Outfit

Bukse // Bik bok

Topp // Bik bok

Bullero // Cubus 

* Hva synes du om dagens outfit ?


Yesterday`s outfit

Heihei alle søte lesere. Jeg glemte å legge ut gårdsdagens outfit, så dere får den nå. Eller på en måte så var det en liten bursdagsoutfit, søskenbarnet mitt Aud Beate fylte 20 år igår. Så gratulerer til henne. Begynner å bli stor. Det var mange gode kaker, og jeg koste meg.

Beklager dårlig kvalitet, men det ble bare sånn.

Shorts // Vero Moda

Topp // Bik Bok

Bullero // Cubus

* Hva synes dere om outfit`en ?


Solskinnsdag

Heihei. Dagen idag har bare vært helt flott. Bortsett fra at vi hadde ukeslutt, men siden den gikk bra så var det ikke noe å bekympe seg for. Full pott, så jeg har fri i morgen. I friminuttene lå jeg og Ida å solet oss på gresset. Det var så avslappende. Vi kikket også på film i ti timer, også fikk vi is av lærerne. Det ble jo gokjent fra det fleste!

Hehe, ei i klassen min insisterte på å ordne håret mitt. I fleksien, siden jeg fikk fri den timen.

Meg. Jeg håper det blir flere sånne dager fremover...Mitt største ønske er jo at det blir sånn til sommerferien er over. Men tror ikke det ønske kommer til å bli oppfylt. Med litt magi kanskje ?

* Hvordan er været hos deg ?

* Synes om bildene ?


Mobilblogging

God morgen ! Nå tenkte jeg at jeg skulle mobilblogge til dere. Akkurat nå sitter jeg på bussen til skolen. Det er så kjedelig at jeg kunne like godt blogge til dere.Bussen kommer å henter meg ca. i 07.25 tiden. Har en time med buss om morgenen. Vi kjører også en bitteliten "omvei" for å hente andre elever. Og den runden tar jo ca. 20-25 minutter. Det ble et lite bussinnlegg dette, hehe.

Har skullet ønsket det har vært sånn vær. Men det regner. Det liker jeg ikke, det er jo 6.juni !

* Når kommer bussen å henter deg ?

* Hvor lang busstur har dere ?

Ha en fin dag alle sammen!


Min dag

Heihei. Nå har jeg endelig tid til å blogge til dere. Har vært med Andreas ( broren min ) på fotballkamp. Det gikk ikke helt veien idag, så de tapte. Men tap og vinn med samme sinn. Er det ikke det de sier ? 

Et random bilde av meg, som jeg tok i morges.

Idag er den store latter dagen for meg. Jeg har hatt det så morsomt idag, både på skolen og hjemme. Tror jeg har drukket en latter saft eller noe sånt. Det er jo ille, hehe. Men, en god latter forlenger livet. Tror jeg lever evig for å si det mildt. - Hvordan har dagen din vært ? Har den vært full av latter..? Fortell !


Oppsummering av helgen

Heihei alle søte lesere. Nå har jeg kommet hjem etter en kjempehyggelig helg sammen med Ida  (http://idas.blogg.no/). Oppsummert så har vi hatt det koselig. Spist mye godteri og koset oss. Det ble litt seint i går, men det gikk bra det, når vi sov til kl. 13.00. Hehe. Vi har noe til felles, begge elsker å sove. 
* Hva har du gjort i helgen ?

* Hva synes du om bildene ?

Lørdagsinnkjøp

Hei alle sammen. Nå sitter jeg og Ida rundt middagsbordet, med pc`ene ved siden av å spiser nachos pizza. Også litt kinder maxi må det være. Når vi skulle på butikken å kjøpe alt det her :

Nam, vi skal bli runde avløpet av kvelden. Dere ser nå hvordan vi skal ha det ikveld. Vi syklet til butikken da. Så kjøpte vi oss småe pizza`er om jeg kan kalle det det ? Vi satt oss ved `dammen`.Akkurat nå så danser ida foran meg, så det er umulig å skrive, så vi snakkes.

* Hva syns dere om innkjøpet ?

* Hva synes dere om bildene ?

Drar til bestejenta

Heisann! Jeg drar strax til http://idas.blogg.no/. Jeg skal ligge over til i morgen. Og gjett om jeg gleder meg, det er en stund siden nå, så det er vell på tide igjen. Vi skal vel få det morsomt vi, hehe. Bare jeg tar med meg pc`en , litt penger , sminke , og en god dose med humor ! Jeg er ikke helt sikker på hva vi skal gjøre, men kommer vell oppdatering. 


* Hva skal du gjøre idag / helgen ? 


Prøvedag

HeiHei. Idag har vi hatt prøvedag på ungdomsskolen for å se hvordan det blir til høsten. Blitt "litt" bedre kjent med lærerne vi skal ha i 8.klasse. Vi spilte kjukkasball og kanonball. Vi hadde quiz og lignende. Hadde også noe engelsk. Det var egentlig ganske kjedelig, men når verdens beste Ida er i næheten så blir det aldri kjedelig. Hun får latteren igang. Bokstavelig talt. 

Jeg fant et random bilde på google. Men det er sant det som står !

* Hvordan har dagen din vært ?


Noe viktig !

HeiHei. Nå må jeg ta en liten alvorsprat med dere. Ikke noe skummel altså, bare noe jeg må fortelle. Fram til alt roer seg ned, og til skoleferien begynner blir det antageligvis lite blogging av meg. Jeg beklager på mitt sterkeste, men det blir for mye. For det første så er det skole, og lekser. Som kommer i første rekke nå fram til sommerferien. Mye som må gjøres før den tid ! Også i andre rekke så er det mye annet, som 4h og trening o.s.v, sånne småting som må gjøres avløpet av en dag. Selvsagt,jeg kommer jo til å blogge når jeg får tid, jeg skal ikke slutte, det er ikke det jeg sier. Men jeg kan ikke bruke så mye av fritiden min på dataen. ( Ikke at jeg gjør det altså, men det må kuttes litt nå før skolen er ferdig). Det er bedre at jeg sier det nå så dere vet det, istede for å blogge om at jeg har bloggesperre, dårlig tid, eller noe annet. Det virker bare litt teit. Da er det bedre å si det i et innlegg, enn å syte og klage på det hver dag. Da blir dere garantert lei. Da er det jo nesten ikke noe vits i å blogge, for det blir jo bare syting, og det er ikke jeg så stor fan av. Håper dere skjønner, jeg er veldig glade i dere som leser og kommenterer bloggen min! Setter pris på alle og en hver kommentar. 

Da er vi enige om det ? Jeg blogger når jeg får tid, i promise ! Blogging er en stor del av livet mitt. Det er også min hobby. Sender alle klemmer til dere.

* Hva synes du om dette ?

Dagen i dag

Heihei folkens. Jaja, jeg vet det er teit overskrift, men kom ikke på noen akkurat nå. Dagen idag har vært kjempebra. Fikk endelig møte Ida ( http://idatise.blogg.no ) igjen etter en hel uke ! Det er krise det. Men fikk endelig møte henne idag. Vi hadde så mye å snakke om, at friminuttene ble alt for korte, måtte tilbringe timene til litt snakk også, ved siden av arbeidet. I kveld skal jeg på 4h møte igjen. Er ikke så mye mer å fortelle, dagene er ikke så forskjellige. Mye av det samme, må jeg si. 

Meg & Ida

Jeg minner om spørsmålsrunden litt lengre ned på bloggen. Takk til dere som har stilt, og takk til dere som stiller ! Setter stor pris på det. 

* Hvordan har din dag vært ?

* Hva er planene dine for kvelden ?


Dystert

Heihei alle søte lesere!  Det er rart, at været kan skifte fra å være fint, at solen skinner. Til at solen forsvinner og skyene intar himmelen. Skyene er helt grå og det ligner på tordenskyer, for håpe at det ikke blir det..!

