Lene

Velkommen !

januar 2012

Gjesteinnlegg..!

Hei du ! <3

Ida er her, hahhahah! Skal blogge et gjesteinnlegg :D Skal begynne med og skrive hva som er typisk Lene :D


 ♥ Hun har sinnsyk latter!

 ♥ Hun er super nøyaktig på småting!

 ♥ Enkelte ganger kommer hun med så rare uttryk !

 ♥ Hun er sykt tyn!

 ♥ Hun elsker meg :D

 ♥ Hun elsker ATLE PETTERSEN!♥♥♥

 ♥ Hun hater fotball!

  ♥ Hun har dritt fint rom :D

  ♥ Hun syns det her :D  smilet er stygt!

 Blogges :D :D :D :D :D

 

Spørsmålsrunde !

Hei alle sammen ! <3

Nå skal jeg ha en liten spørsmålsrunde :) Dere skal stille spørsmål som jeg skal svare på om en uke :) ( kan hende det blir litt tidligere ) ! Når dere stiller spørsmål så skriv navnet ditt når du kommenterer og skriv nummer på spørsmålene. Så jeg ikke blir forvirra. Jeg vil ikke ha for personlige spørsmål, de svarer jeg ikke på :) Deal ? :p Okei, sett i gang..Klar Ferdi Gå !

Vi blogges !

Lene - enelmk <3

 

I don`t like...

...Mess in my design ! ( Rot i mitt design ) Jeg vil ikke ha det, det er så stygt ! Men bare skriver et innlegg så dere vet hva det er :-) Det er ikke akkurat så veldig fint ? :o Skal prøve å lage nytt :) Å se hvordan det blir :-)

Jeg skal ha spørsmålsrunde snart :) Kommer i neste innlegg !

Vi blogges !

Lene - enelmk<3

Cupcakes :-)

Heii <3

Som sagt så bakte vi cupcakes igår å idag :-) Men igår ble det misslykka å idag ble det vellykka !! Jippi ! De ble veldig gode :-) Å veeeldig fine. Men jeg skal ikke skrive så mye :-) Jeg skal legge ut bilder jeg tok !

Ingredienser.Ferdi <3

Vi blogges ! <3

Lene - enelmk :-)  

Tired..

Hei på dere ! <3

Vi døgnet inatt ! Jooooodaa..Vi klarte å holde oss våken til 05:15 :-) Først satt vi oss et mål til 01:30 , etter på ble det 06:00 altså hele natten. Men det klarte vi dessverre ikke da. Vi har klart det, men vi skulle ligge oss under dyna å bare snakke, men så ble det stilt! Å pang vi sov som en stein...Når vi var våken så vi to filmer, hadde litt dansing, og ei lita treningsøkt, for å holde oss våken ! Spentshopp, hode skulder, kne å tå og vi danset til sangen Single Ladies :-) Johoo ! Gøy sier du ? Haha ! Idag, så sov vi til 13:00, å gjett om vi var trøtte !!!! Det er våres skyld, så ikke noe å klage over :P Vi stod opp å spiste frokost, å så bakte vi Cupcakes :-) Kommer i neste innlegg <3

Like trøtt som meg ? NESTEN !

Vi blogges <3

Lene- enelmk :-)

Døgner...

...Jaja, vi sitter nå her da og koser oss:-) Vi har sett de to filmene jeg sa vi skulle se..Og spist opp nesten alt godteriet vi kjøpe..! Nam, nam ! Må si jeg er litt kvalm :-/ Haha, men nok om det. Vi bakte cupcakes, men ble litt misslykka..Legger sikkert ut bildene i neste innlegg. Først så glemte vi å ta i mel, tabbe sier du ? Fikk latterkrampe ! Så lagde vi en ny posjon, men de så ut som..Ja, hva skal jeg kalle det ? Aner ikke.. Men nå begynner jeg å bli litt trøtt...Så vi blogges ! <3

 

Nattinatt ! <3

Lene- enelmk :-)

Innkjøp til jentekveld..!

Hei igjen !

Dette kjøpte vi oss til jentekvelden :-)

Vi skal kose oss !  <3 Vi blogges <3

-Lene - enelmk :-)

Jentekveld med værdens bæste !

Hei på dere !

Idag er jeg å Hege til Ida :-) Vi skal ligge over å ha en liten jentekveld ikveld. Detr blir veldig koselig <3 Vi skal bake cupcakes og kose oss, å se fil :-) Amerikan Pie 2 og Baby on Board...Baby on Board anbefales :-) Det kommer sikkert flere innlegg her og på ial0ve.blogg.no, det er bloggen til Ida ! Men vi blogges senere, vi skal bake ! Naaam :-)

-Lene - enelmk !