Lene

Velkommen !

mars 2012

Idag drar jeg :)

Hei alle sammen :) Idag drar jeg på hyttetur med Ida (ial0ve). Og blir til i morgen, til ettermiddagen eller kvelden. Drar fra Ida i 12.00 tiden. Har derme ikke mulighet til å blogge senere eller i morgen. Men får se om Ida har med PC. Da kanskje dere får høre fra meg. Igår kveld var jeg på orkanger, var på mx og oti. Jeg shoppet litt, men ikke mye. Innkjøps innlegg kommer senere. Kanskje imorgen ! Så dere får glede dere til jeg kommer tilbake. Da blir det nok litt blogging skal dere se.

Fikk bare så lyst til å legge ut et bilde av verdens søteste kaniner. Frøya er svart og hvit og Wilma er den fineste, med tre farger.

Vi blogges senere! :*

 • Skal du gjøre noe artig i helga ?
 • Hva synes du om kaninene mine ?

- Lene

I love WeHeartIt :)

Hei :) De fleste bildene som ikke er av meg, kommer fra weheartit. Jeg bare elsker absolutt alle bildne på den siden. Du finner dem ved å se på google og søke på weheartit. Du kan også velge mellom forskjellige farger du vil ha. Så det er mange å velge mellom.

Akkurat nå har jeg skrivesperre. Så jeg bare skrev litt om weheartit, om det er greit ? Når jeg har skrivesperre kan dere gjerne komme med forslag i kommentarfeltet på dette innlegget. Så har du tips ?

 • Hva synes du om weheartit ?
 • Bruker du bildene fra denne siden ?
 • Har du blogge tips ?

- Lene

God morgen !:)

Hei du !:) Nå har jeg nettopp stått opp og spist en enkel frokost, yoghurt. Men når jeg våknet var absolutt alt dekket av snø. Jeg ble både glad og litt irritert, er såå lei av snø. Men kanskje det betyr at det blir skiturer i påska ? Ikke vet jeg. I hope so. Blir jo ikke påske uten å gå på ski ? Idag har jeg ikke noe spesielt jeg skal gjøre, skal vel pakke i det smått til hytte tur med Ida :) Gleder meg !

// weheartit //

 • Hva synes du ?
 • Hva synes du om at det er kommet snø ? Om det er kommet til dere ?
 • Hva synes du om bildet ?

- Lene

God Påske !:)

Hei alle sammen! :) Idag tar jeg påskeferie, og det er helt fantastisk godt å slippe skolen på ei stund. Dere aner ikke. Er bare lei av alt som heter skole, for tiden! Men sånn er livet dere. Så jeg sier bare god påske, alle som leser dette må ha ei kjempefin påske. Uansett om det er skiføre eller ikke. Er ikke sikkert alle går på ski i påska, men jeg gjør. Så håper det blir igjen litt snø til neste uke. Vi får se hva tiden og været bringer.

Sitter å ser på værmeldingen nå. Det er fortsatt meldt regn :( Og litt snø, så..:)

God Påske !<3

 • Tar du påskeferie nå eller i morgen ?

- Lene

Ukens spørsmål !

Heii :) Jeg har hatt ukens spørsmål i denne siste uken som har gått. Skulle egentlig svar i går, men uten nett, kommer jeg ingen vei. Så de kommer nå :

Hege :

1. Hvorfor solgte dere hestene deres? Hadde dessverre ikke tid til dem.

2. Har du mobbet/ertet noen? Ehh...Nei, ikke som jeg husker. Jeg er ikke av den slemme typen.

3. Synes du KoG er bra? Ja, det er interresant.

4. Synes du skole er bra? Ja, nei, begge deler :)

5. Hva skulle du egentli hete? Mamma og pappa trodde jeg var en gutt, så jeg skulle egentlig hete Andreas..!

6. Hva synes du om skolelunsjen på skolen? Den er digg :P Veldig godt !

Silje :

7. Noe spesielt du gleder deg til? Nei ikke akkurat for tiden.

8. Hva skal du i Påskeferien? På ski, hytta til Ida og kanskje pirbadet.

9. Hva skal du i sommerferien? Da skal jeg gjøre mye.

10. Gleder du deg til 8. klasse? Ja, egentlig :)

Ja, det var ikke så mange, men takk for dere som stilte spørsmål :)

 • Hva synes du om svarene ?

- Lene

A day to remember...