Mye forskjell..Hehe.

* Hvordan er været til dere ?

Noen`s første bad

Heihei kjære lesere. Dagen idag har ikke inneholdt så mye spennende. Vi har kappet ved, og blitt ferdig med det, så bestemor og bestefar har ved til vinteren igjen. Godt å være ferdig med å hjelpe til med ved. Etter vi var ferdig så skulle Andreas ta sitt første bad i Ringavatnet. Han gjorde det, men det så fryktelig kaldt ut. Tror ikke jeg skal ta mitt første bad før på Juni. Så kjælen jeg er så. Hehe.

Andreas er klar til å bade.

Huff, litt kaldt alikevell ??

Enig, det så litt kaldt ut ? Resten av dagen skal jeg bare chille. Solen gikk ned litt nå, og det ble mye vind en vending så ikke vet jeg hva kvelden bringer ?

* Synes om bildene ?

* Har du tatt ditt første bad ?

* Hva skal du gjøre utoverkvelden ?


Hva skjedde ?

Heihei. Etter en lang kveld igår med mat og godsaker, så slo jeg på tv-en og jeg skulle se Euriovision Song Contest 2012. Tooji gikk videre fra semi finalen til finalen. Han presterte veldig bra, og jeg synes han er rå til å både danse og synge. Tiden var inne og vinneren skulle kåres. Jeg satt jo der å så håpefull ut, men nei, etter at 10 land har gitt poengene, sto det fremdeles 0 til Norge. Blandt de 3 dårligste..Jeg skjønte ikke noe. Hvordan går det med Norge ? Men jeg gratulerer til Sverige, med hele 19 - 12-ere og 370 poeng. Heldigvis slo ikke Laureen sammenlagtsumen til Alexsander Rybak med hele 384 (???) poeng. 

Laureen. Gratulere, velfortjent. Da blir det i Sverige neste år folkens ! Jaja, det er jo nabolandet vårt.

* Hvem heiet du på ?

* Hva synes du om opptredenen til Sverige ?

* Hvordan synes du det gikk med Tooji ?


Sunny day

Heihei mine solstråler. Today is a sunny day too. And I love it. I dag er det lørdag og pinse, så god pinse til alle dere der hjemme. Jeg og familien min er bedd bort på middag hos noen venner, så det blir jo koselig. Håper alle dere også får en fiffi dag. Klem meg. 

* Hva skal du idag ?

* Synes om bildene ?


Kveldssol

God Kveld bloggen. Nå sitter jeg hjemme i godstolen og ser på selveste finalen av the voice på tv2, mens jeg venter på at det begynner på igjen etter nyhetene, været og sporten nå, så måtte jeg bare ute for å ta bilde av kveldssola.

Jeg har ikke noe formening om hvem som burde vinne the voice. Siden alle jeg synes var flinke og best har godt ut. Men jeg holder vell en liten knapp på Alexsander og Hege. Liker stemmene deres Også er jo Alexsander litt kjekk da, uansett om det ikke er akkurat det som teller.

* Synes om bilde ?

* Hvem synes dere burde vinne the voice ?

JM har ny blogg

HeiHei alle sammen. Min bestevenn Ida, som står bak bloggen http://ial0ve.blogg.no, hun har bestemt seg for å lage en ny blogg http://idatise.blogg.no. Jeg ville jo være så snill at jeg reklamer for bloggen hennes her. Så jeg vil annbefale dere å ta en titt, og gjerne legge igjen en hyggelig kommentar. Det vet jeg at hun setter veldig stor pris på. 

Headeren har jeg fått æren av å lage. Jeg har laget flere headere til Ida, blandt annet den hun har på http://ial0ve.blogg.no

Så jeg annbefaler at dere tar en titt innom. For at hun skal få en god start på den nye bloggen, så om du kommenterer på bloggen hennes, så får du en kommenater tilbake fra meg på bloggen din ! Altså, først så må du kommentere på bloggen min at du skal kommentere på hennes, om dere skjønner. Good deal !

* Skal du ta en titt ?

* Synes om headeren ?


Bilder

Heihei bloggen. Igår kveld så var vi på bursdag til Knut Olav som blir 25 år idag. Det er altså søskenbarnet mitt. Det ble spist kaker og diverse. Oreokaka var min favoritt. Ikke noe bombe at jeg tar den søteste og mektigste kaken på bordet. Ann Iren var der også og vi bestemte oss for å dra hjem til de, og hente kubben. Det er et spill, veldig artig spill faktisk. Det er en 5-7 minutters gåtur fra Knut Olav til Ann Iren, der vi henten kubben. Jeg tok selvfølgelig bilder.

Møtte tilfeldigvis på ei katt, som bare ventet på å bli tatt bilde av.

Siste nytt : Det er ikke sol idag..Det er regnskurer med delvis opphold. Jaja, får håpe morgendagen blir bedre eller resten av kvelden. Blogges !

* Hva synes du om bildene ?


Hvilken skal jeg velge ?

Hei Hei bloggen. Jeg har fått inn en del forslag om bloggnavn på fotobloggen min, og tusen takk for det ! Men jeg vet ikke helt hvem jeg skal velge. Om dere har noen formening om hvilket bloggnavn jeg skal velge av de jeg skriver opp. Kanskje det er bloggnavnet som har med at dere kanskje gidder og stikke innom å skje ? Ikke vet jeg, men her er isåfall de jeg tenkte på : 

  • Lenesfotoverden.blogg.no
  • Lkmfoto.blogg.no - Lkm står for hele navnet mitt, Lene Kvålsvoll Møkkelgård.
  • Lenesbilder.blogg.no
  • Fotobylm.blogg.no
  • Lenesphotowourld.blogg.no
  • Bildelenes.blogg.no
  • Fotoshine.blogg.no
  • Lenesphotography.blogg.no

Ja, det var noen bloggnavn, men jeg har ikke en anelse om hvilket jeg og dere synes er best. Jeg trenger hjelp av dere.

Om dere har flere forslag og komme med i dette innlegget også så er det bare å skrive det i kommentarfeltet, sammen med det navnet du kanskje vil at jeg kan bruke.

* Hvilket burde jeg ta ?

Forslag til navn på fotoblogg ?

Heihei sunshines. Jeg tenkte jeg skulle lage meg en fotoblogg, med bilder jeg har tatt når jeg får meg speilrefleks ganske snart. Altså en blogg der jeg kan samle mange av bildene jeg tar på. Det blir som en liten fotodagbok.

 

* Så har du forslag ? Takk på forhånd :)


Sun is up !

Nå er virkelig solen oppe. Jeg liker denne sangen veldig godt, og jeg liker musikkvideoen. Fant ut at denne sangen passet bra å legge ut nå, siden solen er kommet for å bli, forhåpentligvis.

* Hva synes du om sangen/musikkvideoen ?


Hvilke er best ? - Speilreflekskamera

Heihei kjære lesere. Nå trenger jeg hjelp fra dere. Jeg lurer på om dere har erfaring eller vet hvilket speilreflekskamera som er best, men har ganske rimelig pris. Ikke alt for dyrt. Jeg tenker på canon eos 1100 d. Men vil høre deres mening.

 

* Hvilket kamera anbefales ?


Sommervær !

Heihei bloggen. I dag kunne jeg nyte solen ute i friminuttene på skolen. Ble i godt humør når jeg våknet og så at solen skinte, og da var klokken straks 06.00 ! For en sensasjon. Det har vært sol og blå himmel i hele dag. Det er meldt sol helt til etter helga, minst...På skolen idag fikk vi beskjed om at jentene skulle ta en tredje av alle tre sprøytene. Så..det blir jo hyggelig. Eller ikke.

 

 

* Liker du sommerværet ?

* Er det sol hos deg ?


