Lene

Velkommen !

april 2012

Dagen idag !

Heihie. I hele dag siden kl.12.30 har jeg hadd besøk av Leonora og Celin. De er nye i Laksøybygda, så det er koselig. Vi har hoppet på trampolina og spilt forskjellige spill. Har hatt det veldig gøy idag, har ikke hatt det kjedelig akkurat.Celin & Leonora. Så søte de er.

Et bilde jeg tok når vi ventet på de, synes ?

Har tatt mange bilder, som jeg kanskje kan legge ut senere.

* Har du hatt besøk ?

* Synes om bildene ?

Morgenen min var full av sol !

Heihei alle sammen. Jeg kan ikke beskrive den følelsen av å våkne klokken 09.30 å se at sola skinner. Det er så godt å våknet til sol...Alt er så mye bedre da. Å våkne til regn og vind er bare så trist, da blir man ikke blid. Får heller ikke så lyst til å stå opp. Den følelsen har jeg følt. Og den vil ikke dere føle..! Hehe. 

Sola skinner mellom trerne idag, koselig.

Ahh..Nydelig himmel, eller hva ?

Blå himmel ! Herlig.

Nå venter jeg bare til 1.mai. Skal på en plass som heter Storås. Skal se på alle motorsyklene som drar av gårde på en 22 mil`s runde. Det er mellom 200-400 sykler, kommer an litt på hvordan været er. Men det låver bra nå. Ifjord satt jeg på, og jeg skal si dere at det var dødskult. Siden jeg ikke skal sitte på iår, så skal jeg være med noen venner. Koselig ^^

* Hva synes du om bildene ?

* Gleder du deg til 1.mai ? Hva skal du ?


Vinneren en er kåret !

Heihei. Etter en lang tid med tenking og grubling, så har jeg funnet en vinner. Synes det var vanskelig og velge mellom 30 veldig flotte blogger og bloggere! Men avgjørelsen er endelig her. Det er tett men det er en som peker seg litt ut og var litt bedre enn de andre. Vinneren er...http://gabriellebh.blogg.no/ ! Gratulerer !!<3

Se så søt og pen hun er! Men nå skal jeg beskrive og rangere bloggen hennes : Først og frems så har hun en knallfin header, med bilder av seg selv. Som er en fordel. Hun skriver om hverdagen sin og legger inn mye bilder, det synes jeg må til skal det være en bra blogg. Hun legger ut mye outfit, veldige fine faktisk. Veldig fin stil må jeg si ! Så jeg synes hun fortjente å vinne helgens blogg denne gangen, og jeg annbefaler alle som leser dette stikke innom : http://gabriellebh.blogg.no/ . Karakter : det må bli en knallfin 10 ` er !:)

Siden det var så mange bestemte jeg meg for å ta 2.plass og 3.plass også, så here we go ! 2.plassen går til http://rosaingrid.blogg.no/ ! Gratulerer til deg også !!<3

Denne bloggen var også veldig bra. Hun er også veldig pen ! Blogger om hverdagen sin, og alt mellom himmel og jord. Karakter : 8 

3.plassen går til http://hegeogmalin.blogg.no/. Gratulerer!!<3

  

Ble bilde bare av en av jentene. Fant ikke av hun andre. De fikk 3.plassen for de har en nydelig header. Blogger om hverdagen sin de også. Veldig skjønne bloggere. Annbefaler å stikke innom! Karakter : 7

Så, hva synes du om disse søte og flinke bloggerne ? Si gjerne din mening i kommentarfeltet. Til alle dere som meldte dere på : Tusen takk for det, og kom gjerne igjen. Bedre lykke neste gang !<3

* Hva synes du om disse bloggene ?

* Kommer du til å lese de ?

Good morning ! How are you ?

Heihei. God morgen alle sammen, og hvordan har dere det ? Nå er det ikke så lenge siden jeg stod opp, jeg våknet kl. 10.10. Det er deilig å våkne til 8 varmegrader og skinnende sol.  Mamma er på arbeid, pappa er borte å lager ved til bestemor og bestefar, og Andreas syklet ivei til pappa nå nettopp. Dere tenker sikkert at jeg er lat, men hoster fortsatt. Og når det er så varmt så blir det enda tyngre å puste. Men Andreas kommer kanskje hjem igjen med besøk til meg og han. De bor like ved siden av bestemor og bestefar ( der pappa er nå ) så det er ikke så langt å sykle hjem til meg. 

Minner om at helgen`s blogg avslutter idag, men det er fult låv til å melde seg på ennå også. Men siden det er så mange som har melt seg på vurderer jeg og kåre 1,2, og 3 plass. Det er jo over 20 stk. Så takk til dere! Idag ligger jeg også på 1.plass i min kommune, så det er digg. 

* Er det stor sol til deg ?

* Hva skal du gjøre idag ?

Innkjøp 28.04.12

Heihei. I hele dag så har jeg og resten av familien min vært på shopping på Orkanger! Vi var på oti og amfi-senteret. Vi skulle handle 17.mai klær. Også skal søskenbarnet mitt ha konfirmasjon den 19.mai, så da må man jo være fin. 

Denne parfymen av Justin Bieber kjøpte jeg selv. Den var veldig dyr. 399,- fra gull & gaver.

Kawasaki sko. 599,- fra Skoringen.
Smykke. 69,50,- fra kappahl. Genser. 199,- fra cubus.

Shorts. 279,50,- fra vero moda.