Hei alle sammen! Som dere ser så blogget jeg ikke igår på grunn av en ting : Ikke nett :( Å det på grunn av gårsdagens vær. Det regnet og blås om hverandre. Møkka vær, sier nå bare jeg. Vil ha sommer nå ! Er så utrolig glad for at nesten all snøen er borte...Ser plenen rundt husveggene, da kommer det et smil rundt min munn. Men over til noe annet. Vi bruker å ha ukesluttsprøve på torsdager, så kvelden igår gikk med på å pugge å øve -.- Men så klart når vi kom på skolen i dag morrest, så skulle vi ikke ha ukesluttsprøve alikevell. Da skal jeg si dere at det ble jubel :) Jeg som hadde pugget, sånn at alt skulle sitte..? Til ingen nytte. Men jeg fikk fri da ! Hadde vært på alle fleksi timene og har gjort det jeg skulle av arbeid, så i morgen kan jeg slappe av å sove lenge. Mmmm ! Det skal bli godt :)

På lørdagen skal jeg antagelig vis og jeg håper jeg skal bli med Ida ( bestevenn ) på hytta !<3 Det hadde vært så utrolig koselig. Så jeg håper jeg kan..! De drar på lørdag og kommer hjem på søndag, så da skal jeg sove der i helga, maybee.

Bildet er tatt utenfor huset mitt.

 • Hva synes du om dette ?
 • Hva synes du om bildet ?

- Lene

Bursdagsbesøk !

Hei alle sammen! På min bursdag i går så var jeg på besøk til søskenbarbet mitt, Ann Iren. Det var i går kveld når mamma og pappa skulle på møte på skolen min. Jeg og Ann Iren gikk oss en tur. Så det var koselig. Vi gikk til samvirkelaget eller hva det heter og kjøpte oss Bueno ( det er en sjokolade ). Min favoritt sjokolade, hint hint!

Vi tok bilder av to hestehover som vi så.

 • Hva gjorde du igår?
 • Hva synes du om bilde ?

- Lene

Gave innlegg :)

Hei <3 Som dere vet så lovte jeg dere et gave innlegg,om hva jeg fikk til min bursdag. Så her kommer de :

Fra vennene mine fikk jeg :

Shower gel, kliper og øredobber:)

Et smykke, og øredobber :)

3 stk. Bueno:)

Fra familie og slekt :

Den nye twilight-filmen:)

Gavekort på hele oti-senteret:)

Sølv øredobber:)

Bunadsring:)

Jeg fikk også masse penger, over 1000. Så er veldig fornøyd med det. Er så utrolig glad for alle gavene jeg fikk!

 • Hva synes du om gavene ?

- Lene

MIN BURSDAG ! :)

Hei du !<3 Det er min dag idag, å herregud for en herlig dag, bokstavelig talt..! Idag er det min bursdag, og jeg fyller hele 13 år ! Kjenner ikke noe forskjell egentlig. Men ble litt rikere. Fikk mye penger til bursdagen min. På skolen i dag var det mange som gratulerte meg og gidde meg klemmer, så det var koselig. Har nesten brukt opp alle klemmene mine idag :) Neida..Jeg har flere. Fikk tre gaver tilsammen idag på skolen, av Hege, Ida og Ann Iren, gave innlegget kommer når jeg har fått tatt bilder av de <3 Synes det er så gøy å være på skolen når man har bursdag, han har jo det bare en gang i året, så nyt det !

Dette bilde er tatt igår på bursdagsfeiringa <3 Det er ikke mitt camera :(

Var ut og tok dette bilde :)

Som sagt så lover jeg dere at gave-innlegg kommer imorgen, om jeg får tid. Men det kommer, helt sikkert !<3

 • Hva synes du om bildene ?
 • Når hat du bursdag ?

- Lene

Bursdagsfeiring :)

Hei !<3 Nå har jeg hatt verdens beste bursdagsfeiring, alle har dratt bortset fra Lise Marie (søsteren min) og Jon Anders. Det har vært veldig koselig. Mange gode kaker og veldig bra og fine gaver. Fikk mest penger <3 Og de andre tingene var bare helt knall!:) Gave innlegg kommer senere. Huset ble fult, og mange kom, så det var koselig ! Nå gleder jeg meg bare til imorgen, så jeg kan si at jeg er 13 år<3 Får også 3 gaver imorgen gleder meg :) Det er fra Hege, Ida og Ann Iren <3

Har tatt veldig mage bilder idag, som dere skal få se.