Rydding o.s.v og slutt på helg

Heihei bloggen. Nå har jeg ryddet, vasket og støvsuget rommet mitt. Jeg har også ryddet og støvsuget ned, til mamma kommer hjem. Nå ble det fint både oppe og nede.  Håper mamma blir glad. Nå holder pappa på å steller istand middag til mammasen kommer. Hun er ferdig på arbeid klokken 20.00. Det skal bli godt, er ganske sulten..! 

Ellers er det ikke så mye annet å oppdatere. Annet enn at det er slutt på helga. Ikkjeee braa...Fire dager fri har gått kjempefort, alt for fort. Så nå begynner hverdagene på for fult igjen. Jippi. Nooop...


* Hva har du gjort idag ?

Konfirmasjon 19.05.12

Heihei alle kjære lesere. Konfirmasjonen er ferdig. Nå er søskenbarnet mitt konfirmert. Skulle ikke tro det, men tiden flyr avgårde. Neste gang er det meg. Konfirmasjonen til Ann Iren var veldig fin. Vi fikk soddsuppe til middag og riskrem til dessert. Mmm..Det var så godt, synd at man blir mett så fort..! Det var bildetaking, ble tatt masse bilder. Under kafeen da vi spiste masse fine og gode kaker ble det vist en film med bilder av Ann Iren fra hun var født til nå, det var blandt annet bilder av meg og hun også. Heheh. Mimring tilbake fra vi var små. Synes bestandig at det er litt rørendes. Og over til kakene, det var masse fine og ikke minst gode kaker. Vet ikke hvor mange det var, men det var mange !

En nydelig marsipankake. Gratulerer med konfirmasjonsdagen, Ann Iren. Veldig fint bilde av henne når hun var lita. Så søt !

Dette er vedens beste oreokake. Den er veldig god, men den er mager, og jeg blir veldig fort mett av den. Men men det går ned.

Stort kakebord, og større var det.

De hadde stelt istand veldig fine og søte bordkort.

Hedersplassen. Her satt konfirmanten.

Her satt jeg.

Dette er søsteren min Lise Mare og broren min Andreas, mens vi var til tante og ventet på mamma og pappa som var i kirken.

Søskenbarnet mitt Aud Beate og søsteren min Lise Marie.

Aud Beate og broren min Andreas.

Aud Beate og meg.

Og huff for et bilde. Isåfall dette er meg og Lise Marie.

Så var det oss tre. 

Konfirmanten, som smiler øre til øre foran gavebordet.

Lise Marie og kjæresten Jon Anders.

Meg.

Lise Marie og Jon Anders ( jonne ).

Ann Iren og Lise Marie.

Uklårt, og dette ble ikke et fint bilde !

Ann Iren.

Jepp, det var litt av et bildedryss. Kort oppsummert, jeg hadde en veldig bra og koselig dag igår. 

* Hva gjorde du igår ?

* Hva synes du om bildene ?

- Lene

Konfirmasjon 19.05.12

Heihei bloggen. Nå fyker jeg snart avgårde til konfirmasjon til søskenbarbet mitt, Ann Iren. Tiden flyr, det er jo ikke lenge siden hun gikk på barneskolen. Og i år blir hun 15, og kan dra på fester. Huff a meg, tiden går så alt for fort. Bare to år igjen til jeg blir konfirmant også. 

Mamma og pappa skal i kirken til kl. 13.00, der skal ikke jeg, Andreas og Lise Marie bli med så vi skal være til tante og onkel en stund, mens de er der. Det blir jo sikkert koselig det. Været ser ganske så lovende ut, men vet jo ikke hva dagen bringer. Får håpe vi blir heldig med være, tross for det stygge været vi hadde på 17.mai. 

Gratulerer med den store dagen, og ønsker deg en fin dag !<3

* Skal du i konfirmasjon til noen idag ?

Shopping 18.05.12

Heihei bloggen. Jeg, Andreas og pappa har vært på en liten shoppingtur for å kjøpe klær til konfirmasjonen imorgen. Her er innkjøpene mine :

Kjole fra Cubus 199,-

Bullero fra Cubus 199,-

Sånn ser det ut. Mye finere når jeg har det på enn på bilde.

* Hva synes du om innkjøpene ?

Dagens quote

* Hva synes du om dagens quote ?


Antrekk 17.05.12 + bilder

Heihei alle lesere ! Det var ikke akkurat den beste 17.mai igår, med regn og vind. Men vi fikk oss gjennom den, uansett om dagen ikke ble så vellykket for meg. Vi spiste middag på resturanten Monte Rosa på Orkanger. Så etter det dro vi til Storås. Jeg gikk  i tog, og spiste kaker og is. Vi som gikk i tog fikk gratis is og brus. Alltid en fordel med å være barn. Fikk også gratis inngang i samfunnshuset. Det var masse kaker på bordet. Nam. Så noe ble vellykket. Men været var ikke vellykket. Så tross for været ble det ikke så bra kvalitet på bildene, noen er uklåre og stygge. Har ikke speilrefleks eller proff kamera heller, bruker telefonen min. Htc Desire s. Bildene ble som de ble. Her er antrekket mitt for dagen :

Shorts fra vero moda 279,- // Genser/topp fra cubus 199,- // Smykke fra Kappahl 79,-
Dette er på Fannrem, ikke der jeg var og feiret. Var her bare for å se toget.

Fikk tak i noen russekort. Hahah.

Soft-is var jo selfølgelig på menyen.

Nå ser jeg fram til konfirmasjon på lørdagen, det skal bli koselig.

* Hva gjordde du på 17.mai ?

* Synes om bildene ?

Gratulerer med dagen alle sammen !

Hurrahurra. Dagen er kommet og det er 17.mai og Norges bursdag. Hipp Hipp Hurra Hipp Hipp Hurra ! Programmet  for idag : Først skal jeg på Fannrem, å se nabojenta vår også skal jeg på hjemmebane på Storås. Skal vel sikkert gå i tog. Tradisjonen tro. Nå skal jeg ordne meg og pynte meg, så drar vi når alle er ferdig. Vi blogges, legger helt sikkert ut 17.mai bilder.

Ha en fin 17.mai alle sammen.

* Hva skal du på selve nasjonaldagen ?

Lang helg // 17.mai // konfirmasjon

Hei alle søte lesere. Nå er det endelig klart for lang helg hos meg. Til dere andre ? I morgen har Norge bursdag, altså 17.mai som alle forhåpentlig vis vet.  Jeg liker sånne "rød dager" der vi kan kose oss litt ekstra og pynte oss litt. Synes det er trivelig jeg. Etter feiringa også vidre, så skal jeg og familyen spise middag et eller annet sted. Da skal vi få maten servert...Skal bli godt for en gang. 

På lørdagen skal jeg i konfirmasjon til søskenbarnet mitt, Ann iren. Det blir sikkert en strålende dag. Får bare håpe at solen dukker opp. Tror ikke det er meldt så alt for fint vær egentlig, men vi får håpe Gudene er med oss denne dagen.  Jeg gleder meg uansett om det blir regn eller dårlig vær. Jeg skal vel få det morsomt uansett. "Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær "

*Hva er planene dine for helgen ?

* Synes om bilde ?

Bilder // Innkjøp

Heihei. Nå har jeg endelig tid til å oppdatere på bloggen, har det travelt og sånt nå før 17.mai. Håper dere forstår det. Også idag har jeg vært på foreldresamtale med mamma, pappa og læreren min. Jeg og Ida var på oti-senteret igår. Vi kjøpte oss en likens topp. 

Toppen kjøpte jeg på cubus. 29 ,- 

Vi kjøpte oss også softis og slush. Skal si dere at jeg ble mett, ble også litt småkvalm. Men godt var det !

Jeg og Ida er også kjent for å ta bilder. Tror vi tok i rundt en sånn 100 bilder. Haha. 