Det var alle innkjøpene mine idag. Veldig fornøy med parfymen av Justin Bieber da, den lukta vidunderlig! Annbefales sterkt. Ifølge meg isåfall. Når jeg gikk inn i den butikken, så var det kun en igjen. Og det var den største. 50 ml. De fikk den igår og solgt ut idag, den er vel veldig populær blandt vi jenter, ikke sant ?

* Hva synes du om innkjøpene ?


Helgens Blogg

Heihei ♥ Nå starter jeg en "helgens blogg" greie. Der jeg kårer den bloggen jeg synes er best. Vurderer etter header, design, skriving og bilder. Så om du tror du har muligheten til å vinne så meld deg på i kommentarfeltet. Siden dette er en ny vri på denne bloggen, altså "helgens blogg" så kårer jeg forhåpentligvis vinneren på søndagen. - Melde deg på ?

Til den som vinner : Den får et helt egent innlegg på bloggen min. Der jeg skriver hva jeg synes om bloggen o.s.v. Rangerer også fra 1-10.


Ikke lungebetennelse..!

Heihei. Jeg stod opp kl. 07.00 idag for å dra til legen. Hadde time kl. 08.30. Har en god nyhet å tilføye til dere. Det er ikke lungebetennelse ! Men det er et slags virus da. Så det kan ta tid før jeg blir helt frisk. Bare jeg er frisk til 17. mai. Det er målet..! Jeg kjøpte noen tabletter, som jeg håper virker. Etter vi var ferdig til legen dro vi på spar i Meldal`n, for det er sånn 10 kr. marked. Over 200 varer til bare en 10`er. Det er billig det ! Så fikk brukt noen kroner der. Hehe. Mamma drar snart på jobb, Andreas er på skolen og pappa er på jobb. Så da blir jeg nok en gang home alone. Så vet ikke i det hele tatt hva jeg skal gjøre. Blir vel bare å chille det tenker jeg. You own me...

Tumblr_lz625fmzna1qm97gto1_400_large

Hentet et enkelt bilde fra weheartit. Elsker de !

* Hva skal du idag ?

* Hva synes du om bilde ?

Lang helg, hele 5 dager...!

Heihei alle sammen. Igår tok vi ukeslutt`s prøve. Det er en prøve vi har annen vær uke, men i dette tilfellet så hadde vi 3 ukers plan. Vi tar denne prøven for å se om vi har lært nok, og kan alle målene i alle fag på hele planen. Må også ha gjort ferdi leksene på planen og vært på nok fleksi. Å jeg fikk fri. Fikk 18 poeng av 18 poeng, så ble fornøyd med innsatsen jeg har hatt disse ukene. For ikke så lenge siden hadde vi verb prøve i engelsk, som jeg skrev om tidligere. Jeg fikk sjokk når jeg fikk den tilbake idag. Hele 71,5 av 72 poeng. Som resulterte til en 6`er. Så ble jo kjempeglad. 

Siden jeg har fri imorgen, så betyr det at jeg har fri i hele 5 dager nå. Skikkelig langhelg..! Vi har jo fri på mandagen og på tirsdagen er det jo 1.mai og rød dag. Da skal jeg på Storås å se på alle motorsyklene som skal kjøre litt over 22 mil. Skal ikke sitte på i år siden jeg satt på i fjor. Broren min har første retten i år. Å det er pappa som kjører. Imorgen så skal jeg til legen, og skjekke en gang til om det kan være noe. Det er vel noe, siden jeg aldrig blir frisk. Mulig lungebetennelse igjen. Men får høre hva de sier. Skal holde dere oppdatert ! Jeg har også planer for i helgen. Skal kanske ligge over til verdens beste Ida. Men det kommer an på formen min. Men vil så gjerne. Har gledet meg lenge..! 

I kveld skal jeg tilbringe tiden hjemme alene. De andre skal på Løkken på fotball trening og møte. Så skal nyte det. Jeg elsker å være alene !

* Hvilke planer har du for helgen ?

* Synes om bildet ?

Blir det aldri bra..?

Heihei. Beklager på det sterkeste for lite blogging i det siste. Har ikke blogglyst, og har heller ikke noe særlig å blogge om...Men det er en grunn til alt dette : Jeg er ikke frisk ennå ! Blir det aldrig bra ? Jeg hadde nesten blitt frisk etter det viruset eller bronkitten jeg hadde. Men før jeg rakk å kjenne at jeg nesten var frisk, så ble jeg skikkelig forkjølet. Har stygg hoste, hodepine, tett i nesen og egentlig vondt i hele kroppen. Alt er bare så trist. Har ikke noe bra humør i det hele tatt, så sånn er det. Jeg skjønner ikke...Er det ikke meningen at jeg skal bli frisk ? Eller hvordan er det ? Når jeg ikke har noe humør, så mister jeg helt blogglsten min, og beklager sterkt for det, som jeg nevnte først i dette innlegget. Håper dere skjønner..<3

 

* Er du syk, og aldrig blir frisk igjen ?

* Synes om bilde ?

* Hva synes du ?

Aktivitetsdag

Heihei. På skolen idag så hadde vi aktivitetsdag. Det er fordi lærerne skulle ha elevsamtale med de som de er kontaktlærere til. Altså en og en i gangen. Siden jeg er trivselsleder med mange andre trivselsledere på skolen, så var det jeg og de andre som skulle ha ansvar på gruppene våre. Det var tilsammen 9 grupper, og vi skulle være 15 min. på hver av dem. Men jeg har gått med hodepine hele dagen, det er jo trivelig. Det skjedde også et uhell, noen skubbet meg. Så da falt jeg å slo ryggen min skikkelig og rumpa.