Jeg har verdens beste, snilleste og peneste søster ! Lise Marie <3

Mee :)

Ja, jeg sa hun var pen! :)

Søstersen og Ann Iren <3

Veldig fint bilde av Ann Iren :)

<3

Dette er søskene mine :) Lise Marie og Andreas <3

Dette var noen av bildene, kommer sikkert til å legge ut flere senere. Har ikke så god tis nå, skole imorgen. Så må nok legge meg snart :)

 • Hva synes du om bildene ?

-Lene

Hva er dette ?

Før jeg logger av så vil jeg ha en liten "konkurranse". Den går ut på at du skal gjette hva det er bilde av !<3 Detter er dagens bildeutfordring !:) Preimien er kanskje at jeg kan følge å lese bloggen din om du har:)

Her er bildet :

Hint : Alle har det <3

 • Ser du hva dette er ?

- Lene

Dagen før dagen !

Hei :) Idag er det dagen før dagen. Nå holder vi på å gjør klart til bursdagsfeiring hjemme hos meg. Vasker, rydder og gjør en siste fin puss. Jeg er bare så spent på om alle kommer, og hva jeg får i gaver. Håper jeg blir rik...Neida !:) Blir glad for alt jeg. Tanken som teller, uansett ! Som dere sikkert vet så skal vi stille klokken 1 time lengre fram idag. Så fikk en time mindre søvn. Jeg kjenner ikke så mye av det for å si det sånn da. Men trøtt er jeg (som vanlig) <3 Men vi blogges senere ! Blir nok innlegg om bursdagsselskapet og en del bilder senere ikveld eller i morgen, om det blir for seint.

Bare elsker disse bildene. Så passer vel godt å ha de med i dette innlegget ?

 • Hva skal du idag  ?
 • Hva synes du om bildene ?

- Lene

Lørdagskos :)

Nå sitter jeg i sofaen å ser på American Funniest Home Vidios, og gomler biler :) Sitter å skratt ler ! <3 Det er bare så morsomt !! Nesten ikke så jeg kan se på det, får vondt i magemusklene av å le så mye på en kveld. Men en god latter forlenger livet ! Da lever jeg nok evig ? :) Fra små babyer som gjør de utrolige ting, til voksne som blir vettskremt i et bursdagsselskap, og besvimer ;) Åhhh..Det er helt knall.

Do you like the show AFV?  Do you like the show AFV?

 

Kos dere vidre !<3

 • Ser du på AFV ?

-Lene

Min siste film !

Hei igjen du !:) Nå skal jeg blogge om den siste filmen jeg så på. Å det var Twilight Breaking dawn part 1. Den filmen var like god som de tre første : Twilight - New Moon og Eclipse :) Breaking dawn part 1 handler om at Bella og Edward ( hovedpersonene ) skal gifte seg. Etter på reiser de på bryllupsreise. Husker ikke hvor de dro..Men etter et par dager der ble Bella gravid :) Magen begynte å bli større å hun ble kvalm å uvell. Etter hvert viste det seg at det var en vampyr baby :( Babyen begynte å spise opp Bella innen i fra. Hun ble syk og veldig grå å stygg i huden. Hun så ikke ut. Hun ble også skrekkelig tynn. Det eneste som kunne hjelpe henne var å drikke blod som mat.

Fødselen nermet seg. Hun fødte barnet, men hun ble alvorlig syk etterpå. Og de trodde hun døde. De stelte henne å tok på henne en lyseblå kjole, de la henne også i en spessiell stilling. Men på slutten av filmen, gikk det gift gjennom kroppen. Over alt, hun våknet....Med røde øyne !!!

Jeg følger med disse filmene, og har alle. Så derfor ser jeg alle. De anbefales fra meg. Og anbefaler deg å kjøpe de, om du ikke har de <3

 • Hvilken film så du sist ?
 • Hva synes du om twilight ?

- Lene

2. plass ! :)

Hei alle sammen! <3 Når jeg logget på i dag, så jeg at jeg var på 2. plass på topplista av blogger i Meldal. Ble sjokkert. Det må være rekord!:) Så tusen takk til dere som leser å kommenterer bloggen min <3 Setter utrolig stor pris på at dere er innom den. Kan ikke få takke dere nok..! Jeg blir bare så glad i dere, det er veldig artig å blogge og så komme høyt på topplista, det gir resultater. :)

Med det samme kan jeg minne dere om ukens spørsmål som avslutter på onsdagen. Du finner det når du går lengre ned på bloggen <3 Så håper dere stiller spørsmål !<3

//I love you//

 • Hva synes du om dette ?
 • Hva synes du om bloggen min ?