To stk. normale folk !

Jepp, det var noen av bildene. Vi hadde det kjempefint sammen, og lo oss ihjel. 

* Hva synes dere om bildene ?

Besøk


Heihei alle kjære lesere. Idag ble Ida med meg hjem, det kom vell ikke som noen bombe skjønner jeg. Men isåfall..Vi skal på Oti-Senteret ikveld. Broren min skal på fotballkamp i idrettsparken på Orkanger. Vi skal få det gøy. Håper vi får tat noen bilder, så vi kan dele litt av turen med dere. Men skal ordne oss å sånt, så blogger senere - Snakkes !

Se så fin, JM !

* Hva skal du idag ?

Dagens quote

 

* Hva synes du ?

Cupcakes - Hvem ser best ut ?

Heihei. I helgen har det vært en sånn baking av cupcakes helg. Med ferdipakker. Jeg bakte fredag og Andreas idag. Så, dere får avgjøre hvem som ser best ut. 

Mine :

Andreas sine : 

Ja, nå er det opp til dere å fortelle hvilke av de to som ser best ut. Personlig synes jeg begge var gode, men det var nok en som var litt bedre, uten at jeg kan røpe det. Hehe. Jeg elsker å bake, jeg har også det som 4H prosjekt i år. Så det kommer sikkert til å komme bilder og oppskrifter av det jeg baker og lager. 

* Hvilken "cupcakes" synes du ser best ut ?

* Liker du å bake ?

Jeg er heldig som har deg..!

Heihei. Jeg bestemte meg for å blogge om bestevenninna mi Ida. Først så vil jeg nevne bloggen hennes, www.ial0ve.blogg.no. Den annbefales sterkt å ta en titt innom. Det er faktisk ikke så lenge siden vi fikk kjempebra kontakt og straks ble bestevenner for alltid. Men lenge nok til å bli veldig glad i hverandre. Ida er den bestevennen alle ønsker seg. Trust me. Ida er pen, snill, grei, positiv, glad, sterk, omsorgsfull, morsom, kreaktiv, flink, humoristisk, verdens beste, og min bestevenn! Og det viktigste av alt, hun er 120 % til å stole på. Jeg kan si alt til henne, uansett hva. Det setter jeg utrolig stor pris på. Når hun har det vanskelig eller er trist, så stiller jeg opp for henne, og vist jeg har det vanskelig eller er trist, stiller hun opp for meg også. Vi har mye til felles, og en ting vi har til felles er humoren. Vi ler av nesten de rareste ting og snakker om det helt uvanlige uten at vi tenker på hva det egentlig er vi snakker om. Vi har også en ting til til felles, nemlig det at vi elsker godsaker, eller rettere sagt, vi elsker godteri. Selvsagt vi har jo masse andre ting til felles også men da blir jeg sittende og skrive til kvelden er slutt. Så dere skjønner sikkert da, hvor glad jeg er i henne. 

Håper du setter pris på dette innlegget Ida, jeg er veldig glad i deg. Jeg vil aldri miste deg. Du betyr alt <3 Du er den beste bestevennen jeg har hatt.

* Hva synes du ?

Hot or Not - Jeff Cambell

Heihei. Nettopp stidd opp, og jeg gidder ikke å blogge om hvor kjedelig og dumt at det pøser ned med regn. Så tar heller en hot or not  får å høre deres meninger.

Disse Jeff Cambell skoene er veldig populære for tiden. Det er en masse utvalg i mange forskjellige farger. Jeg elsker dem. Veldig fine og bra designet. - Så hva synes du om disse ?

Cupcakes

Heihei. Jeg har laget cupcakes.Fikk så lyst på noe søtt. Ikke helt som "cupcakes" men mer som muffins. Tok snarveien. Lagde av en sånn ferdipakke, smart. 

Det har bøset ned med regn i hele dag. Så jeg har ikke fått gjort så mye. Men har baket da!:)

* Hva synes du ?

* Hva har du gjort idag ?


Header

Heihei. Nå har jeg sittet å laget en header, ble ganske fornøyd. Men noen forandringer kan den trenge. Den er enkel og grei. Vet ikke om jeg skal bruke den eller ikke ? Må høre deres meninger
Så, hva synes dere ?


1000 kommentarer !

Hallo i luken.

Når jeg logget på i morges stod det at jeg har over 1000 kommentarer på hele bloggen. Skal jeg være nøya akkurat nå, så har jeg 1009 kommentarer. Dette er altså på hele bloggen, men er superfornøyd fordi. Jeg er så takknemlig for dere som leser og kommentarer bloggen min, at jeg kan ikke beskrive det med ord. Så setter stor pris på det! Jeg håper dere liker bloggen min, og synes den er verd å lese. Da er det bare å fortsete å følge meg her. Thank you.

* Hvor mange kommentarer har du på bloggen ?

* Leser du bloggen min ?

Bilder : Natur

Heihei. Nå har jeg vært ute i flere timer, og endelig blogger jeg igjen. Har plukket kvist og klipt plen. Så nå ble det fint i rundt huset. Men dere kjenner meg, jeg kan ikke være ute uten å ta bilder. Hehe. 

* Synes om bildene ?

Tinestafetten

Heihei. Idag var det tinestafett til de fleste. Tinestafetten i år ble holdt i Børsa, ett stykke unna Trondheim.  Vi som ikke skulle være med å løpe fikk desverre ikke bli med å se på eller være heiagjeng. Aner ikke hvorfor..Men det er like godt å være på skolen, og gjøre nesten som du vil. De tre første timene var det vanlig skole. Og i 4.timen fikk vi vaffel og saft, heldig. I 5. 6. og 7. timen var vi ute å holdt på med forskjellige leker, blandt annet sjakk, hoppe tau og strikkhopping. Jeg og Ida spilte vårt "egent sjakkspill". Er ikke helt utdannet som sjakkspiller ennå. Kan nesten ingenting som har med sjakk å gjøre. Og så heldig med været vi var, så var det bare helt knall å være ute i sola. Også en god nyhet, jeg klarte ukeslutten igår. Det betyr langhelg, det skal bli kjempegodt å sove lenge imorgen og tenke: Haha, synd for de som er på skolen nå...Vi kan være hjemme å chille og sole oss. Mye bedre enn å sitte på skolebenken, å høre på lærerne. Live, Love , laugh.

 

Utover ettermiddagen og kvelden skal jeg ikke noe spesielt, bare så det er sagt. Slappe av tror jeg er en veldig god ide.

* Hva har du gjort idag ?

* Var du med på tinestaffeten idag ?

* Hva skal du i helga ?


Hvorfor mobbe ?

Heihei. Nå skal jeg blogge om mobbing. Jeg er helt imot mobbere og mobbing. Hvorfor er det sånn ? Er det gøy ? Hvordan ville du ha opplevd det om du ble mobbet ? Jeg skjønner ikke hvorfor det er så mange som blir mobbet. Det er mange ulike ting som har med mobbing å gjøre f.eks ødleggelse av ting, kommentarer/erting, utestengelse og i det værste fall kan det også gå over til vold. Det er helt forferdelig, at folk har hjerter til å mobbe helt uskyldige mennesker, som ikke har gjort dem noe galt. Du skal aldri mobbe noen, uansett hudfarge, utseende eller kropp. Alle er unike på hver sin måte, husk det! Det er også mange grunner til at folk faktisk mobber. De kan ha hatt en vanskelig barndom, de kan ha blitt mobbet selv, når de var yngre og noen mobber faktisk bare for å virke "kul". Men det er de slett ikke. Det er de som er teite! Fordi om du har blitt mobbet, ikke mobb andre. Vil du at andre skal føle det samme som deg ? Mobberne selv tenker ikke på hvordan den personen eller personene kan lide av mobbingene i senere tid. Mange sliter hele livet for at de har blitt mobbet en gang i livet, eller ofte. Mange må også søke hjelp, hvorfor er det sånn?! Alt hadde vært så mye bedre uten denne mobbingen. Tenk, da hadde jorden vært en mye bedre sted. Alle kan lære seg å passe på seg selv, ingen er perfekte. Så " Stopp Ikke Mobb" ! 