Vi nye TL-lederne fikk også det kortet som vi skal ha. Det er sånn kort som vi får gratis basseng i komunen vår, rabatt på : pirbade, bowling og gocart o.s.v.

* Hva har dere gjort idag ?

* Er du TL ?

Home Again, finally...

Heihei. Har hatt en fin dag på Best Vormstad idag.Og endelig er jeg hjemme. Jeg gjorde ikke så mye, men småting som å hente ting på kjøla, og fylle inn litt varer. Så sånn har min dag vært ! Det er egentlig veldig kjedelig når man er der, og ikke har noe å finne på. Timene går nesten som minutter. Jeg fikk jo noe godt ut av denne dagen også :

Når jeg er på stasjonen en hel dag, i fint vær og sooool. Så må det jo være slush på menyen.

Også må jeg jo selfølgelig ha en bit av mitt favoritt godteri, lakrisgutta. Dette er melon og blåbær, to av de beste smakene.

Jeg er klar for sommeren nå. Og ikke minst sommerferie ! Skal bli så godt med fri. Slappe av og kose seg. Ser fram til det du.

* Hva har du gjort idag ?

* Er du glad i slush/lakrisgutta ?

* Gleder du deg til sommer/sommerferien ?

Drar på jobb..

Heihei. Nå snart drar jeg på jobb. Skal bli med mamma, hun begynner kl. 13.00 -  21.00. Tror ikke jeg blir hele dagen, men jeg får se. Blir sikkert noe jeg kan hjelpe til med. Skal ikke kjede meg av den grunn nei. Hehe. Så som dere sikkert skjønner da så blir det ikke noe blogging før jeg kommer hjem igjen.

I morgen er det uheldigvis skole igjen. Helgene går bare så alt for fort, skulle ønske vi hadde hatt fri i 5 dager og vært på skolen 2 dager. Da hadde verden vært et utrolig bedre sted akkurat nå !

* Hva skal du idag ?

* Synes om bildet ?

Nå er helgen kommet...

...det er tid for lørdagskoooos ! Heihei du. Nå har jeg nettopp spist taco, og sitter i sofaen og spiser godteri. Herlig ! Vi gikk ned til naboen for ca. 2 timer siden, som hadde bursdag igår, hele 2 år. Vi ble servert kaker og brus. Nå skal jeg snart se kvelden er din, så jeg bare sier god lørdagskveld til dere alle..!

* Hva skal du se på tv-en ikveld ?

*Favoritt godteri ?

KJOLER - NELLY.COM

Heihei. Nå satt jeg å kikket på nelly.com og kom over noen ganske fine kjoler jeg ville vise dere. Jeg er veldig glad i kjoler, det er så mange forskjellige. Og alle er fine på sin egen måte. Spessielt de fra www.nelly.com. Jeg elsker de kjolene derifra.

 

Jeg synes personlig at 1 og 2 var finest. Alle kjolene er fine og passer til all slags fester eller selskaper. Så hva synes du ?

* Hvilken likte du best ? 1 - 2 eller 3 ?

Føler meg opplagt !

Heihei kjære lesere. Idag sto jeg opp kl. 11.35, og jeg føler meg opplagt ! Jeg har sovet i over 12 timer, og det gjorde susen...Når jeg voknet så var det bare Andreas ( my brother ) som var hjemme. Det er så godt å kjenne at man har energi i kroppen, da får man lyst til å gjøre noe. Og det er jo et positivt tegn vell? Det er sånn helgene er, bare best !

* Når stod du opp ?

* Hva skal du gjøre idag ?

*Liker du helg ? Hvorfor/hvorfor ikke ?

The voice !

Heihei. Nå skal jeg sitte meg til rette i sofaen å kikke på tv. Altså på the voice. Jeg elsker alt som kalles for "underholdningsprogram" spessielt musikk program. Alle er jo så flinke til å synge på the voice, at jeg sliter med å finne meg en favoritt. Får se om jeg får øynene opp for noen ikveld.

* Ser dere på the voice ?

* Hva synes du om programmet ?

Beste time ever ! :)

Heihei. Idag hadde jeg definitift den beste gymtimen ever. Jeg kunne ikke bli med, for vi skulle løpe en runde på flere km på tid. Er fortsatt syk, men blir bedre..! Jeg og Ida ( bestevenn ) lå på kunstgress banen å solet oss. Kjempedeilig å slappe av, å ikke tenke på noe annet ! Tenkt mye i det siste.

Ahh..Skal bli godt med helg, er trøtt og sliten etter en slitsom uke. Verbprøven i dag gikk egentlig ganske bra! Svarte på alt, så sjansene er store. God helg.

* Hvordan har din dag vært ?

* Hva skal du i helga ?

4H

Heihei.  Dere vet sikkert at jeg syklet på 4H møte i går. Hele 1 mil tur retur. På møte så lekte vi  boksen går ( som ikke var noe gøy ), natursti og elefantball. Det var kiosk salg, med mye godteri. Gratis pølse til alle. Så storkoste meg. Ble også kjent med ei ny jente på min alder, som har flyttet til Laksøybygda for noen måneder siden, som jeg ikke viste. Alltid gøy med nye venner. Når vi syklet hjem så var det iskaldt, fryste nesten ihjel. Bra jeg ikke gjorde det..!

Dere aner ikke hvor mye jeg gruer meg til i morgen. Vi skal ha verb prøve i engelsk, sånn bøyings greier. Veldig vanskelig. Skal kunne å bøye 36 verb på engelsk..! Ønsk meg lykke til ? For det vil jeg trenge!