- Lene

Noen jeg har mistet...

Hei du! <3 På dagens blogg tema på blogg.no stod det at jeg kunne blogge om noe/noen jeg har mistet, som jeg var veldig glad i <3 Og det har jeg! Da snakker vi ikke om folk men om dyr. Ifjor selte vi hunden vår Linus ( han lever ja ) :( Mange grunner til det, som jeg ikke skal ta opp her. Men ikke noe alvorlig nei..Linus er en Golden Reteriever som er veldig glad i mennesker ! Jeg savner hann sååå mye. Har vært uten han 1 1/2 år nå, så savner han bare mer å mer. Har heller ikke besøkt ham ennå, som jeg egentlig har veldig lyst til nå. Føler behov for det <3 Når Linus var med på ski og sånt så var det et stort glis i ansiktet hans. Rettere sagt : han ble helt gal og kjempe glad når han fikk bli med på tur. Veldig koselig å snill hund <3

Savner deg, Linus <3

Aww, så søt <3

 • Er det noen dere har mistet som dere var veldig glad i ? Fortell !

- Lene

Picture`s of me :)

Ohh...

Random. Sorry, må være som man er når man ikke ble som man skulle :D Smart å tenke på!<3

Litt uklårt :) Men sånn er det når man ikke har proff camera.

Nå ! Fikk dere se noen randome bilder av meg.

 • Hva synes du om bildene ?

- Lene

Helg og bursdagsfeiring !:)

Hei alle sammen!<3

Idag har vi vært i bassenget på skolen :) Vi hadde det bare sykt gøy. Vi hørte faktisk på høy musikk og gjorde det vi ville. Jeg var med Ida ( bestevenn ). Vi bare snakket og svømte litt, vi koste oss kjempe masse. Beste gym/svømme time jeg har hatt vertfall<3 På søndagen skal jeg feire 13 års dagen min med slektninger, så det blir koselig. Tenker jeg blir mett av kaker og brus. Gleder meg til Mandagen da jeg faktisk har bursdag :) Da får jeg gavene fra vennene mine :)

Friends 4 ever <3

 • Hva skal du i helga ?
 • Har du bursdag ?

- Lene

Ønskeliste :)

Hei du!<3 Jeg har bursdag om 4 dager, og tenkte jeg kunne legge ut ei ønskeliste. Så dere får se hva jeg ønsker meg:) Jeg ønsker meg egentlig ikke så mye...3 ting I think ;)

  

Jeg ønsker meg speilrefleks :)

Så jeg kan ta fine bilder :

Jeg ønsker meg converse sko :)

Og sist men ikke minst penger :)

 

Jeg ønsker meg penger, som jeg kan bruke på litt forskjellige ting. Spessielt nye klær til kleskapet mitt. Det trengs å fornyes litt til sommeren så det så. :) Gleder meg sykt til Mandagen og Søndagen ikke minst, det er da jeg skal feire sammen med slektninger :) Så håper jeg får masse penger !<3

 • Hva ønsker du deg til bursdagsgave ?
 • Hva synes du om ønskelista mi ?

- Lene

Ut på tur, aldri sur :)

Hei folkens!<3 Idag har jeg og de andre i mellomtrinnet vært på skitur til Kåsan. Vi tok bussen opp til Resdalen å gikk til Kåsan, vi gikk ikke helt fram. Å det på grunn av været. Vi var litt uheldig når det gjalt det :) Men koste oss gjorde vi. Jeg synes det er litt koselig å artig å dra på skitur i skoletiden, godt å ha noe annet enn bare vanlig kjedelig skole :)) Jeg og Ida fant en veeldig fin plass under noen store trær, så det blås ikke så mye på oss. Det var bra <3 Vi koste oss og snakket og vi fliret oss til døde...Nesten..:O Haha. Men jeg synes det ble ganske vellykket jeg. Uansett være :)

This is me. I was soo happy <3

Ida var også veldig glad :) Vi koste oss <3

Nam, nam !<3 Godteri må det være!<3

Koselig :)

 • Har du vært på tur idag ?
 • Synes du det er gøy å gå på ski ?