 

Til dere alle : Ikke si ting til noen, som du ikke ville ha blitt kalt selv. Og ikke si ting på nett, f.eks. på facebook, som du egentlig ikke ha turt å si face to face. Tenk på det !

* Hva er din mening om mobbing ?


Bildedryss

Hei alle sammen. Nå er jeg i super godt humør ! Jeg smiler fra øre til øre. Det er jo sol, varmt i været og bare helt perfekt. Har tatt fram sommerklærne for godt jeg, haha. Som sagt så plukket jeg søppel igår sammen med 4H gjengen. Fant mange poser med søpper, fissj, at folk gidder å kaste fra seg ting i naturen. Det blir jo så stygt! Også må noen andre rydde opp senere. Vært bedre å kasta dt i en søppelkasse, og ferdi med deg. Men over til noe annet : Jeg tok et par bilder igår. Som dere skal få se nå.

Det var bildene. Enjoy !! Ikveld blir det bare å slappe av å chille. Ingen lekser, ingen prøver, ingen bekymringer. Deilig. Så nå kan jeg bare nyte solen. Snakkes !

* Hva har du gjort idag/skal idag ?

* Synes om bildene ?


Morgensol

Heihei. Slenger inn en kort innlegg nå før jeg drar for å "plukke søppel". Imorges så var det strålende sol. Og klokken var bare 06:15 ! For en sensasjon. Er så glad for at solen har kommet, men man vet jo egentlig ikke hva morgendagen bringer. Det kan jo være en meter med snø i morgen. Satt den litt på spissen da, men undrer kan skje.

Har dessverre ikke tid til å blogge mere nå, så vi snakkes.

* Hva skal du idag ?

* Synes om bilde ?

 

Melange - Atle Pettersen

Heihei, bloggen. Som dere sikkert vet, så er Atle Pettersen mitt aller største idol. Siste nytt fra han er at han har vært med på å lage en reklame for melange. Reklamen går på tv 2. Så får dere som ikke har sett den, så se her. 

Utrolig fin reklame, ifølge meg! Send Melange til 2242 og få oppskriften på de gode, saftige bollene til Atle Pettersen. Det har jeg gjort, skal også prøve ut. Snarest !

* Har du sett den ?

* Skal du prøve ut Atle`s gode oppskrift ?
Innspurt og raskplukking

Heihei. Nå er det siste innspurt til ukesluttsprøven på onsdagen. Ble flyttet til onsdag, bruker å ha prøven på torsdag. Så nok en dag mindre til å øve. Arggghh..! Blir lei av systemet på skolen min, det står mål på planen som vi skal kunne, men har vi jobbet med det ? Ikke i det hele tatt. Blir nesten litt forbannet, for da vet vi jo ikke noen om det målet. Irriterende. 

Imorgen skal jeg bli med Hoston 4H på raskplukking. Så da blir det ryddig i Hoston. Er ikke så gira på å plukke søppel av andre, men må jo stille opp for 4H. Får møte alle igjen.

* Hvordan har din dag vært ?

* Synes om bilde ?

Vellykket salg !

Hei alle sammen. Nå har jeg ankommet hjemme mitt igjen etter 3 timers "arbeid" om jeg kan kalle det det. Jeg har hjulpet til på en avsluttning for skiavdelinga på Storås. Der alle som har vært med får premie. Natursti, gjetting på godteriglass og salg av lodd. Som jeg solgte. Jeg og Ann Iren gikk sammen, og vi fikk solgt ut alle loddene. Mange fine gevinster også. Men..så uheldig jeg er da, så vant jeg ikke denne gangen heller, but the life go on.

Vet jeg har dette bilde veldig ofte, men det er jo et bilde av meg. Bedre enn weheartit, og når jeg har det litt travelt, tar jeg det første som kommer over meg.

* Har du hjulpet till med noe før ?

* Synes om bilde ?

God Morgen Norge

Heihei. Det er ikke lenge siden jeg stod opp. Sola skinner og snøen ligger på bakken. Håper solen tiner bort all snøen. 

Idag skal jeg bort, skal selge lodd å hjelpe til på Storås. Det er sånn "avsluttning" for skiavdelingen. Så da ble jeg satt opp på å selge lodd, jippi.

* Hva synes du om bildene ?


Har hatt besøk av verdens beste !

Heihei. Ble ikke tid til blogging igår, når jeg hadde besøk av verden beste Ida. Hun ble med meg hjem fra skolen igår. Vi to sammen = lattis de lux ! Vi ordet hverandre på håret, var litt på dataen og tok bilder. Vi var også ute og hoppet trampoline. 

Ida snuppa mi. Ida laget en sløyfe på håret mitt, synes det ble kjempefint jeg. Har aldri hatt en sånn før, så det var gøy. 

* Har dere hatt besøk ?

* Har du hatt en sånn sløyfe på håret ditt før ?


Dagene flyr !

Hei alle kjære lesere! Idag har det vært nok en skoledag, en vanlig kjedelig skoledag. Ingenting som er spennende eller nytt. Kan det ikke skje noe nytt snart..? Eller egentlig så gjorde det det i dag klokka halv sju. Jeg gikk ut av senga. Kikket ut vinduet, å gjett hva jeg så..! Snø ! Mai og snø, hva er det som ikke stemmer ? Jo, det skulle egentlig ha vært skinnende sol og blå himmel, men neida. Det er snø istede. "Værgudene" er ikke så snille med oss her på denne jorda. Men sånn er nå det. Tror det er meldt dritt vær en stund fremover, men får håpe at det ikke stemmer. For Guds skyld ! Men jeg må si at dagene flyr, snart 17.mai og sommerferie. Prøv å gjett en gang hvem som gleder seg da..?

 

Nå snart drar jeg avgårde på et møte. Så blir vel ikke flere innlegg utover kvelden, men det får gå ! Vi snakkes alle søte dere.

* Synes du tiden flyr ?

* Var det snø hos deg idag ?


Anbefaler blogger :)

Heihei alle lesere. Jeg tenkte jeg kunne ta en sånn anbefaling av blogger som jeg har funnet og vet av. Sånn at dere kunne få se. Det er blogger som er populære og ikke så populær. Som har mange å få lesere, som kanskje kan få flere ? 

www.annadombu.blogg.no

Veldig fin blogg. Har hatt litt bloggsperre og tar gjerne mot tips i kommentarfeltet sitt. Dere bør ta en titt ! :)

Dette var den første annbefalingen. Kommer flere senere. Når jeg ikke har særlig å blogge om.

* Hva synes du om bloggen?

* Kommer du til å lese den ?

Min 1.Mai

HeiHei. Igår var det som alle vet, 1.Mai. Og det finværet da, helt fantastisk. Jeg hadde det kjempegøy, og koselig. Var på Storås hele dagen, sammen med søskenbarnet mitt Ann Iren. Det var ca. 350 motorsykler som kjørte fra Storås 1.Mai. Veldig bra oppmøte, men det skyldes helt sikkert været.  Jeg ble også kvalm igår, spiste kanskje litt for mye godsaker eller godteri som det heter.  Det er egentlig ikke så mye mere å skrive, men oppsummerer alt i alt : Jeg hadde det kjempefantastisk !!

Softis nr.1 :

Softis nr.2 : 


Nam, dere aner ikke hvor god de på¨Storås er! Elsk..!

Sånn, det var en liten oppsummering av gårsdagen. 

* Hva gjorde du på 1.Mai ?

* Synes om bildene ?

* Liker du softis ?