Sorry, for den stygge håndskrifta, hadde det litt travelt..

* Har du prøve i morgen ?

* Går du på 4H ?

Rydding i klesskap er ikke gøy !!

Heihei. Nå har jeg nettopp ryddet i klesskapet mitt, og det er ikke gøy ! Sorterte og ordnet, så nå er det endelig ryddig. Pjoo..Lenge siden sist. Alltid godt å se at det er ryddig, ikke sant ?

Mini innlegg for å oppdatere.

* Rydder du ofte i skapet ditt ?

Vår sola er kommet !:)

Heihei. Idag så er virkelig vår solen kommet. Sola skinner og det er blå himmel, herlig ! Men fordi solen kikker fram, så er det kjempekalt, hele 6 - var det imorres. I gymmen idag så skulle vi springe "runden" på et par km. Jeg og Ida kunne ikke springe av flere grunner. Så vi fikk en koselig og trivelig gå tur i sola..!

Skyggene til meg og Ida.

Nå idag drar jeg i Hoston 4H, skal på møte. Å legg merke til at "jeg skal sykle". Det er 5 km, så det blir 1 mil tur retur. Så ønsk meg god tur !!<3

*Hva synes du om været ?

* Synes om bildene ?

* Hva skal du idag ?Kveldskos

Heihei. Nå sitter jeg i sengen min på rommet og skulle til å sette på en film. Men jeg tenkte jeg kunne blogge et lite innlegg først. Mamma og pappa har besøk, og Andreas sitter oppe å ser TV. Så jeg som liker å se film, skal se film.

Imorgen etter skolen så skal jeg på 4H møte. Hper jeg rekker å blogge først. Vet ikke om jeg rekker det, for jeg skal sykle dit, og det tar ca. en halv time. Men vi får se..:)

* Liker du å se film ?

Fin morgen + panikk = god miks !Litt uklårt, men det er fordi det var litt mørkt. Det var en fint på morgenkvisten idag, så måtte ta bilder. Dere kjenner meg..?

Idag når jeg kom hjem fra skolen, ble jeg skikkelig irritert...Blogg.no var helt klikk og kom meg ikke innpå den siden. Trodde virkelig ikke at jeg skulle få blogge idag. Da ble smile på munnen min borte..Men endelig gikk det. Får panikk når sånt skjer ! Må jo blogge hver dag, ikke sant ?

* Synes om bildene ?

* Klikket blogg.no til deg også idag ?

Hot Or Not - Kjole ?

Heihei. Slenger inn en hot or not nå. For å se hva dere synes. Denne gangen blir det en kjole fra nelly.com. Jeg synes den var veldig fin og enkel. Til både fest og selskap eller andre omstendigheter. Liker det høye "skjørtet" som er på kjolen. Lommene og knappene gjør underverket, hva synes du ?

//Kjole Nelly.com//

* Hva synes du, Hot or Not ?

Oppsummering

Heihei. Igår kveld ble det ikke noe blogging. Skal fortelle dere hvorfor : Igår kveld så dro vi på Orkanger og besøkte søsteren min, Lise Marie og kjæresten. Vi spiste kaker og is, nam. Det var kjempegodt. Tro meg! Jeg må skjerpe meg når det gjelder godsaker. Begynner å bli ofte...!

Nå idag så har en ny uke med skole begynt..Triste saker! Nå sitter jeg hos Ann Iren. Ble med henne hjem idag, for Andreas og broren hennes skal på fotballtrening vist nok. Så jeg gidder ikke å være hjemme alene.

Dette ble et oppsummering`s innlegg. Kommer bedre senere, har ikke særlig mye tid nå. Sorry !

* Hva gjorde du igår/idag ?

* Synes om bildet ?

- Lene

PHOTO

Heihei. Nå har jeg vært ute igjen og gjort noe som jeg elsker, nemlig å ta bilder! Dere aner ikke hvor interrisert jeg er i fotografi og redigering. I love it. Jeg tar bilder hver eneste dag. Gleder meg skikkelig til jeg får speilreflekskamera. Kanskje har dere noen tips om hvilke som er best ?

Håper du liker dem.

* Hva synes du om bildene ?

* Er du glad i å ta bilder ?

1.plass på topplista i min kommune !:)

Heihei. Når jeg logget på idag, så fikk jeg sjokk. Jeg ble så glad over å se at jeg er på 1.plass på topplista i min kommune. Jeg må bare få takke alle dere der ute som leser og kommenterer på bloggen min hver dag eller av og til. Setter så utrolig stor pris på det. Så fine kommentarer og med det samme! Så tusen hjertelig takk for at dere titter og leser på bloggen min, kan ikke få takket dere nok. Det er så gøy å blogge når jeg får tilbakemeldig på det jeg har skrevet eller på bildene jeg legger ut. Ubeskrivelig ! Jeg sier det en gang til, tusen takk til alle !!<3

* Hva synes du om bloggen min ?

* Er du en fast leser ?

* Noe jeg kan gjøre bedre ?

 

PHOTO

Heihei. Nå for ikke så lenge siden var vi ute og tok ned noen trær, for bestemor og bestefar skal ha litt ved. Jeg tok masse bilder som jeg tenkte jeg skulle legge ut nå.

Sol, sol og jeg elsker sol!

Jepp, det var someone av bildene. Nyt de ! Hehe.