- Lene

Ukens spørsmål :)

Hei alle sammen!<3 Jeg skal ha ukens spørsmål. Det går ut på at dere skal stille spørsmål helt til neste onsdag. Så svarer jeg på de da. Dere skal ikke stille sånne meningsløse spørsmål som "bruker du sminke" eller "favoritt dyr" vist dere skjønner. Kanskje det er noe dere lurer på som dere vil vite om meg ? Da kan du jo spørre om det :) Lykke til !Dette øye er mitt :)

 • Hvilke spørsmål har du til meg ?

- Lene

My favorite :)

Hei du!<3 Som dere vet så er musikk veldig viktig for meg. Jeg hører på musikk dag inn å dag ut :) Det er en del av hverdagen min. Nå skal jeg dele favorittsangen min, som er favoritt for tiden. <3

 

Maddi Jane // Jar of hearts <3 I love this sang..:)

 • Hva synes du om sangen ?

-Lene

My day at school..!

Hellu folkens!:) Idag = dryg dag...Er ikke helt i form :( Forkjølet og kanskje feber...Så det er ikke akkurat tipp topp å være på skolen for å si det mildt. Men har tatt noen bilder idag, så dere skal få se :)

Yo lizzm..:) Ida er veldig flink til å smile når jeg tar bilder...

Aww, veldig fint bilde :) Dette er Hege :)

And Me :( Tragisk...:O

Smart å lukke øynene :)

Jeyyy..:)

Bøøøø !!

<3

 • Hva synes du om bildene ?

- Lene

Isskulptur :)

Hei du!:) På skolen i Natur og Miljø holder vi på med vann. et lite prosjekt om vann. Før helga lagde vi isskulpturer. Vi hadde vann i en ballong om formet den som vi ville :) i helga har den ligget i fryser`n å fryst ;) Så når vi tok den ut idag, var den spekt, å har blitt til en skulptur :) Har bilde av den her :

 

Ikke noe spessielt form...Vel ?:O

Iver med isskulpturen sin :) Hahaha!!:O Nice :)

 • Hva synes du om isskulpturen ?

- Lene

Svømme

Hei igjen:)

Idag skal jeg i svømmebassenget på løkken Verk. Jeg pleier å dra dit når broren min skal på fotballtrening, så det blir gøy. Noen av mine venner kommer også. Så håper vi får det koselig!

Nå er det bare 7 dager til bursdagen min! <3 Dere synes kanskje jeg overdriver litt, men jeg gleder meg sånn til de gavene jeg skal få. Sånn er det bare. :)

- Hva bruker du fritiden din på ?

-Lene

Nytt design !

Hei alle sammen !<3

 Som dere sikkert ser, så har jeg ordnet et nytt design. Ble litt lei av det gamle! Blir ofte lei av designene jeg bruker. Men det har vel ikke noe å si om jeg skifter? Eller hva ?- Hva synes du om det nye designet ?

- Lene

Klubbrenn

Hei igjen !:) Nå skal jeg snart dra på klubbrenn på Litjåsen. Så har ikke tid til å blogge før jeg kommer hjem igjen :) Vi skal gå litt på ski først, så er det aking og ei lita avsluttning. Så vi snakkes !<3 Håper jeg får tid når jeg kommer hjem.

 • Hva skal du idag ?

17.mar.2012


Jaja, får være som man er når man ikke ble som man skulle ;o

Hei igjen ! :) Nå vet jeg virkelig ikke hva jeg skal gjøre ! Det er så kjedelig ;o Det er liksom ingen verdens ting å finne på nå for tiden. Men jeg gleder meg sykt til neste mandag da :) Da har jeg bursdag ! Kanskje det er derfor det er så kjedelig ? Klarer nesten ikke å vente :)

 • Har du bursdag snart ?

- Lene

Innkjøp ;)

Hei du ! :)

Dere husker sikkert at jeg lovte dere innkjøpsinnlegg etter jeg skulle på orkanger. Jeg kjøpte noe, men ikke noe spessielt interresant. Men jeg lovte ! Så her kommer det :Jeg kjøpte meg shampoo..:)En tights <3Så kjøpte jeg gave til Ida, som hadde bursdag igår <3

 • Hva synes du ?

- Lene

Frokost !

Nå sitter jeg å spiser frokost. Veldig kjedelig frokost, men akkurat nå er jeg alene hjemme. Det er såååå godt :) Igår kveld så var vi i Snillfjord en tur, og besøke bestemor og bestefar. De er på campingen der.

 • Hva skal du idag ?

KJOLER FRA BIK BOKSå utrolige fantastiske kjoler..! Disse må du ikke gå glipp av :)

 • Hva synes du om kjolene ?