Dagen idag !

Heihie. I hele dag siden kl.12.30 har jeg hadd besøk av Leonora og Celin. De er nye i Laksøybygda, så det er koselig. Vi har hoppet på trampolina og spilt forskjellige spill. Har hatt det veldig gøy idag, har ikke hatt det kjedelig akkurat.Celin & Leonora. Så søte de er.

Et bilde jeg tok når vi ventet på de, synes ?

Har tatt mange bilder, som jeg kanskje kan legge ut senere.

* Har du hatt besøk ?

* Synes om bildene ?

Morgenen min var full av sol !

Heihei alle sammen. Jeg kan ikke beskrive den følelsen av å våkne klokken 09.30 å se at sola skinner. Det er så godt å våknet til sol...Alt er så mye bedre da. Å våkne til regn og vind er bare så trist, da blir man ikke blid. Får heller ikke så lyst til å stå opp. Den følelsen har jeg følt. Og den vil ikke dere føle..! Hehe. 

Sola skinner mellom trerne idag, koselig.

Ahh..Nydelig himmel, eller hva ?

Blå himmel ! Herlig.

Nå venter jeg bare til 1.mai. Skal på en plass som heter Storås. Skal se på alle motorsyklene som drar av gårde på en 22 mil`s runde. Det er mellom 200-400 sykler, kommer an litt på hvordan været er. Men det låver bra nå. Ifjord satt jeg på, og jeg skal si dere at det var dødskult. Siden jeg ikke skal sitte på iår, så skal jeg være med noen venner. Koselig ^^

* Hva synes du om bildene ?

* Gleder du deg til 1.mai ? Hva skal du ?


Vinneren en er kåret !

Heihei. Etter en lang tid med tenking og grubling, så har jeg funnet en vinner. Synes det var vanskelig og velge mellom 30 veldig flotte blogger og bloggere! Men avgjørelsen er endelig her. Det er tett men det er en som peker seg litt ut og var litt bedre enn de andre. Vinneren er...http://gabriellebh.blogg.no/ ! Gratulerer !!<3

Se så søt og pen hun er! Men nå skal jeg beskrive og rangere bloggen hennes : Først og frems så har hun en knallfin header, med bilder av seg selv. Som er en fordel. Hun skriver om hverdagen sin og legger inn mye bilder, det synes jeg må til skal det være en bra blogg. Hun legger ut mye outfit, veldige fine faktisk. Veldig fin stil må jeg si ! Så jeg synes hun fortjente å vinne helgens blogg denne gangen, og jeg annbefaler alle som leser dette stikke innom : http://gabriellebh.blogg.no/ . Karakter : det må bli en knallfin 10 ` er !:)

Siden det var så mange bestemte jeg meg for å ta 2.plass og 3.plass også, så here we go ! 2.plassen går til http://rosaingrid.blogg.no/ ! Gratulerer til deg også !!<3

Denne bloggen var også veldig bra. Hun er også veldig pen ! Blogger om hverdagen sin, og alt mellom himmel og jord. Karakter : 8 

3.plassen går til http://hegeogmalin.blogg.no/. Gratulerer!!<3

  

Ble bilde bare av en av jentene. Fant ikke av hun andre. De fikk 3.plassen for de har en nydelig header. Blogger om hverdagen sin de også. Veldig skjønne bloggere. Annbefaler å stikke innom! Karakter : 7

Så, hva synes du om disse søte og flinke bloggerne ? Si gjerne din mening i kommentarfeltet. Til alle dere som meldte dere på : Tusen takk for det, og kom gjerne igjen. Bedre lykke neste gang !<3

* Hva synes du om disse bloggene ?

* Kommer du til å lese de ?

Good morning ! How are you ?

Heihei. God morgen alle sammen, og hvordan har dere det ? Nå er det ikke så lenge siden jeg stod opp, jeg våknet kl. 10.10. Det er deilig å våkne til 8 varmegrader og skinnende sol.  Mamma er på arbeid, pappa er borte å lager ved til bestemor og bestefar, og Andreas syklet ivei til pappa nå nettopp. Dere tenker sikkert at jeg er lat, men hoster fortsatt. Og når det er så varmt så blir det enda tyngre å puste. Men Andreas kommer kanskje hjem igjen med besøk til meg og han. De bor like ved siden av bestemor og bestefar ( der pappa er nå ) så det er ikke så langt å sykle hjem til meg. 

Minner om at helgen`s blogg avslutter idag, men det er fult låv til å melde seg på ennå også. Men siden det er så mange som har melt seg på vurderer jeg og kåre 1,2, og 3 plass. Det er jo over 20 stk. Så takk til dere! Idag ligger jeg også på 1.plass i min kommune, så det er digg. 

* Er det stor sol til deg ?

* Hva skal du gjøre idag ?

Innkjøp 28.04.12

Heihei. I hele dag så har jeg og resten av familien min vært på shopping på Orkanger! Vi var på oti og amfi-senteret. Vi skulle handle 17.mai klær. Også skal søskenbarnet mitt ha konfirmasjon den 19.mai, så da må man jo være fin. 

Denne parfymen av Justin Bieber kjøpte jeg selv. Den var veldig dyr. 399,- fra gull & gaver.

Kawasaki sko. 599,- fra Skoringen.
Smykke. 69,50,- fra kappahl. Genser. 199,- fra cubus.

Shorts. 279,50,- fra vero moda.

Det var alle innkjøpene mine idag. Veldig fornøy med parfymen av Justin Bieber da, den lukta vidunderlig! Annbefales sterkt. Ifølge meg isåfall. Når jeg gikk inn i den butikken, så var det kun en igjen. Og det var den største. 50 ml. De fikk den igår og solgt ut idag, den er vel veldig populær blandt vi jenter, ikke sant ?

* Hva synes du om innkjøpene ?


Helgens Blogg

Heihei ♥ Nå starter jeg en "helgens blogg" greie. Der jeg kårer den bloggen jeg synes er best. Vurderer etter header, design, skriving og bilder. Så om du tror du har muligheten til å vinne så meld deg på i kommentarfeltet. Siden dette er en ny vri på denne bloggen, altså "helgens blogg" så kårer jeg forhåpentligvis vinneren på søndagen. - Melde deg på ?

Til den som vinner : Den får et helt egent innlegg på bloggen min. Der jeg skriver hva jeg synes om bloggen o.s.v. Rangerer også fra 1-10.


Ikke lungebetennelse..!

Heihei. Jeg stod opp kl. 07.00 idag for å dra til legen. Hadde time kl. 08.30. Har en god nyhet å tilføye til dere. Det er ikke lungebetennelse ! Men det er et slags virus da. Så det kan ta tid før jeg blir helt frisk. Bare jeg er frisk til 17. mai. Det er målet..! Jeg kjøpte noen tabletter, som jeg håper virker. Etter vi var ferdig til legen dro vi på spar i Meldal`n, for det er sånn 10 kr. marked. Over 200 varer til bare en 10`er. Det er billig det ! Så fikk brukt noen kroner der. Hehe. Mamma drar snart på jobb, Andreas er på skolen og pappa er på jobb. Så da blir jeg nok en gang home alone. Så vet ikke i det hele tatt hva jeg skal gjøre. Blir vel bare å chille det tenker jeg. You own me...

Tumblr_lz625fmzna1qm97gto1_400_large

Hentet et enkelt bilde fra weheartit. Elsker de !

* Hva skal du idag ?

* Hva synes du om bilde ?

Lang helg, hele 5 dager...!