Hvorfor er alt så kjedelig ? Uansett hvor mye jeg skulle ønske at det er helg, så er det kjedelig i helgene fordi. Ja, jeg vet jeg er rar, men er det ingenting å gjøre ? Tips, trenger det virkelig.

- Kos dere vidre :)

* Hva skal du idag ?

Party

Hellu everybody! Som dere vet, så var jeg og Ida på party igår. Vi hadde det selvfølgelig kjempekoselig. Må bare si dere det at det var lys overalt, det blinket og sveiet over gulvet, på veggene og i taket overalt, bokstavelig talt! Det var høy musikk, ååhh vi hadde så gøy. Det var ganske mange, men ikke fult. Mange nok. Party ble det fordi! Så håper vi kan iveii neste gang også.

Tok ikke bilder, det hadde vi ikke tid til ;) Hahah.

* Hva synes du ?

* Var du på disco/party igår, eller har du vært før ? Fortell !

PARTY TIME ! :)

Heihei. Nå ikveld drar jeg på party på Løkken Verk, sammen med verdens beste Ida ( ial0ve ). Det begynner kl. 18.00 - 23.00. Gleder meg som et lite barn, ikke at jeg er så stor selv..Men dere skjønner hva jeg mener mine kjære lesere ! Håper vi får det fint. Blir vell litt godteri på meg ikveld, ikkje braa. Blir hyper av alt godteriet når det kommer i store mengder. Hihi. Håper vi kommer til å kose oss, som vi helt sikkert gjør, om dere kjenner oss. Kose, kose, kosepose...

Jeg drar nå, så vi snakkes ! Får håpe jeg får tid til å ta noen bilder.

* Skal du på disco/party i helgen ?

Picture`s

Hei   Har vært ute for å ta noen bilder. Jeg skal også legge ut et få nå, så dere får se.

Jepp, det var noen av bildene. Ikke fornøyd. Mye vind, men sånn er det.

* Hva synes du om bildene ?

Jeg er lei...

Hei bloggen ! Nå er jeg virkelig lei...av å være syk. Har vært det i 2 uker nå snart, og kjenner at det begynner å ta på. Jeg har ikke noe energi igjen. Føler meg helt slapp å tom. I det ene øyeblikket hoster jeg og i det andre øyeblikket er jeg svimmel og kvalm. Sånn har de siste to ukene vært for meg! Og samtidlig er jeg på skolen..Det hjelper vertfall ikke noe..Trøtt og sliten der også. Går utover arbeidet mitt, får ikke konsentrert meg nok til å jobbe med fagene og leksene i siste timene hver dag. Så sånn har jeg det. Ikke gøy, jeg ber om at jeg kan bli frisk igjen, og være den blide jenta som jeg egentlig er!

Fikk veldig lyst til å legge ut dette bilde av roser.

* Er du syk ?

* Føler du noen ganger at du ikke har igjen noe energi ? Når ?

Photoshot

Heihei. Nå har jeg vært til kaninene mine å hatt en liten photoshot av dem. Tror ikke de skjønte hva de var med på. Hehe, men i såfall her er bildene.


Ja, det var vell alle jeg skulle legge ut. Ble ikke helt fornøyd med kvaliteten, men bra nok.

* Hva synes du om bildene ?

If I die young...

The Band Perry - If I die young

Hei igjen. Ville bare legge ut denne sangen som jeg har hørt på mye den siste uken. Synes den er veldig fin og hjerteskjærende. Hjelper meg når jeg er i det triste hjørnet. Da er musikken viktigst, uansett!

* Hva synes du om sangen ?

* Hva er viktigst får deg, når du er i det triste hjørnet ?

Godkjent vær !:)

Heihei. Ahh, deilig at det er sol. Kjenner jeg blir i kjempebra humør når solen titter frem. Ble lei av all snøen og stygg været, så nå er det på tide. Håper snøen smelter bort! Og det fort. Jeg er lei av snø, jeg vil ha sommer nå. Det vil vel alle..? Det er godt å stå å sole seg i friminuttene på skolen da, bare sitte å chille! Midt i blinken for meg som liker å slappe av. Tror jeg gjør det litt for ofte. Hehe.

* Hva synes du om dette fine været ?

* Blir dere i godt humør av sola ?

Jeg vil se DIN BLOGG !

Heihei. Jeg er veldig gira på å blogge nå for tiden. Og takk for fine kommentarer, dere er så søte. Siden jeg blogger selv, synes jeg at det er koselig med kommentarer. Så da tror jeg dere andre liker det også! Jeg er lei av å lese de samme bloggene hver dag, men jeg vil se DIN blogg. Legg igjen bloggaddressen din i kommentarfeltet og jeg kikker innom. Kanskje får du en ny leser ?

Håper du legger inn bloggaddressen din, så jeg får kikke på din blogg!:)

* Hva heter bloggen din ?

Outfit 10.04.12

Heihei. Skal slenge inn en liten outfit idag.

Hvit topp - Cubus 99 ,-

Svart singlett - Bik Bok 99 ,-

Slengbukse - Cubus 149 ,-

Smykke - Gave

Øredobber - Gave

Beklager virkelig dårlig kvalitet på bildet, men har ikke redigert det. Det gikk litt fort i svingene akkurat nå. Beklager også flekkene på speile, bedre lykke neste gang.

* Hva synes du om dagen outfit ?

