Lene

Velkommen !

mai 2012

Prøvedag

HeiHei. Idag har vi hatt prøvedag på ungdomsskolen for å se hvordan det blir til høsten. Blitt "litt" bedre kjent med lærerne vi skal ha i 8.klasse. Vi spilte kjukkasball og kanonball. Vi hadde quiz og lignende. Hadde også noe engelsk. Det var egentlig ganske kjedelig, men når verdens beste Ida er i næheten så blir det aldri kjedelig. Hun får latteren igang. Bokstavelig talt. 

Jeg fant et random bilde på google. Men det er sant det som står !

* Hvordan har dagen din vært ?


Noe viktig !

HeiHei. Nå må jeg ta en liten alvorsprat med dere. Ikke noe skummel altså, bare noe jeg må fortelle. Fram til alt roer seg ned, og til skoleferien begynner blir det antageligvis lite blogging av meg. Jeg beklager på mitt sterkeste, men det blir for mye. For det første så er det skole, og lekser. Som kommer i første rekke nå fram til sommerferien. Mye som må gjøres før den tid ! Også i andre rekke så er det mye annet, som 4h og trening o.s.v, sånne småting som må gjøres avløpet av en dag. Selvsagt,jeg kommer jo til å blogge når jeg får tid, jeg skal ikke slutte, det er ikke det jeg sier. Men jeg kan ikke bruke så mye av fritiden min på dataen. ( Ikke at jeg gjør det altså, men det må kuttes litt nå før skolen er ferdig). Det er bedre at jeg sier det nå så dere vet det, istede for å blogge om at jeg har bloggesperre, dårlig tid, eller noe annet. Det virker bare litt teit. Da er det bedre å si det i et innlegg, enn å syte og klage på det hver dag. Da blir dere garantert lei. Da er det jo nesten ikke noe vits i å blogge, for det blir jo bare syting, og det er ikke jeg så stor fan av. Håper dere skjønner, jeg er veldig glade i dere som leser og kommenterer bloggen min! Setter pris på alle og en hver kommentar. 

Da er vi enige om det ? Jeg blogger når jeg får tid, i promise ! Blogging er en stor del av livet mitt. Det er også min hobby. Sender alle klemmer til dere.

* Hva synes du om dette ?

Dagen i dag

Heihei folkens. Jaja, jeg vet det er teit overskrift, men kom ikke på noen akkurat nå. Dagen idag har vært kjempebra. Fikk endelig møte Ida ( http://idatise.blogg.no ) igjen etter en hel uke ! Det er krise det. Men fikk endelig møte henne idag. Vi hadde så mye å snakke om, at friminuttene ble alt for korte, måtte tilbringe timene til litt snakk også, ved siden av arbeidet. I kveld skal jeg på 4h møte igjen. Er ikke så mye mer å fortelle, dagene er ikke så forskjellige. Mye av det samme, må jeg si. 

Meg & Ida

Jeg minner om spørsmålsrunden litt lengre ned på bloggen. Takk til dere som har stilt, og takk til dere som stiller ! Setter stor pris på det. 

* Hvordan har din dag vært ?

* Hva er planene dine for kvelden ?


Jeg kan lage gratisheader til deg !

Heihei. Nå kan du få gratisheader av meg. Jeg holder på å forske ut forskjellige program og har lyst til å prøve ut. Så om du har lyst på gratisheader kontakt meg på mail : lenekm@live.no eller kommenter dette innlegget. Mye enklere om du sender mail. Bildene må ha blitt tatt på samme plass eller ganske så lik bakgrunner. Bildene kan ikke ha blitt tatt med webcamera eller med dårlige telefoner. Men om det er bra kvalitet på bildene så går det bra. Send bildene som vedlegg på mail, om du ikke kan sende mail sier du bare ifra at du har lagt ut bildene på bloggen din. Jeg må ha en liten beskrivelse på hvilke farger , skrifttyper og hvilken størrelse det skal være på headeren din.

Her er header jeg har laget : 

Dette er en veldig enkel header.

