Velkommen !

Design

Under oppussing!

Nå som dere ser har jeg fikset og mikset på designet mitt. Har også laget ny header til meg selv, ble faktisk for en gang fornøyd også! Men er ikke helt fornøyd med designet ennå, men jeg får se hva jeg får til. Har også bestilt design hos www.crlv.blogg.no, så venter på noe der. Så håper jeg liker det, og kan bruke det. Dere har sikkert lagt merke til at jeg ikke har publisert så mange innlegg i det siste i sommerferien. Og noe av det skyldes at jeg er lei av designet og headeren jeg hadde. Nå har jeg litt forandring, og håper blogglysten blomstrer vidre.

Sånn omtrent ser det ut. Kanskje det blir noen små endringer, men det er så smått at dere ikke legger merket til det. Håper jeg blir fornøyd og at blogglysten blomstrer vidre som jeg nevnte lengre oppe i innlegget. Men kjenner at jeg får mer å mer blogglyst når alt er nytt! - Hva synes du om designet/headeren ?


Nytt design

Heihei sunshines! Om dere ikke har merket det så har jeg fått meg nytt design og ny header. Ganske så fornøyd, men skal ikke se bort i fra at jeg skifter igjen om et par uker. Har ikke blitt helt fornøyd med noen ennå. Så om du har et design å annbefale så er det bare å tipse i kommentarfeltet mitt! Blir også glad om du kan kontakte meg på melding på bloggen eller mail til lenekm@live.no. Søker ganske dyktige lagere. Men alle er flinke. Så bare send. Men dette må være gratis, det eneste jeg kan gjøre er å lage et innlegg av den bloggen og reklamere litt å annbefale bloggen din!

Dette er da det nye designet.  Hva synes du ?


Ny header

Heihei alle sammen. Nå har jeg sittet å laget en header til bloggen. Ble veldig fornøyd, siden det er min "første" egenlagde heder som jeg bruker i gratis design. Det er en enkel og grei header. 

* Hva synes du om headeren ?