- Lene

Gratulerer, Ida :)

Hei du !<3 Dette er er et innlegg til Ida (ial0ve.blogg.no). Hun har bursdag idag å blir 13 år. Storpii :) Gratulerer så mye med dagen, å håper du likte bursdagsgaven fra meg til deg ! Jeg håper også at du får en fantastisk helg, men både venner og famile, godsaker og brus <3 Håper deg alt godt idag ! Klem fra Meg  :) •  Hva synes du om bildet ?

- Lene

Home and away :)

Hei alle sammen :) Jeg tenkte jeg kunne blogge litt om en kjempebra serie jeg følger med på. Nemlig home and away. Du får se hvordan de har det i Summer Bay ;) Det går på tv2 kl. 16.00. Mandag - tirsdag - onsdag - torsdag og fredag. Ikke i helgene. Jeg har fulgt med i flere år, og det har forandret seg mye siden den tid. Nye skuespillerer, samme husene bare de er pusset opp litt eller endret litt på, og den gamle Surf Club er borte. Men nå er det en ny, og like fin en <3 Jeg bare elsker denne serien. Og anbefaler dere å følge med på serien. Som jeg da, jeg har fulgt med lenge, og har satt meg skikkelig inn i serien. Så om noen dør, føles det ut som om jeg kjenner de. Så det blir et savn, å ikke se dem i serien noe mere. Som en som heter Jack Holden, han ble skutt å døde. Han savner jeg veldig mye. Han hadde en viktig jobb i Summer Bay, som politimann. Det er mye som har sjedd siden den gang. Hugo ( en skuespiller ) har latet som han har vært død. Og fått vitnebeskyttelse. Han har liksom vært en smugler, så om han ikke ha latet som han var død, og ikke dratt utenlands, hadde alle i familien hans vært i fare...Men nå som han har kommet tilbake til byen, så er alle i fare uansett. Det er mye spenning som skjer i Summer Bay. Så om du liker spenning, romantikk, tragedier, kjærlighet o.s.v annbefaler jeg deg å følge med !<3 Å se home and away, har blitt et must for meg. I hverdagen min !!

 

Dette er Jack Holden i serien. Som ikke er med lenger nå :(

Dette er en veldig fin dame, Leah. Hun er en viktig skuespiller i serien.

Dette er Alf Stewart. Han er en snill og god mann. Har vært med i maaaange år :)

Dette er en kjekk kar ! Han er Aden Jeffries <3

Hun er veldig pen ! Hennes navn er Ruby :)

 Nicole Franklin from 'Home and Away'

Dette er Nicole. Pen sier du ? Hun er ei veldig glad og blid jente.

Dette er Martha.

Det er mange flere, men kan ikke legge ut bilde av alle :)

* Følger du med på denne serien ?

* Får du lyst til å følge denne serien ?

* Høres den ganske så spennende ut ?

- Lene

Sjokoladekake, nam nam :)

Hei alle sammen !<3 Igår så bakte jeg og mamma sjokoladekaker. Nam ! Vi skulle ha det med på meldalsmesterskapet. Og over til det : Jeg vant <3 I min jente klasse :) Jeg gikk bare 2 km da..Men det var bra det og.

Idag så skal jeg på Orkanger en tur :) Om jeg kjøper noe, blir det innkjøps innlegg ! <3Har du bakt sjokoladekake for ikke så lenge siden ?

Ser det godt ut ?

 

Travelt..!

Hei alle sammen !<3 Idag her jeg det veldig travelt, jeg kom hjem nå nettopp. Jeg skal spise mat og ordne meg å så dra på Meldalsmesterskap på Litjåsen. Jeg skal gå 3 km. Heia Heia :)Håper jeg blir meldalsmester i år også, ble det i fori fjor :) Det var veldig artig. Men sorry, kan ikke blogge mere. Vi blogges senere !

 • Hva skal du idag ?

- Lene

Veddemål :)

Hei alle sammen !<3  Idag har jeg inngått å vunnet et veddemål :) Det var jeg, Ida og Maria ( jenter i klassen min ) som gjorde dette. Vi ble enige om at kl. 12.00 til kl. 01.30 skulle vi ikke snakke eller le i det heletatt :) Det er en og en halv time, leenge synes jeg når jeg ikke får si et lite pip. Maria kom på tredje plass, Ida på andre og jeg vant :) Joohoo <3 Siden de tapne må de klemme alle guttene de ser imorgen. Ganske tøft gjort, spør du meg ! Og den som vant skulle få 20,- fra oss to andre. Jeg skal få 40,-. Det er lunsj i 4 dager det. Heldig :)

Ellers så skal jeg på 4H møte ikveld. Blir koselig å treffe gjengen igjen :)

 • Har du tapt/vunnet et veddemål ?
 • Isåfall hva gikk det ut på ?