* Vil du ha header ?

* Hva synes du om denne headeren ?

Spørsmålsrunde

Heihei alle sammen. Nå er det vel på tide med en spørsmålsrunde. Har ikke hatt det på kjeeempelenge, og da mener jeg kjempelenge. Så kjører ivei en nå ! Målet mitt med spørsmålsrunden er at dere skal stille spørsmål som dere lurer på ang. meg og bloggen eller andre viktige ting. Meningsløse spørsmål som "Hvilken hesterase liker du best?" eller " Hva liker du best av solo og fanta?" Sånne spørsmål blir antageligvis ikke med. Om det blir mange, så skal jeg prøve så godt jeg kan ved å svare på alle spørsmålene deres. Så alle får svar på det de lurer på. 

- Så, noe du lurer på ?


Dystert

Heihei alle søte lesere!  Det er rart, at været kan skifte fra å være fint, at solen skinner. Til at solen forsvinner og skyene intar himmelen. Skyene er helt grå og det ligner på tordenskyer, for håpe at det ikke blir det..!

Mye forskjell..Hehe.

* Hvordan er været til dere ?

Noen`s første bad

Heihei kjære lesere. Dagen idag har ikke inneholdt så mye spennende. Vi har kappet ved, og blitt ferdig med det, så bestemor og bestefar har ved til vinteren igjen. Godt å være ferdig med å hjelpe til med ved. Etter vi var ferdig så skulle Andreas ta sitt første bad i Ringavatnet. Han gjorde det, men det så fryktelig kaldt ut. Tror ikke jeg skal ta mitt første bad før på Juni. Så kjælen jeg er så. Hehe.

Andreas er klar til å bade.

Huff, litt kaldt alikevell ??

Enig, det så litt kaldt ut ? Resten av dagen skal jeg bare chille. Solen gikk ned litt nå, og det ble mye vind en vending så ikke vet jeg hva kvelden bringer ?

* Synes om bildene ?

* Har du tatt ditt første bad ?

* Hva skal du gjøre utoverkvelden ?


Hva skjedde ?

Heihei. Etter en lang kveld igår med mat og godsaker, så slo jeg på tv-en og jeg skulle se Euriovision Song Contest 2012. Tooji gikk videre fra semi finalen til finalen. Han presterte veldig bra, og jeg synes han er rå til å både danse og synge. Tiden var inne og vinneren skulle kåres. Jeg satt jo der å så håpefull ut, men nei, etter at 10 land har gitt poengene, sto det fremdeles 0 til Norge. Blandt de 3 dårligste..Jeg skjønte ikke noe. Hvordan går det med Norge ? Men jeg gratulerer til Sverige, med hele 19 - 12-ere og 370 poeng. Heldigvis slo ikke Laureen sammenlagtsumen til Alexsander Rybak med hele 384 (???) poeng. 

Laureen. Gratulere, velfortjent. Da blir det i Sverige neste år folkens ! Jaja, det er jo nabolandet vårt.

* Hvem heiet du på ?

* Hva synes du om opptredenen til Sverige ?

* Hvordan synes du det gikk med Tooji ?


21.plass på blogg.no

Heihei. Kjempegod nyhet til dere. Jeg ligger på 21.plass over mest aktive blogger på http://blogg.no ! Jeg fikk sjokk, jeg er så happy. Jeg elsker og blogge, det er liksom hobbyen min. Og når det resulterer til noe så bra, så gir det meg lyst og inspirasjon til å fortsette å blogge. Så jeg elsker dere alle, som tar dere tid til å lese og kommentere på bloggen min. Tusen takk !

 

* Leser du bloggen min ?

* Ligger du på en toppliste på blogg.no ?


Sunny day

Heihei mine solstråler. Today is a sunny day too. And I love it. I dag er det lørdag og pinse, så god pinse til alle dere der hjemme. Jeg og familien min er bedd bort på middag hos noen venner, så det blir jo koselig. Håper alle dere også får en fiffi dag. Klem meg. 

