Velkommen !

Helgens blogg

Vinneren av helgens blogg er...

Hei !

Nå er tiden inne for å avsløre hvem som ble vinneren av helgens blogg. Det ble hele 27 blogger som meldte seg på. Jeg har kikket på alle bloggene, og alle er kjempefine og alle har fortjent en 1.plass. Men jeg synes det var noen som pekte seg ut litt. Siden det var så mange som meldte seg på har jeg bestemt at jeg vil kåre både 1,2, og 3.plass. 

Vinneren av helgens blogg ble...http://malinbrekken.blogg.no/ ! Gratulerer så mye, det var velfortjent.

 

Malin Brekken ble vinneren av helgens blogg, det er fordi at hun fortjente det. Hun har en utrolig pen og søt header og blogger om hverdagen sin. Hun skriver også veldig bra! Legger ut bilder og en del outfits. Som jeg liker veldig godt. Hun er også utrolig pen! Så jeg håper alle dere lesere vil ta dere en titt innom http://malinbrekken.blogg.no/ , fordi bloggen hennes annbefales på det sterkeste. Også tror jeg hun blir veldig glad om dere legger igjen en kommentar. Dere kommer til å bli faste lesere. Garantert!

2.plassen går til http://lindahaukaas.blogg.no/ ! Gratulerer.

3.plassen går til http://anneliaaland.blogg.no/ ! Gratulerer.

Ja, det var alle kåringene. Håper dere ble glade! Dette er velfortjent. Så jeg håper så mange av dere andre tar dere tid til å stikke innom bloggene deres. Da blir de kjempeglad !

* Hva synes du om vinnerne?

* Følger du bloggene/eller skal du følge ?

- Lene

Helgens blogg kåres idag !

Hei!

Idag skal jeg kåre helgens blogg. Mange har meldt seg på i håp om å vinne, jeg har fått 20 påmeldte, så det er bra. Men det er bare å fortsette å melde seg på i dette innlegget! Bare skriv "jeg er med" og "bloggadressen" din i kommentarfeltet. Om du vil så kan du legge meg til som din venn også, men dette er ikke nødvendig for å være med. Så enkelt kan det være, så kårer jeg den heldige, som får et egent innlegg på bloggen min, med bilde, link og jeg forteller hvorfor akkurat denne bloggen vant. Lykke til!

 

Jeg fant en bra quote, som jeg bare måtte slenge med i dette inlegget. Hva synes du ?

*  Flere som vil være med ?

- Lene

Follow my blog with Bloglovin

Helgens Blogg

Heihei. Nå er det på tide å lage en helgens blogg igjen. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive "jeg er med" og "bloggnavnet" ditt i kommentarfeltet mitt. Og legge med til som venn om du vil, så er du med! Stor sjanser for å vinne. Det som jeg ser etter, og vurderer etter er : Header og design , blogginnlegg og om du legger ut bilder. Veldig enkelt!

Vinneren får et egent innlegg på bloggen min, med link. Jeg skriver hvorfor hun/han vant og hva jeg synes om bloggen også videre. Vinneren kåres på søndag eller mandag. -Så, vil du bli helgens blogg ?