Kooos !

Hei du<3 Igår dro jeg til Maja Larsson, og jeg skulle ligge over <3 Vi kikket på fim i går kveld, husker ikke hva den het. Men skjønte heller ikke helt filmen, vanskelig å forstå! Idag så stidde vi opp i halv 10 tiden. Da var jeg uthvilt :) Vi har spilt både sjakk ( jeg har aldrig spilt det før, å jeg vant <3 ) og scrabble :) Koselig...<3

//weheartit//

Nå skal jeg bare slappe av å nyte de siste timene av helgen...Må nok øve litt til prøve kanskje..? :O Ikkje braa. Håper jeg får fri fredag, får håpe det beste ! <3

 • Har du vært borte i helgen ?

Bilder til Lone !Og :

Håper du liker dem :)

Hva synes du om bildene ?

-Lene

Ekte venn

En ekte venn er Alt.

En du kan støtte deg til når noe går galt.

 

En man kan stole på.

For det er personen som kan forstå.

En ekte venn er en man kan miste.

Selv når det er det som minst kan friste.

 

En som kan svike deg mest.

Men som allikevel synes at det er du som er best.

 

En ekte venn er glede, hat og minner.

Det er det som er en ekte vinner.

 

En som du kan åpne deg for.

Og dra deg opp på det rette spor

 

En ekte venn er en som ser en glede i alt.

Den som kjemper om noe går galt.

 

En som trenger deg hver eneste dag.

Og som gjør alt for å få deg på sitt lag.

 

En ekte venn er Alt.

Hva synes du om diktet ?Sliten.com

Heiia <3 Jeg er sliten..Er lei av alt, spessielt skolen! Det er bare så frustrerendes å være der. Det er alltid noe vi må gjøre :P Siden vi har 3 ukers plan er det ekstra strevsomt. Ukeslutten skal egentlig være torsdag i neste uke, men ble flyttet til onsdag i neste uke istede. Mindre tid til å øve. Men har 1 positiv ting da, skal ikke bli et sutre innlegg...Men jeg og Hege skal kanskje være med Ida på hytten :) Håper det blir noe av det, det hadde vært koselig <3 Ellers er det ikke så mye. Bortsett fra bursdagen min den 26.mars :) Tennåring i hus, ikkje braaaa ;)

Jeg minner også om at jeg lager bilder om du vil ha :) Bare si fra, og jeg lager. Så enkelt !

 • Er du også sliten ?
 • Hva har du gjort idag ?
 • Gleder du deg til noe ?

Ida :)Håper du liker den :)

 

-Lene

Jeg lager bilder :)

Hei alle sammen ! <3 Jeg tenkte jeg skulle begynne å lage bilder til dere. Om du vil ha så er det bare å spørre :) Si hvilker kjendis du vil ha, eller av deg selv. Bildene må ha blitt tatt på samme sted..! <3 Fortell hva du vil at det skal stå på bildet. Dette koster ingen ting. Når du har kommentert at du vil ha, så skriver jeg deg opp på ventelista mi <3 Skjønner dere ? Skal legge ut noen eksepler her:Eller :

 • Vil du ha ?
 • Hva synes du om disse ?

Har ikke tid idag...

Hei ! <3 Jeg må bare si at jeg er litt opptatt idag og jeg kan dessverre ikke blogge. Grunnen er for at jeg holder på å lage header. :) Så da blogges vi senere :)

Kaster inn et bilde fra wehearit :

 • Fortelle litt om hva du har gjort idag ? <3

Ønskeliste !

Hei alle sammen ! <3 Nå er det bare 21 dager til bursdagen min. Altså om 3 uker :) Jeg gleder meg sånn til å bli 13...Skjønner ikke hvorfor ?..Men bare gjør det. Jeg tenkte jeg skulle lage ei lita ønskeliste til bursdagen min, bare så dere vet hva jeg ønsker meg :P

 • Penger
 • Converse sko, eller hva det heter
 • Black design
 • Speilrefleks
 • Klær
 • Øredobber

Det var det :)

 

Nå skal jeg se Home And Away :) Så vi blogges ! <3

 • Hva ønsker du deg til bursdagen din ?
 • Når har du bursdag ?