* Hva skal du idag ?

* Synes om bildene ?


Kveldssol

God Kveld bloggen. Nå sitter jeg hjemme i godstolen og ser på selveste finalen av the voice på tv2, mens jeg venter på at det begynner på igjen etter nyhetene, været og sporten nå, så måtte jeg bare ute for å ta bilde av kveldssola.

Jeg har ikke noe formening om hvem som burde vinne the voice. Siden alle jeg synes var flinke og best har godt ut. Men jeg holder vell en liten knapp på Alexsander og Hege. Liker stemmene deres Også er jo Alexsander litt kjekk da, uansett om det ikke er akkurat det som teller.

* Synes om bilde ?

* Hvem synes dere burde vinne the voice ?

JM har ny blogg

HeiHei alle sammen. Min bestevenn Ida, som står bak bloggen http://ial0ve.blogg.no, hun har bestemt seg for å lage en ny blogg http://idatise.blogg.no. Jeg ville jo være så snill at jeg reklamer for bloggen hennes her. Så jeg vil annbefale dere å ta en titt, og gjerne legge igjen en hyggelig kommentar. Det vet jeg at hun setter veldig stor pris på. 

Headeren har jeg fått æren av å lage. Jeg har laget flere headere til Ida, blandt annet den hun har på http://ial0ve.blogg.no

Så jeg annbefaler at dere tar en titt innom. For at hun skal få en god start på den nye bloggen, så om du kommenterer på bloggen hennes, så får du en kommenater tilbake fra meg på bloggen din ! Altså, først så må du kommentere på bloggen min at du skal kommentere på hennes, om dere skjønner. Good deal !

* Skal du ta en titt ?

* Synes om headeren ?


Bilder

Heihei bloggen. Igår kveld så var vi på bursdag til Knut Olav som blir 25 år idag. Det er altså søskenbarnet mitt. Det ble spist kaker og diverse. Oreokaka var min favoritt. Ikke noe bombe at jeg tar den søteste og mektigste kaken på bordet. Ann Iren var der også og vi bestemte oss for å dra hjem til de, og hente kubben. Det er et spill, veldig artig spill faktisk. Det er en 5-7 minutters gåtur fra Knut Olav til Ann Iren, der vi henten kubben. Jeg tok selvfølgelig bilder.

Møtte tilfeldigvis på ei katt, som bare ventet på å bli tatt bilde av.

Siste nytt : Det er ikke sol idag..Det er regnskurer med delvis opphold. Jaja, får håpe morgendagen blir bedre eller resten av kvelden. Blogges !

* Hva synes du om bildene ?


Hvilken skal jeg velge ?

Hei Hei bloggen. Jeg har fått inn en del forslag om bloggnavn på fotobloggen min, og tusen takk for det ! Men jeg vet ikke helt hvem jeg skal velge. Om dere har noen formening om hvilket bloggnavn jeg skal velge av de jeg skriver opp. Kanskje det er bloggnavnet som har med at dere kanskje gidder og stikke innom å skje ? Ikke vet jeg, men her er isåfall de jeg tenkte på : 

  • Lenesfotoverden.blogg.no
  • Lkmfoto.blogg.no - Lkm står for hele navnet mitt, Lene Kvålsvoll Møkkelgård.
  • Lenesbilder.blogg.no
  • Fotobylm.blogg.no
  • Lenesphotowourld.blogg.no
  • Bildelenes.blogg.no
  • Fotoshine.blogg.no
  • Lenesphotography.blogg.no

Ja, det var noen bloggnavn, men jeg har ikke en anelse om hvilket jeg og dere synes er best. Jeg trenger hjelp av dere.

Om dere har flere forslag og komme med i dette innlegget også så er det bare å skrive det i kommentarfeltet, sammen med det navnet du kanskje vil at jeg kan bruke.

* Hvilket burde jeg ta ?

Forslag til navn på fotoblogg ?