The day today :)

Heihei. Første dag på skolen er unnagjort ! Det går så innmari fort, at det er nesten skummelt. Minuttene, timene, dagene og årene går for fort. Rekker nesten ikke blunke. Litt å ta i men..Første dag var ganske så vanlig egentlig. Trivelig å møte vennene mine igjen, savna de skikkelig. I første tre timene hadde vi kunst og håndtverk, så to timer matte, 1 time naturfag, så flexi. Spennende! Vi fikk igjen norsk prøvene også, som vi tok før påskeferien. Fikk 61 av 62. Fornøyd!.

 

Nå tenkte jeg at jeg skulle fortsette litt på 4H prosjektet mitt. For å komme litt igang.

*Hvordan var din første dag på skolen etter påskeferien?

*Hva synes om bilde ?

Picture - del 2

Hehei. Nå kommer del 2 av bildene. Var ute å tok bilder idag. Etter jeg var ute å stelte til kaninene mine. Elsker å ta bilder. Jeg har ikke speilrefleks, så bruker min telefon hts desire s. Den er bare best. Veldig bra bildekvalitet, uansett om det er en mobil.

Ja, det var bildene i del 2 av picture. Håper du liker dem!

*Hva synes du om bildene ?

Dagens Bloggtema

Heihei. Dagens bloggtema er vår. Hva jeg synes om våren ? Jeg synes våren er vakker. Snøen smelter, gresset kommer frem, litt etter litt. Det kommer blader på treerne og de får farge. Det er så nydelig å se på. Det er ekstra godt å kjenne at varmen kommer, og du kan begynne å bruke vår/sommer klær ute. Istede for vinterklær, lue og votter. En byrde mindre. Våren er herlig, sommeren er på vei !

Din favoritt årstid ? Min favoritt årstid er sommeren. For da kan du bade, gå i sommer klær å føle varmen. Du har også sjansen til å ligge å sole deg ved vannet eller andre plasser. Så får meg er sommeren den beste årstiden.

*Hva synes du om våren ?

* Din favorittårstid ?

Siste dag, og jeg nyter det !

Heihei. Nå er det virkelig siste dag av denne påskeferien, og jeg nyter den.  Har ikke fått gått på ski i påska, ikke har jeg tatt fram solkremen en gang. Håper det blir lenge til neste gang med en sånn påske, for å si det mildt!  Neste år skylder de oss i det minste litt sol ? Må være ærlig å si at dette har vært ei kjedelig påske. Jeg har heller ikke kunnet gjøre så mye, har jo vært syk hele påska. Blir heller ikke frisk med det første. Doktoren sa at det var virus i kroppen eller var det sånn bronkitt. Så kroppen må gjøre seg frisk selv, vi får se hvor lenge det tar.

Det beste med å ha ferie er å få slappet av, og ikke gjøre noe som har med skole å gjøre. Bare glemme alt å kose seg. Men det beste med å begynne igjen er å få møte venner og lærere igjen, det synes jeg er veldig koselig. Så på samme tid som jeg ikke gleder meg til i morgen, så gleder jeg meg litt også.

Dette bildet tok jeg også igår, når jeg tok de andre.

*Gleder du deg til å begynne på skolen igjen?

* Hva synes du om bildet ?

 

Picture

Heihei. Nå har jeg vært ute en liten tur å leika med den lille nabojenta, Solveig. Hun ville se på kaninene og kjørelitt olabil. Og det gjorde vi en liten stund. Tror hun hadde det gøy jeg. Hun er en sånn søtnos som nesten er til å spise opp. Sweet girl.com. Når jeg var ute tok jeg noen bilder. Legger ut noen av de.


*Hva synes du om bildene ?

 

Hot or not ? - Shorts

Heihei. Nå vil jeg høre hva dere synes om denne shortsen jeg legger ut. Hot or Not ? Om det er greit kommer jeg til å legge ut et par "Hot or Not" for uken. Får å høre hva dere synes om klærne jeg legger ut. Håper så mange som mulig vil kommentere på disse innleggene, så jeg får høre hva du synes om det.

Denne shortsen synes jeg er bare helt knall fin. Synes du ?

 • *Hot or Not ?

*Synes du det er greit at jeg legger ut et par sånne for uka ?

  

Middag til Frokost

Heihei. Nå har jeg nettopp våknet og da ser jeg at vi skal ha middag snart. Idag blir det middag til frokost, vi skal ha saltkjøtt med stapp og kålerabbi. Grunner er den at vi må ta middagen nå, fordi mamsen skal på arbei. Så da tenkte vi at vi skulle ta middagen litt tidlig idag. Det er jo greit.

*Hva skal du ha til frokost ?

 

Påskeegget mitt

Hei du. Nå har jeg leita overalt for å finne påskeegget mitt. Jeg fant det etter en stund. Det er masse godt oppi der, love hearts, smågodt, kjærligheter og freia`s påskeegg blandt annet. Masse jeg skal kose meg med ikveld. Godt!

Skal bli godt. Får sikkert masse hull i tennene før kvelden er omme.

*Har du fått påskeegg ?

* Hva var det oppi ?

Nytt Design !

Hehei. Vet dere ? Jeg måtte bare skifte design. Jeg blir ofte lei av designene mine. Skjønner ikke hvorfor, men sånn er det. Å det forje..Det var ikke fint i det hele tatt. Så da ble det det jeg har nå. Jeg liker svart så det var jo midt i blinken da dere. Jeg skal prøve å ha dette en stund nå da, så det ike blir for ofte. Dere skjønner det at jeg finner ofte design jeg blir forelsket i, å da har jeg bare så lyst til å endre, å da gjør jeg det. Ofte er ofte bra, er det ikke noe sånt de sier..?

*Hva synes du om det nye designet ?

