Velkommen !

Justin Bieber

Endelig!

Hei alle søte små  Igår ble endelig den nye musikkvideon til Justin Bieber lagt ut på youtube! As long as you love me, musikkvideoen er helt fantastisk bra. Jeg er imponert, litt synd i Justin på slutten da, men men musikkvideo er musikkvideo

Ellers så er det strålende sol idag og jeg er veldig fornøyd, så jeg må nyte den så lenge som den varer! Hehe...

Har du sett den, hva synes du ?

Er det sol og fint vær hos deg ?

enelmk

Vinn Justin Bieber billetter!!!

Hei alle sammen! Jeg er med i en konkurranse der man kan vinne Justin Bieber billetter. Jeg oppfordrer alle leserne mine å gjøre det samme, hallo det er Justin Bieber billetter vi snakker om. Direkte link: http://tpn.blogg.no/1343770262_vinn_justin_bieber_bi.html. Enorm stor sjanse til å vinne for alle sammen, good luck!

 Skal du melde deg på eller har du billetter ?

enelmk

De mister respekten vår

Hei! Tenkte å skrive om et viktig innlegg som er verdt å tenke på til neste år. Dette gjelder spesielt de belieberne som ødelagte for enkelte i Oslo den 30.mai.

''Tenker det hadde vært noen stolte foreldre der hjemme hvis de visste at barna klatret opp og krønsja taket på en bil som stod parkert ved operaen og i tillegg hadde handikap lapp i ruta!!''

 

Er det mulig? Greit, Justin kom til Norge, alle ble hysterisk gale og jeg var en av dem, men når man går så drøyt og ødelegger andres eiendeler på den måten er bare drøyt og ikke minst kvalmende. Det der kalles respektløs! Jeg vet dette er litt gammelt nytt, men jo fortere jeg skriver om det, kanskje jeg får litt vett opp i noen personer som muligens kunne ha gjort dette i april 2013. Dette her setter oss beliebers i veldig dårlig lys. Har funnet enkelte kommentarer som at beliebers er 'kvalmende' 'ekle' eier ikke hjerne og de verste tingene en person kan høre. Men hvorfor er det sånn at alle sammen skal ligge under en kam fordi noen respektløse mennesker der ute ikke klarer å la vær? Husk at beliebers er en familie på flere millioner mennesker, ingen er lik og alle er forskjellig. Det at det finnes folk der ute som kutter inn arr på armen sin som det står 'JB' på, eller ødelegger biler, eller slenger dritt om andre kjendiser, det bør ikke gå utover alle.

 

Jeg har selv fått kommentarer over hvor respektløs jeg er fordi noen andre har funnet på faenskap. Denne teksten går til alle som leser bloggen og enkelte personer. Husk, beliebers er crazy, og det liker jeg. Jeg liker at vi tok Oslo med storm den 30.mai. Jeg liker at det var galskap den dagen. Jeg liker at vi fant på masse gøyt og fulgte etter Justin med båter. Jeg liker at vi ble en sammenskveistret gjeng. Men det jeg ikke liker, er at mange av oss går over streken. Sett deg inn i denne damen's fotspor, som må betale for bilskader som andre har påført. Jeg håper virkelig at neste gang Justin er i Norge, at vi ikke drøyer den til de grader. At vi har RESPEKT for menneskene rundt oss, til tross for at Justin er i Norge. Tror ikke Justin hadde vært så glad for og høre om dette egentlig. La oss vise at neste år når Justin er i Norge, at vi kan oppføre oss bedre. Nå snakker jeg ikke for alle her, siden det var mange tusen som oppførte seg bra! Jeg snakker til de få som klarte og lage et rykte på oss, et rykte som at vi er verre enn udyr. Dette ødelegger for ingen andre enn deres egen belieber familie.

 

 

Jeg skjønner også at mange som ble skadet og sånt var på grunn av det var en gratis konsert. Men jeg var der selv og så med egne øyne, hvordan jenter dyttet andre mennesker rundt seg for og komme seg helt fram. Hvordan de skadet hverandre for og få et glimt av noe. Jeg ber dere, til neste gang. Håper mange av oss kan klare og oppføre seg liiiitt bedre :-) Hjelpe hverandre hvis det skjer noe, løpe med hverandre etter biler (Men ikke dytte, livsfarlig!), skrike sammen, ha en kjempe gøy opplevelse sammen. For dette handler ikke bare om deg som belieber, det handler om flere tusen som kommer for og se samme person som nettopp DEG. Husk, de mister respekten vår hvis ikke.

 

 

 

Takker til alle som har lest innlegget. Håper dere kan dele videre og spre ordet, så mennesker rundt ikke tror at alle sammen er gale (: 

 

Enkelte personer har også blitt mobbet for det å være belieber, la oss prøve og snu på det.

 

Kom gjerne med DIN mening. 

 

 Dette har jeg delt videre fra http://jdbnorway.blogg.no/.

Be alright!

Heihei. Når jeg er trist, lei meg og sint har jeg en favoritt sang som hjelper meg med å bli i godt humør igjen. Kommer som ingen bombe, men det er sangen til verdens beste gutt Justin Bieber. Sangen heter Be Alright og betyr veldig mye for meg. Har du ikke hørt den? Da bør du trykke på play her :

 "Be Alright"

 

Across the ocean, across the sea,
Starting to forget the way you look at me now
Over the mountains, across the sky,
Need to see your face, I need to look in your eyes

Through the storm and through the clouds
Bumps on the road and upside down now
I know it's hard, babe, to sleep at night
Don't you worry
'cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

Through the sorrow, and the fights,
Don't you worry
'cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

All alone, in my room
Waiting for your phone call to come soon
And for you, oh, I would walk a thousand miles,
To be in your arms, holding my heart

Oh I,
Oh I,
I love you
And everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

Through the long nights
And the bright lights
Don't you worry
'cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

You know that I care for you
I'll always be there for you
I promise I will stay right here, yeah

I know that you want me too,
Baby we can make it through anything
'Cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

Through the sorrow, and the fights,
Don't you worry
'cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

Through the sorrow, and the fights,
Don't you worry
Everything's gonna be alright...