Heihei sunshines. Jeg tenkte jeg skulle lage meg en fotoblogg, med bilder jeg har tatt når jeg får meg speilrefleks ganske snart. Altså en blogg der jeg kan samle mange av bildene jeg tar på. Det blir som en liten fotodagbok.

 

* Så har du forslag ? Takk på forhånd :)


Nok en dag hjemme

Heihei bloggen. Det blir enda en hjemmedag på meg..Er ikke i så bra form, svimmel, vondt i hodet også videre. Jeg får vell bare spise, ta en tablett å prøve å sove igjen. Men tror ikke jeg får det til. Akkurat nå er jeg hjemme, lillebror tok nettopp bussen til skolen, mamma og pappa er på jobben. Mamma er ferdig klokken12.00 da, så blir ikke så lenge hjemme alene. Været er på topp allerede. Så man får håpe på det beste. Altså å bli frisk i løpet av denne dagen eller imorgen. Synd å være syk, når været er bare helt nydelig. 

* Hvordan er været der du bor ?

* Hva synes du om bilde ?


Sun is up !

Nå er virkelig solen oppe. Jeg liker denne sangen veldig godt, og jeg liker musikkvideoen. Fant ut at denne sangen passet bra å legge ut nå, siden solen er kommet for å bli, forhåpentligvis.

* Hva synes du om sangen/musikkvideoen ?


Before i die

'

Og mye mer. Dette var noe av det jeg vil gjøre før jeg dør. Jeg vil også svømme med delfiner, men fant ikke det bilde. 

* Noe av det samme du vil gjøre før du dør ?

* Hva vil du gjøre mest av alt før du dør ?

Syk

Heihei bloggen. I natt var jeg ikke i så god form, så jeg bestemte meg for å være hjemme å slappe av. Jeg tenker at det er bivirkninger etter sprøyta igår. Jeg har vondt i hode, litt svimmel også har jeg hatt feber. Den har heldigvis gått ned igjen nå. Det er bedre å være hjemme så det forhåpentligvis blir bedre istede for at det skal bli verre om jeg drar på skolen. Jeg er ikke så stor fan av å være syk. Det er det verste jeg vet. 

Måtte bare legge ut et bilde av sommersolen. Oh, det er varmt og godt !

* Flere som er syk ?

* Hva synes du om bilde ?


The day today

Heihei sunshines. Dagen i dag har gått veldig tregt. Jeg vill ikke si at det har vært den beste dagen i mitt liv. Vi tok jo sprøyte idag, ikke at det er en sånn stor sak, men jeg blir i dårlig form etterpå. Jeg blir både kvalm, svimmel, varm og bare rett og slett klar. Det er fortsatt vondt i armen, det presser på og når jeg rører den så får jeg vondt. That`s not good. 

Men noe positivt, været er godkjent igjen. Er sommeren her for å bli ? Da blir det værtfall ei som blir fornøyd ! Hehe..Andreas, broren min skal på fotballkamp ikveld, vurderer og bi meg. Skal være med Ann Iren, broren hennes har også fotballkamp på Løkken Verk. Så dere får bare nyte været så langt, folkens..!

* Hvordan har dagen din vært så langt ?

* Hva skal du utover kvelden ?


Hvilke er best ? - Speilreflekskamera

Heihei kjære lesere. Nå trenger jeg hjelp fra dere. Jeg lurer på om dere har erfaring eller vet hvilket speilreflekskamera som er best, men har ganske rimelig pris. Ikke alt for dyrt. Jeg tenker på canon eos 1100 d. Men vil høre deres mening.

 

* Hvilket kamera anbefales ?


Sommervær !

Heihei bloggen. I dag kunne jeg nyte solen ute i friminuttene på skolen. Ble i godt humør når jeg våknet og så at solen skinte, og da var klokken straks 06.00 ! For en sensasjon. Det har vært sol og blå himmel i hele dag. Det er meldt sol helt til etter helga, minst...På skolen idag fikk vi beskjed om at jentene skulle ta en tredje av alle tre sprøytene. Så..det blir jo hyggelig. Eller ikke.

 

 

* Liker du sommerværet ?