Heihei alle sammen. Igår tok vi ukeslutt`s prøve. Det er en prøve vi har annen vær uke, men i dette tilfellet så hadde vi 3 ukers plan. Vi tar denne prøven for å se om vi har lært nok, og kan alle målene i alle fag på hele planen. Må også ha gjort ferdi leksene på planen og vært på nok fleksi. Å jeg fikk fri. Fikk 18 poeng av 18 poeng, så ble fornøyd med innsatsen jeg har hatt disse ukene. For ikke så lenge siden hadde vi verb prøve i engelsk, som jeg skrev om tidligere. Jeg fikk sjokk når jeg fikk den tilbake idag. Hele 71,5 av 72 poeng. Som resulterte til en 6`er. Så ble jo kjempeglad. 

Siden jeg har fri imorgen, så betyr det at jeg har fri i hele 5 dager nå. Skikkelig langhelg..! Vi har jo fri på mandagen og på tirsdagen er det jo 1.mai og rød dag. Da skal jeg på Storås å se på alle motorsyklene som skal kjøre litt over 22 mil. Skal ikke sitte på i år siden jeg satt på i fjor. Broren min har første retten i år. Å det er pappa som kjører. Imorgen så skal jeg til legen, og skjekke en gang til om det kan være noe. Det er vel noe, siden jeg aldrig blir frisk. Mulig lungebetennelse igjen. Men får høre hva de sier. Skal holde dere oppdatert ! Jeg har også planer for i helgen. Skal kanske ligge over til verdens beste Ida. Men det kommer an på formen min. Men vil så gjerne. Har gledet meg lenge..! 

I kveld skal jeg tilbringe tiden hjemme alene. De andre skal på Løkken på fotball trening og møte. Så skal nyte det. Jeg elsker å være alene !

* Hvilke planer har du for helgen ?

* Synes om bildet ?

Blir det aldri bra..?

Heihei. Beklager på det sterkeste for lite blogging i det siste. Har ikke blogglyst, og har heller ikke noe særlig å blogge om...Men det er en grunn til alt dette : Jeg er ikke frisk ennå ! Blir det aldrig bra ? Jeg hadde nesten blitt frisk etter det viruset eller bronkitten jeg hadde. Men før jeg rakk å kjenne at jeg nesten var frisk, så ble jeg skikkelig forkjølet. Har stygg hoste, hodepine, tett i nesen og egentlig vondt i hele kroppen. Alt er bare så trist. Har ikke noe bra humør i det hele tatt, så sånn er det. Jeg skjønner ikke...Er det ikke meningen at jeg skal bli frisk ? Eller hvordan er det ? Når jeg ikke har noe humør, så mister jeg helt blogglsten min, og beklager sterkt for det, som jeg nevnte først i dette innlegget. Håper dere skjønner..<3

 

* Er du syk, og aldrig blir frisk igjen ?

* Synes om bilde ?

* Hva synes du ?

Aktivitetsdag

Heihei. På skolen idag så hadde vi aktivitetsdag. Det er fordi lærerne skulle ha elevsamtale med de som de er kontaktlærere til. Altså en og en i gangen. Siden jeg er trivselsleder med mange andre trivselsledere på skolen, så var det jeg og de andre som skulle ha ansvar på gruppene våre. Det var tilsammen 9 grupper, og vi skulle være 15 min. på hver av dem. Men jeg har gått med hodepine hele dagen, det er jo trivelig. Det skjedde også et uhell, noen skubbet meg. Så da falt jeg å slo ryggen min skikkelig og rumpa.

Vi nye TL-lederne fikk også det kortet som vi skal ha. Det er sånn kort som vi får gratis basseng i komunen vår, rabatt på : pirbade, bowling og gocart o.s.v.

* Hva har dere gjort idag ?

* Er du TL ?

Home Again, finally...

Heihei. Har hatt en fin dag på Best Vormstad idag.Og endelig er jeg hjemme. Jeg gjorde ikke så mye, men småting som å hente ting på kjøla, og fylle inn litt varer. Så sånn har min dag vært ! Det er egentlig veldig kjedelig når man er der, og ikke har noe å finne på. Timene går nesten som minutter. Jeg fikk jo noe godt ut av denne dagen også :

Når jeg er på stasjonen en hel dag, i fint vær og sooool. Så må det jo være slush på menyen.

Også må jeg jo selfølgelig ha en bit av mitt favoritt godteri, lakrisgutta. Dette er melon og blåbær, to av de beste smakene.

Jeg er klar for sommeren nå. Og ikke minst sommerferie ! Skal bli så godt med fri. Slappe av og kose seg. Ser fram til det du.

* Hva har du gjort idag ?

* Er du glad i slush/lakrisgutta ?

* Gleder du deg til sommer/sommerferien ?

Drar på jobb..

Heihei. Nå snart drar jeg på jobb. Skal bli med mamma, hun begynner kl. 13.00 -  21.00. Tror ikke jeg blir hele dagen, men jeg får se. Blir sikkert noe jeg kan hjelpe til med. Skal ikke kjede meg av den grunn nei. Hehe. Så som dere sikkert skjønner da så blir det ikke noe blogging før jeg kommer hjem igjen.

I morgen er det uheldigvis skole igjen. Helgene går bare så alt for fort, skulle ønske vi hadde hatt fri i 5 dager og vært på skolen 2 dager. Da hadde verden vært et utrolig bedre sted akkurat nå !

* Hva skal du idag ?

* Synes om bildet ?

Nå er helgen kommet...

...det er tid for lørdagskoooos ! Heihei du. Nå har jeg nettopp spist taco, og sitter i sofaen og spiser godteri. Herlig ! Vi gikk ned til naboen for ca. 2 timer siden, som hadde bursdag igår, hele 2 år. Vi ble servert kaker og brus. Nå skal jeg snart se kvelden er din, så jeg bare sier god lørdagskveld til dere alle..!

* Hva skal du se på tv-en ikveld ?

*Favoritt godteri ?

KJOLER - NELLY.COM

Heihei. Nå satt jeg å kikket på nelly.com og kom over noen ganske fine kjoler jeg ville vise dere. Jeg er veldig glad i kjoler, det er så mange forskjellige. Og alle er fine på sin egen måte. Spessielt de fra www.nelly.com. Jeg elsker de kjolene derifra.

 

Jeg synes personlig at 1 og 2 var finest. Alle kjolene er fine og passer til all slags fester eller selskaper. Så hva synes du ?

* Hvilken likte du best ? 1 - 2 eller 3 ?

Føler meg opplagt !

Heihei kjære lesere. Idag sto jeg opp kl. 11.35, og jeg føler meg opplagt ! Jeg har sovet i over 12 timer, og det gjorde susen...Når jeg voknet så var det bare Andreas ( my brother ) som var hjemme. Det er så godt å kjenne at man har energi i kroppen, da får man lyst til å gjøre noe. Og det er jo et positivt tegn vell? Det er sånn helgene er, bare best !

* Når stod du opp ?

* Hva skal du gjøre idag ?

*Liker du helg ? Hvorfor/hvorfor ikke ?

The voice !

Heihei. Nå skal jeg sitte meg til rette i sofaen å kikke på tv. Altså på the voice. Jeg elsker alt som kalles for "underholdningsprogram" spessielt musikk program. Alle er jo så flinke til å synge på the voice, at jeg sliter med å finne meg en favoritt. Får se om jeg får øynene opp for noen ikveld.

* Ser dere på the voice ?

* Hva synes du om programmet ?

Beste time ever ! :)

Heihei. Idag hadde jeg definitift den beste gymtimen ever. Jeg kunne ikke bli med, for vi skulle løpe en runde på flere km på tid. Er fortsatt syk, men blir bedre..! Jeg og Ida ( bestevenn ) lå på kunstgress banen å solet oss. Kjempedeilig å slappe av, å ikke tenke på noe annet ! Tenkt mye i det siste.

Ahh..Skal bli godt med helg, er trøtt og sliten etter en slitsom uke. Verbprøven i dag gikk egentlig ganske bra! Svarte på alt, så sjansene er store. God helg.

* Hvordan har din dag vært ?

* Hva skal du i helga ?