PHOTO : INSPIRATION

Hei alle søte lesere <3 Jeg digger bildene fra weheartit og inspirasjon. Og kommer til å legge ut en del innlegg med bilder som jeg har mikset sammen. Håper du liker bildene og kanskje legger igjen en kommentar ! Da blir jeg superglad <3

 • Hva synes du om bildene ?

Vinneren av ukens blogg er...

Gratuerer til //www.ial0ve.blogg.no// Jeg synes hun er veldig flink til å blogge, og skriver om hverdagen sin. Ida er også veldig flink til å ha med bilder i innleggene sine, som også er veldig viktig i en fin blogg :) Hun skriver også flere innlegg daglig.  Dere andre som meldte dere på også er kjempeflinke til å blogge, og ikke minst så har dere fine blogger <3 Men denne gangen ble det ial0ve.no annbefale dere å følge å lese denne bloggen ! <3

 

 

 • Leser du denne bloggen ?
 • Skal du begynne å lese den ?
 • Synes du hun fortjente å vinne ?

- Lene

Dagen igår :)

Hei du :) Igår var jeg som sagt på 40 års dag til onkelen min. Det var koselig. Det var noen folk jeg ikke har truffet på en stund også. Så koselig å treffe dem ! Jeg og Kristine tok noen bilder. Som jeg tengte dere skulle få se nå :)

Dette tok jeg før jeg dro :)

Dette også :)

Meg og Kristine :)

Sånn hadde jeg håret mitt :)

Bildene er litt uklåre, men men...<3

Meg :)

Vi tok de fineste bildene med speilreflekskameraet til tante. Kanskje de kommer ut på facebook, for Kristine skulle legge ut noen. Så da kanskje de kommer på bloggen :) De er også med farger. Vi kom ikke hjem før over 23.00, så var veldig trøtt :)

 • Har du vært borte ?

- Lene

Kjempe fredag ! :)

Hei du :) I går var jeg og Hege til Ida. Vi ble med henne hjem fra skolen :) Og vi hadde det kjempegøy som vanlig. Latterkramper de lux..! Vi hørte på musikk og danset. Vi kikket også litt på TV. Klokken 19.00 var det fin fredag :) Og tooji var gjesten å Atle Pettersen var en duell mellom musikkvideoene og han vant. OFC ! Han er jo best uansett. Så neste lørdag kommer Atle på fin fredag. Anbefaler dere til å se det. Vi gikk på butikken å kjøpte oss godteri. Og popkorn litt senere. Mmm...Nå gleder jeg meg bare til neste helg, den 10.mars. Da skal jeg og Hege på bursdag/jentekveld til Ida. Det blir koselig.

Idag så skal jeg på 40 års dag til Onkelen min :) Det blir også gøy. Kaker og brus, kaffe og muffins, haha ! <3

Bilde av meg :)

 • Hva gjorde du igår ?
 • Skal du noe spess idag ?

- Lene

Freia`s påskegg

Hei alle sammen :) I går spiste jeg verdens beste godteri... Å det er freia`s påskegg. De er bare helt vindunderlig spør du meg. Jeg var til Ida, og det var Hege også <3 Vi hadde det kjempegøy !!

Nam Nam <3 Kjempegodt:)

 • Liker dere freia påskegg ?
 • Var du hos ei venninne igår ?

- Lene

Music in my heart !

Hei dere ! <3 Jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om hva musikk betyr for meg. For musikk er noe jeg må ha, eller fungerer ikke hverdagen min ! Sånn er det bare :) Jeg hører på musikk fra 1 til to timer hvær dag. Når jeg er lei meg er det godt å ha, også når jeg er glad :) Når jeg hører på musikk når jeg er trist så er det godt å ha noe annet å tenke på :) Om dere skjønner...Musikken for meg er egentlig et must i hverdagen min, likedan som familie og venner :)  Når jeg har mange tanker og følelser i hode så tar jeg fram telefonen min å finner fram sanger som gjør meg glad. Det hjelper ! Believe me <3

Her er noen sanger jeg liker veldig godt :) 

//Beyonce - Best thing I ever had//

 

//Elliott Yamin - You say//

Nå skjedde det noen feil, med at dataen ikke ville legge inn flere sanger :( Men jaja..Kommer sikkert flere sanger senere :)

 • Hva synes du om innlegget ?
 • Er musikk viktig for deg ?
 • Hører du på musikk når du er trist ?

- Lene <3