* Er det sol hos deg ?


Rydding o.s.v og slutt på helg

Heihei bloggen. Nå har jeg ryddet, vasket og støvsuget rommet mitt. Jeg har også ryddet og støvsuget ned, til mamma kommer hjem. Nå ble det fint både oppe og nede.  Håper mamma blir glad. Nå holder pappa på å steller istand middag til mammasen kommer. Hun er ferdig på arbeid klokken 20.00. Det skal bli godt, er ganske sulten..! 

Ellers er det ikke så mye annet å oppdatere. Annet enn at det er slutt på helga. Ikkjeee braa...Fire dager fri har gått kjempefort, alt for fort. Så nå begynner hverdagene på for fult igjen. Jippi. Nooop...


* Hva har du gjort idag ?

Konfirmasjon 19.05.12

Heihei alle kjære lesere. Konfirmasjonen er ferdig. Nå er søskenbarnet mitt konfirmert. Skulle ikke tro det, men tiden flyr avgårde. Neste gang er det meg. Konfirmasjonen til Ann Iren var veldig fin. Vi fikk soddsuppe til middag og riskrem til dessert. Mmm..Det var så godt, synd at man blir mett så fort..! Det var bildetaking, ble tatt masse bilder. Under kafeen da vi spiste masse fine og gode kaker ble det vist en film med bilder av Ann Iren fra hun var født til nå, det var blandt annet bilder av meg og hun også. Heheh. Mimring tilbake fra vi var små. Synes bestandig at det er litt rørendes. Og over til kakene, det var masse fine og ikke minst gode kaker. Vet ikke hvor mange det var, men det var mange !

En nydelig marsipankake. Gratulerer med konfirmasjonsdagen, Ann Iren. Veldig fint bilde av henne når hun var lita. Så søt !

Dette er vedens beste oreokake. Den er veldig god, men den er mager, og jeg blir veldig fort mett av den. Men men det går ned.

Stort kakebord, og større var det.

De hadde stelt istand veldig fine og søte bordkort.

Hedersplassen. Her satt konfirmanten.

Her satt jeg.

Dette er søsteren min Lise Mare og broren min Andreas, mens vi var til tante og ventet på mamma og pappa som var i kirken.

Søskenbarnet mitt Aud Beate og søsteren min Lise Marie.

Aud Beate og broren min Andreas.

Aud Beate og meg.

Og huff for et bilde. Isåfall dette er meg og Lise Marie.

Så var det oss tre. 

Konfirmanten, som smiler øre til øre foran gavebordet.

Lise Marie og kjæresten Jon Anders.

Meg.

Lise Marie og Jon Anders ( jonne ).

Ann Iren og Lise Marie.

Uklårt, og dette ble ikke et fint bilde !

Ann Iren.

Jepp, det var litt av et bildedryss. Kort oppsummert, jeg hadde en veldig bra og koselig dag igår. 

* Hva gjorde du igår ?

* Hva synes du om bildene ?

- Lene

Konfirmasjon 19.05.12

Heihei bloggen. Nå fyker jeg snart avgårde til konfirmasjon til søskenbarbet mitt, Ann Iren. Tiden flyr, det er jo ikke lenge siden hun gikk på barneskolen. Og i år blir hun 15, og kan dra på fester. Huff a meg, tiden går så alt for fort. Bare to år igjen til jeg blir konfirmant også. 

Mamma og pappa skal i kirken til kl. 13.00, der skal ikke jeg, Andreas og Lise Marie bli med så vi skal være til tante og onkel en stund, mens de er der. Det blir jo sikkert koselig det. Været ser ganske så lovende ut, men vet jo ikke hva dagen bringer. Får håpe vi blir heldig med være, tross for det stygge været vi hadde på 17.mai. 

Gratulerer med den store dagen, og ønsker deg en fin dag !<3

* Skal du i konfirmasjon til noen idag ?