 

Oppsumering

Heihei. Nå tenkte jeg jeg skulle ta ei oppsumering. Har sjedd mye igår. Så jeg bare begynner...

Igår på formiddagen ringte Odd Stenvik, og lurte på om vi ville ha besøk. Å det ville vi jo selfølgelig, så da kom det besøk til oss. Jeg, Lene, Linda og Andreas spilte Gruble og kort spill. Jeg og Lene var litt på dataen og vi var på rommet. Det var litt servering her også med brødskive med mye forskjellige pålegg sorter. Kjempegodt ! De dro cirka i 16.15 tiden. Veldig morsomt å ha besøk av de.

Så etter de har dratt, så tenkte vi at vi skulle ta en kveldstur til Stangvika til hytta til Ola Lilleås. Vi kom dit i 18.00 å ble til 22.30. Vi kom ikke hjem før 00.00. Jeg var trøtt, veldig trøtt...På hytta så fikk vi litt kaffebrød og brus. Nam...Jeg og Elin Lilleås satt å spilte alle slags spill i mange timer. Det ble stilt av åss gitt. Hun lærte meg mange nye spill, så det var koselig. Erik og Andreas var ute og diverse. Fikk ikke med meg alt de holdt på med. Erik snøbadet også, begynte å fryse bare jeg så på han..Brrrr..! Da var det sikkert godt å ha en badestamp å hoppe rett oppi etterpå tenker jeg.

Disse bildene tok jeg fra bilden, på tur til Stangvika.
Det var oppsummeringen fra igår. Igår fikk jeg jo ikke tid siden jeg kom hjem kl. 00.00.

Nå skal jeg til legen til kl. 13.15, for å se om alt er bra, er fortsatt syk så vi tror kanskje det kan være lungebetennelse. Det er ikke lenge siden jeg hadde det heller, og da fikk jeg det igjen fler gang etter det, så mulig jeg har det nå å, men det får legen avgjøre.

 • Har du hatt besøk eller vært borte i påsken ?

- Lene

Langfredag...

Heihei. Idag er det langfredag. Vet ikke hvorfor den heter det, men det sies at den er ekstra lang. Jeg synes klokken går forferdelig tregt, så kanskje det er sant..? Ikke vet jeg. Men isåfall tiden går veldig sakte for meg akkurat nå, det er jo så kjedelig. Lite kreaktiv.com sikkert...

Oj, nå skinner faktisk solen her i Laksøybygda, kanskje det blir påskehelg fylt av sol ? I hope so. Det kommer ned noen snøfnugg, men det er ikke mange. Værmeldigen meldte at det skulle være sol fra 12.00 til 18.00 ikvel, så vi får se da om det er sant!

Bildet hentet jeg fra google.no.

 • Vet du hvorfor den heter langfredag ?
 • Synes du den er ekstra lang ?
 • Er det sol hjemme hos deg ?

- Lene

Nytt på blogg.no

Heihei. Når jeg logget på idag, så var det nytt design på blogg.no. Altså innpå siden der du skriver innlegg, lager design o.s.v. Jeg har egentlig aldrig erfart at det er nytt på blogg.no, så det var nytt for meg. Jeg synes det ble mere ryddig og finere. Det er svart, og litt rosa. Så det passer perfekt. Synes det ble helt knall, fint med litt forandring iblandt.

Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre idag. Skal kanskje i stangviken å besøke noen.

 • Hva synes du om det nye designet på blogg.no?
 • Hva skal du gjøre idag ?

- Lene

Back again...!

Heihei. Det ble så jeg ble med på hytta uansett, tross for min dårlige form. Det var godt å være ute og få litt frisk luft, men hosten er ikke bra, huff blir jeg aldrig bra igjen ? Vi grilte oss pølser og koste oss inn etterpå, så det var koselig. Jeg har ikke så mye å skrive om, så legger ut en del bilder.


Fine hunden deres, Tico.


Fikk veldig lyst til å bade i badestampen.


Snøvær.com.


Fordi jeg måtte...


Snø, snø og atter snø du..

Snart skal vi faktisk få besøk av søsteren min og kjæresten hennes, så det blir koselig. Skal spise mamma`s hjemmelagde pizza. Det er verdens beste pizza i følge meg iallefall. Mmmm..Dere kan bare tenke dere hvor godt det blir da!

 • Hva har dere gjort idag ?
 • Får dere besøk ?

- Lene

Morgenstund har gull i munn

Ah, jeg merker at det er litt godt å våkne så tidlig på morgenen. Dagene blir lengre da, og det betyr mere påskeferie. Haha. Nå har jeg nettopp spist frokost sammen med familien. Har ikke noe matlyst, så det er synd. Håper matlysten blir på topp snart. Ellers blir jeg veldig sulten!

Idag så har vi tenkt oss på hytta til Brage og Unni ( faddere på meg ). Men egentlig så gidder jeg ikke, men det er en liten tradisjon i påska, men vi får se hva dagen bringer. Det er isåfall bakke til "gars" (hytta), så kanskje det har vært lurt med snøscooter taxi ?


Bildet har jeg tatt selv, så ikke kopier.

 • Hva skal du idag ?

- Lene

I want...

Heihei. Nå sitter jeg å tenker på hva jeg ønsker akkurat nå. Jeg vil tilbake til Bulgaria i Sunny Beach. Savner varmen og hotellet og sist men ikke minst den 6 km lange stranden. Vi var der i 2010 og 2011, og vi var heldig med været begge gangene. Lucky. Hotellet vi var på heter Blue Skar Iskar, et kjempebra fire stjernes hotell. Anbefaler å reise dit !