4H

Heihei.  Dere vet sikkert at jeg syklet på 4H møte i går. Hele 1 mil tur retur. På møte så lekte vi  boksen går ( som ikke var noe gøy ), natursti og elefantball. Det var kiosk salg, med mye godteri. Gratis pølse til alle. Så storkoste meg. Ble også kjent med ei ny jente på min alder, som har flyttet til Laksøybygda for noen måneder siden, som jeg ikke viste. Alltid gøy med nye venner. Når vi syklet hjem så var det iskaldt, fryste nesten ihjel. Bra jeg ikke gjorde det..!

Dere aner ikke hvor mye jeg gruer meg til i morgen. Vi skal ha verb prøve i engelsk, sånn bøyings greier. Veldig vanskelig. Skal kunne å bøye 36 verb på engelsk..! Ønsk meg lykke til ? For det vil jeg trenge!

Sorry, for den stygge håndskrifta, hadde det litt travelt..

* Har du prøve i morgen ?

* Går du på 4H ?

Rydding i klesskap er ikke gøy !!

Heihei. Nå har jeg nettopp ryddet i klesskapet mitt, og det er ikke gøy ! Sorterte og ordnet, så nå er det endelig ryddig. Pjoo..Lenge siden sist. Alltid godt å se at det er ryddig, ikke sant ?

Mini innlegg for å oppdatere.

* Rydder du ofte i skapet ditt ?

Vår sola er kommet !:)

Heihei. Idag så er virkelig vår solen kommet. Sola skinner og det er blå himmel, herlig ! Men fordi solen kikker fram, så er det kjempekalt, hele 6 - var det imorres. I gymmen idag så skulle vi springe "runden" på et par km. Jeg og Ida kunne ikke springe av flere grunner. Så vi fikk en koselig og trivelig gå tur i sola..!

Skyggene til meg og Ida.

Nå idag drar jeg i Hoston 4H, skal på møte. Å legg merke til at "jeg skal sykle". Det er 5 km, så det blir 1 mil tur retur. Så ønsk meg god tur !!<3

*Hva synes du om været ?

* Synes om bildene ?

* Hva skal du idag ?Kveldskos

Heihei. Nå sitter jeg i sengen min på rommet og skulle til å sette på en film. Men jeg tenkte jeg kunne blogge et lite innlegg først. Mamma og pappa har besøk, og Andreas sitter oppe å ser TV. Så jeg som liker å se film, skal se film.

Imorgen etter skolen så skal jeg på 4H møte. Hper jeg rekker å blogge først. Vet ikke om jeg rekker det, for jeg skal sykle dit, og det tar ca. en halv time. Men vi får se..:)

* Liker du å se film ?

Fin morgen + panikk = god miks !Litt uklårt, men det er fordi det var litt mørkt. Det var en fint på morgenkvisten idag, så måtte ta bilder. Dere kjenner meg..?

Idag når jeg kom hjem fra skolen, ble jeg skikkelig irritert...Blogg.no var helt klikk og kom meg ikke innpå den siden. Trodde virkelig ikke at jeg skulle få blogge idag. Da ble smile på munnen min borte..Men endelig gikk det. Får panikk når sånt skjer ! Må jo blogge hver dag, ikke sant ?

* Synes om bildene ?

* Klikket blogg.no til deg også idag ?

Hot Or Not - Kjole ?

Heihei. Slenger inn en hot or not nå. For å se hva dere synes. Denne gangen blir det en kjole fra nelly.com. Jeg synes den var veldig fin og enkel. Til både fest og selskap eller andre omstendigheter. Liker det høye "skjørtet" som er på kjolen. Lommene og knappene gjør underverket, hva synes du ?

//Kjole Nelly.com//

* Hva synes du, Hot or Not ?

Oppsummering

Heihei. Igår kveld ble det ikke noe blogging. Skal fortelle dere hvorfor : Igår kveld så dro vi på Orkanger og besøkte søsteren min, Lise Marie og kjæresten. Vi spiste kaker og is, nam. Det var kjempegodt. Tro meg! Jeg må skjerpe meg når det gjelder godsaker. Begynner å bli ofte...!

Nå idag så har en ny uke med skole begynt..Triste saker! Nå sitter jeg hos Ann Iren. Ble med henne hjem idag, for Andreas og broren hennes skal på fotballtrening vist nok. Så jeg gidder ikke å være hjemme alene.

Dette ble et oppsummering`s innlegg. Kommer bedre senere, har ikke særlig mye tid nå. Sorry !

* Hva gjorde du igår/idag ?

* Synes om bildet ?

- Lene

PHOTO

Heihei. Nå har jeg vært ute igjen og gjort noe som jeg elsker, nemlig å ta bilder! Dere aner ikke hvor interrisert jeg er i fotografi og redigering. I love it. Jeg tar bilder hver eneste dag. Gleder meg skikkelig til jeg får speilreflekskamera. Kanskje har dere noen tips om hvilke som er best ?

Håper du liker dem.

* Hva synes du om bildene ?

* Er du glad i å ta bilder ?

1.plass på topplista i min kommune !:)

Heihei. Når jeg logget på idag, så fikk jeg sjokk. Jeg ble så glad over å se at jeg er på 1.plass på topplista i min kommune. Jeg må bare få takke alle dere der ute som leser og kommenterer på bloggen min hver dag eller av og til. Setter så utrolig stor pris på det. Så fine kommentarer og med det samme! Så tusen hjertelig takk for at dere titter og leser på bloggen min, kan ikke få takket dere nok. Det er så gøy å blogge når jeg får tilbakemeldig på det jeg har skrevet eller på bildene jeg legger ut. Ubeskrivelig ! Jeg sier det en gang til, tusen takk til alle !!<3

* Hva synes du om bloggen min ?

* Er du en fast leser ?

* Noe jeg kan gjøre bedre ?

 

PHOTO

Heihei. Nå for ikke så lenge siden var vi ute og tok ned noen trær, for bestemor og bestefar skal ha litt ved. Jeg tok masse bilder som jeg tenkte jeg skulle legge ut nå.

Sol, sol og jeg elsker sol!

Jepp, det var someone av bildene. Nyt de ! Hehe.

Hvorfor er alt så kjedelig ? Uansett hvor mye jeg skulle ønske at det er helg, så er det kjedelig i helgene fordi. Ja, jeg vet jeg er rar, men er det ingenting å gjøre ? Tips, trenger det virkelig.

- Kos dere vidre :)

* Hva skal du idag ?

Party

Hellu everybody! Som dere vet, så var jeg og Ida på party igår. Vi hadde det selvfølgelig kjempekoselig. Må bare si dere det at det var lys overalt, det blinket og sveiet over gulvet, på veggene og i taket overalt, bokstavelig talt! Det var høy musikk, ååhh vi hadde så gøy. Det var ganske mange, men ikke fult. Mange nok. Party ble det fordi! Så håper vi kan iveii neste gang også.

Tok ikke bilder, det hadde vi ikke tid til ;) Hahah.

* Hva synes du ?

* Var du på disco/party igår, eller har du vært før ? Fortell !

PARTY TIME ! :)

Heihei. Nå ikveld drar jeg på party på Løkken Verk, sammen med verdens beste Ida ( ial0ve ). Det begynner kl. 18.00 - 23.00. Gleder meg som et lite barn, ikke at jeg er så stor selv..Men dere skjønner hva jeg mener mine kjære lesere ! Håper vi får det fint. Blir vell litt godteri på meg ikveld, ikkje braa. Blir hyper av alt godteriet når det kommer i store mengder. Hihi. Håper vi kommer til å kose oss, som vi helt sikkert gjør, om dere kjenner oss. Kose, kose, kosepose...

Jeg drar nå, så vi snakkes ! Får håpe jeg får tid til å ta noen bilder.

* Skal du på disco/party i helgen ?