Shopping 18.05.12

Heihei bloggen. Jeg, Andreas og pappa har vært på en liten shoppingtur for å kjøpe klær til konfirmasjonen imorgen. Her er innkjøpene mine :

Kjole fra Cubus 199,-

Bullero fra Cubus 199,-

Sånn ser det ut. Mye finere når jeg har det på enn på bilde.

* Hva synes du om innkjøpene ?

Ny header

Heihei alle sammen. Nå har jeg sittet å laget en header til bloggen. Ble veldig fornøyd, siden det er min "første" egenlagde heder som jeg bruker i gratis design. Det er en enkel og grei header. 

* Hva synes du om headeren ?

Dagens quote

* Hva synes du om dagens quote ?


Antrekk 17.05.12 + bilder

Heihei alle lesere ! Det var ikke akkurat den beste 17.mai igår, med regn og vind. Men vi fikk oss gjennom den, uansett om dagen ikke ble så vellykket for meg. Vi spiste middag på resturanten Monte Rosa på Orkanger. Så etter det dro vi til Storås. Jeg gikk  i tog, og spiste kaker og is. Vi som gikk i tog fikk gratis is og brus. Alltid en fordel med å være barn. Fikk også gratis inngang i samfunnshuset. Det var masse kaker på bordet. Nam. Så noe ble vellykket. Men været var ikke vellykket. Så tross for været ble det ikke så bra kvalitet på bildene, noen er uklåre og stygge. Har ikke speilrefleks eller proff kamera heller, bruker telefonen min. Htc Desire s. Bildene ble som de ble. Her er antrekket mitt for dagen :

Shorts fra vero moda 279,- // Genser/topp fra cubus 199,- // Smykke fra Kappahl 79,-
Dette er på Fannrem, ikke der jeg var og feiret. Var her bare for å se toget.

Fikk tak i noen russekort. Hahah.

Soft-is var jo selfølgelig på menyen.

Nå ser jeg fram til konfirmasjon på lørdagen, det skal bli koselig.

* Hva gjordde du på 17.mai ?

* Synes om bildene ?

Gratulerer med dagen alle sammen !

Hurrahurra. Dagen er kommet og det er 17.mai og Norges bursdag. Hipp Hipp Hurra Hipp Hipp Hurra ! Programmet  for idag : Først skal jeg på Fannrem, å se nabojenta vår også skal jeg på hjemmebane på Storås. Skal vel sikkert gå i tog. Tradisjonen tro. Nå skal jeg ordne meg og pynte meg, så drar vi når alle er ferdig. Vi blogges, legger helt sikkert ut 17.mai bilder.

Ha en fin 17.mai alle sammen.

* Hva skal du på selve nasjonaldagen ?

Lang helg // 17.mai // konfirmasjon

Hei alle søte lesere. Nå er det endelig klart for lang helg hos meg. Til dere andre ? I morgen har Norge bursdag, altså 17.mai som alle forhåpentlig vis vet.  Jeg liker sånne "rød dager" der vi kan kose oss litt ekstra og pynte oss litt. Synes det er trivelig jeg. Etter feiringa også vidre, så skal jeg og familyen spise middag et eller annet sted. Da skal vi få maten servert...Skal bli godt for en gang. 

På lørdagen skal jeg i konfirmasjon til søskenbarnet mitt, Ann iren. Det blir sikkert en strålende dag. Får bare håpe at solen dukker opp. Tror ikke det er meldt så alt for fint vær egentlig, men vi får håpe Gudene er med oss denne dagen.  Jeg gleder meg uansett om det blir regn eller dårlig vær. Jeg skal vel få det morsomt uansett. "Finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær "

*Hva er planene dine for helgen ?

* Synes om bilde ?

Bilder // Innkjøp

Heihei. Nå har jeg endelig tid til å oppdatere på bloggen, har det travelt og sånt nå før 17.mai. Håper dere forstår det. Også idag har jeg vært på foreldresamtale med mamma, pappa og læreren min. Jeg og Ida var på oti-senteret igår. Vi kjøpte oss en likens topp. 