Det nydelige vannet ! Det var varmere enn i bassenget ved siden av hotellet, det var iskaldt.


Fordi jeg måtte ta bilde av en palme.


Dette er en del av hotellet.


Kjedsomhet på stranden.

 • Hva er du du ønsker akkurat nå ?

- Lene

Atle Pettersen :)

Heihei. Siden jeg er en kjempegal fan av Atle Pettersen, så kan jeg vel skrive litt om han, og legge ut bilder.

Han ble født den 5.september i 1989. Atle vokste opp i Skien komune, og startet sin sangkarriere i barnekoret Gla`vox. Atle Pettersen deltok i Melodi Grand Prix junior i 2003, med sangen "hekta på brett" som han hadde skrevet selv. I 2006 deltok også Atle i kjempesjansen på NRK. Atle har spilt i bandet Above Symmentry. Den 11. november 2011 ga Atle Pettersen ut sitt første soloalbum "Based on a true story" Albumet nådde 3. plass på VG-lista. Den første singlen Light on nådde 8.plass på VG-lista.Atle Pettersen hadde gjennombrudd i X-Factor 2010, han kom på 2.plass selv om han skulle ha vunnet hele greia! I fjor var han også med i Skal vi Danse, og gikk helt til topps, til og med uten danseduell, eneste paret som ikke havnet i en danseduell. Han danset med Marianne Sandaker. Høsten 2011 ble Pettersen den nye frontfiguren i Polices reklamekampanje i Norge. Kjekkeste modell ever !

Dette bilde har jeg redigert.

Kjempe glad, når han vant Skal vi Danse.

Og det bildet jeg digger aller mest :

Meg og Atle <3 Dette var det beste øyeblikket i mitt liv. Dere aner ikke. Den 10.desember 2011 kommer jeg aldrig til å glemme.

 • Hva synes du om Atle ?
 • Hvilken kjendis liker du aller best ?
 • Hva synes du om bildene ?

- Lene

Tidlig morgen på meg !

Hei dere. Jeg våknet kl. 07.00 idag, fikk rett og slett ikke sove. Jeg blir frustrert når jeg våkner så tidlig om morgenen, når jeg har fri. Jeg elsker å sove lenge, blir mye mere opplagt da. Jeg er fortsatt syk, men er ikke så svimmel idag, som jeg var igår. Så en positiv ting er det nå da. Idag vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, spørs på formen. Vi blogges !

Disse tre bildene er hentet fra weheartit. Jeg bare elsker dem !

 • Er du syk ?
 • Liker du weheartit ?
 • Hva skal du idag ?

- Lene

Syk !

Hei !:) Igår ble jeg syk, jeg har stygg hoste og feber. Jeg er svimmel og har vondt i hodet. Har egentlig vondt i hele kroppen. Håper jeg snart blir frisk igjen, men sånn som det er idag, tror jeg kanskje det varer en stund...Jeg er giddesløs og har egentlig lyst til å bare sove. Men det får jeg ikke til, på grunn av hosten min. Jeg hoster konstant, begynner også å få vondt i hals. Så vet ikke jeg nei, hvordan dette går ? Jeg er sjeldent syk egentlig, så det er ekstremt drykt når jeg først er det.

Jeg får håpe jeg blir frisk til påskehelgen da. Og til skolen begynner igjen. Det er vondt og drykt i lengden.


- Lene

Nyter innelivet i påska ! :-)

Hei igjen! Nå sitter jeg og nyter innelivet. Ute er det snøstorm, og da nytter det ikke å være ute heller. Ikke kramsnø, ikke artig å være ute. Så foretrekker å sitte inne på pc-en min og se litt på tv. Med musikk ved siden av. Deilig ! Godt med påskeferie. Elsker påska, påskeegg fylt med godteri, og freias påskeegg ! Det er livet i påske, ikke sant ? Gå på ski er også en tradisjon, ser ut til at det blir skiføre uansett i påska, så det er bra.

Freia`s påskeegg <3 I love them!

 • Nyter du innelivet ?
 • Er du glad i å gå på ski ?
 • Liker du freia`s påskeegg ?

- Lene

Kos på hytta !:)

Hei !:) Nå har jeg kommet hjem igjen etter en super bra hyttetur med Ida (ial0ve). Vi dro i 12.00 tiden igår og jeg kom hjem kl. 19.00 ikveld. Jeg og Ida har hatt det koselig, med latter, godteri og brus. Tror nok det er nok godteri på en stund. Vi hadde verken data eller tv, jeg syntes det var godt uten det. Men litt kjedelig er det jo da, og ikke få sjekke facebooken sin. Men overlever uten for å si det sånn ! Det vi gjorde det var å spille kortspill og snakket og gomlet godsaker <3 Vi gikk oss også en liten skitur igår på ettermiddagen. Og vi skulle grille pølse, men det blåste veldig mye, vi fikk ikke fyr. Så det ble kald pølse på oss. Samme det vel, mat er mat ? Jeg har hatt det veldig koselig, og håper selfølgelig at det kan gjenta seg.

Det er veldig fint der hytta til Ida er.

Vi hadde nydelig vær igår da.

Vi hadde fritids å tok bilder av skyene.

Ida var i veeeeldig godt humør.

Siden vi ikke hadde data og tv, måtte vi trøye oss med radio. Det er sånn det skal være på hytta, ikke sant ?

 • Har du vært på hytta ?
 • Hva synes du om bildene ?

- Lene