Det er en utrolig nydelig sang, som får frem at alt kommer til å bli bra, selv om det ikke er det akkurat nå! Husk alt ordner seg til slutt. Be Alright.

* Hva synes du om denne sangen ?


Til alle haters-Stop hating on Justin Bieber

Hei Beliebers!


Jeg har sett så mange dritt videoer og kommentarer til Justin Bieber nå, og jeg klarer ikke flere tårer. Jeg må få det ut, så til alle Haters, les dette, og tenk over hvor jævlige dere er!


Det er mange millioner folk i verden som ikke kjenner Justin Bieber, og likvel hater de han. Hvorfor? De har ikke noen grunn til å hate han, han har ikke gjort noe vondt mot noen. Han gir bare kjærlighet. Jeg tipper at 90% av alle haterne hater han bare fordi de er sjalue. Han får vel alle jentene men still, han gjør noe for det. Han jobber hardt for å få til noe. Og det hjelper ikke at folk som ikke kjenner han skal drive å rakke ned på han på grunn av sjalusi. Sett deg i hans posisjon. Uansett hvor sterk person du er, så blir man såret av alle de stygge kommentarene han får på twitter, facebook, youtube, myspace..osv. Det er ikke rettferfig at folk ikke har respekt for en gutt som fikk drømmen sin i oppfyllelse, det er ikke rettferdig at folk skal rakke ned på han fordi alle jentene vil ha han. De burde rett og slett skamme seg. 


Selvfølgelig har han et smil om munnen hele tiden, men vi alle vet at innerst inne er han såret av alle de kommentarene han får. det er ikke mulig at en person kan holde seg glad hele tiden når folk bare slenger dritt om deg, men Justin klarer et. det er så utrolig godt gjort av han. Det er faktisk enda en god grunn til å elske han.
han gir oss kjærlighet og masse bra musikk. Jeg tenker, hva skulle jeg gjot uten Justin. Han er faktsik blitt mitt liv. Han er en del av hjertet mitt.

Når jeg ser filmer av folk som snakker dritt om Justin så begynner jeg å grine, tårene bare renner ned som en foss. hvorfor er folk så jævla respektløse. Hva har han gjort for å fortjene dette. Fordi han drar på sykehusene og besøker de syke beliebersene som ikke han komme seg på konsertene hans fordi de er syke. Eller fordi han er ubeskrivelig kjekk og har en fantasisk sang stemme? Er dette grunnene. Jeg håper aldeles ikke det. Men hvis det ikke er noe av dette, hva er det da. Det eneste jeg kan komme på er sjalusi, men HELLO!!! man trenger ikke slenge dritt til en verdens kjent popstjerne selvom kjærsten din er en Belieber. Jeg sier det bare til alle dere haterne der ute, uannsett om du er gutt eller jente, det er ingen beliebers eller fans der ute som kommer noen gang til å like dere. dere er bare drittsekker som slenger dritt til en person dere ikke kjenner. Han fortjener så mye kjærlighet med tanke på all kjærligheten han gir oss.

 

Han er faktisk et menneske, en person, en vanelig gutt som har fått sin drøm i oppfyllelse. Det er ikke noen grunn til å hate en gutt med en drøm som gikk i oppfyllelse. 
Han jobber utrolig hardt for å gjøre oss fornøyde, men fortsatt er det folk som slenger dritt. Hva skal han gjøre for å får dere fornøyde noen gang? Han kan ikke bare tenke på alle dere haterne, han kan ikke bare plutselig stoppe å leve drømmen sin fordi noen drittsekker sa han skulle gjøre det fordi de er sjalue. Da er det faktsik dere som får 300 000 000 jenter og gutter mot dere. Tenk på det. Vi beliebers er MYE sterkere enn dere hatere. Vi er alle en familie, nemmelig Belieberne, og det er vi stolte av, og vi er alltid glade for å få nye medlemmer av familien. Så haters, etter å ha lest dette så er dere hjertelig velkommene. Hvis dere lover å slutte med all den dritten dere slenger.

Takk.

Her er forresten en video jeg vil dere veldig gjeren skal se!!

* Hva syntes du om innlegget? Dette har jeg fått kopiert av http://jdbieberfacts.blogg.no :)

Justin Bieber

Nå skal jeg legge ut noen videoer av mitt idol, Justin Bieber. Er det flere der ute som elsker Justin? Rop ut. Jeg er en Belieber og jeg er stolt over det! Bryr meg ikke om hva de andre sier, haters gonna hate. Men jeg elsker han over alt på jord!

Se hele videon og på slutten, flere som har villet vært de to jentene ? Helt klart et ja! 

That should be me, holding you`re hands, that shoud me, feeling you`re kiss...Dette er vell den store drømmen til alle belibers i hele verden. Noen er så heldige at de har fått opplevd det. Justin Bieber er manges forbilde og idol, og han fortjener å ha så stor oppmerksomhet som han har fått! Over 25 millioner followers på twitter (jeg er en av dem) Noe som jeg liker å si: roses are red, violets are blue, never say never and you`re dreams will come true. Aldrig gi opp drømmen din, Never say Never og Believe!

* Hva synes du om Justin Bieber ?

* Er du en "pround beliber" ?