Toppen kjøpte jeg på cubus. 29 ,- 

Vi kjøpte oss også softis og slush. Skal si dere at jeg ble mett, ble også litt småkvalm. Men godt var det !

Jeg og Ida er også kjent for å ta bilder. Tror vi tok i rundt en sånn 100 bilder. Haha. 

To stk. normale folk !

Jepp, det var noen av bildene. Vi hadde det kjempefint sammen, og lo oss ihjel. 

* Hva synes dere om bildene ?

Besøk


Heihei alle kjære lesere. Idag ble Ida med meg hjem, det kom vell ikke som noen bombe skjønner jeg. Men isåfall..Vi skal på Oti-Senteret ikveld. Broren min skal på fotballkamp i idrettsparken på Orkanger. Vi skal få det gøy. Håper vi får tat noen bilder, så vi kan dele litt av turen med dere. Men skal ordne oss å sånt, så blogger senere - Snakkes !

Se så fin, JM !

* Hva skal du idag ?

Dagens quote

 

* Hva synes du ?

Cupcakes - Hvem ser best ut ?

Heihei. I helgen har det vært en sånn baking av cupcakes helg. Med ferdipakker. Jeg bakte fredag og Andreas idag. Så, dere får avgjøre hvem som ser best ut. 

Mine :

Andreas sine : 

Ja, nå er det opp til dere å fortelle hvilke av de to som ser best ut. Personlig synes jeg begge var gode, men det var nok en som var litt bedre, uten at jeg kan røpe det. Hehe. Jeg elsker å bake, jeg har også det som 4H prosjekt i år. Så det kommer sikkert til å komme bilder og oppskrifter av det jeg baker og lager. 

* Hvilken "cupcakes" synes du ser best ut ?

* Liker du å bake ?

Jeg er heldig som har deg..!

Heihei. Jeg bestemte meg for å blogge om bestevenninna mi Ida. Først så vil jeg nevne bloggen hennes, www.ial0ve.blogg.no. Den annbefales sterkt å ta en titt innom. Det er faktisk ikke så lenge siden vi fikk kjempebra kontakt og straks ble bestevenner for alltid. Men lenge nok til å bli veldig glad i hverandre. Ida er den bestevennen alle ønsker seg. Trust me. Ida er pen, snill, grei, positiv, glad, sterk, omsorgsfull, morsom, kreaktiv, flink, humoristisk, verdens beste, og min bestevenn! Og det viktigste av alt, hun er 120 % til å stole på. Jeg kan si alt til henne, uansett hva. Det setter jeg utrolig stor pris på. Når hun har det vanskelig eller er trist, så stiller jeg opp for henne, og vist jeg har det vanskelig eller er trist, stiller hun opp for meg også. Vi har mye til felles, og en ting vi har til felles er humoren. Vi ler av nesten de rareste ting og snakker om det helt uvanlige uten at vi tenker på hva det egentlig er vi snakker om. Vi har også en ting til til felles, nemlig det at vi elsker godsaker, eller rettere sagt, vi elsker godteri. Selvsagt vi har jo masse andre ting til felles også men da blir jeg sittende og skrive til kvelden er slutt. Så dere skjønner sikkert da, hvor glad jeg er i henne. 

Håper du setter pris på dette innlegget Ida, jeg er veldig glad i deg. Jeg vil aldri miste deg. Du betyr alt <3 Du er den beste bestevennen jeg har hatt.

* Hva synes du ?

Hot or Not - Jeff Cambell

Heihei. Nettopp stidd opp, og jeg gidder ikke å blogge om hvor kjedelig og dumt at det pøser ned med regn. Så tar heller en hot or not  får å høre deres meninger.

Disse Jeff Cambell skoene er veldig populære for tiden. Det er en masse utvalg i mange forskjellige farger. Jeg elsker dem. Veldig fine og bra designet. - Så hva synes du om disse ?

Cupcakes

Heihei. Jeg har laget cupcakes.Fikk så lyst på noe søtt. Ikke helt som "cupcakes" men mer som muffins. Tok snarveien. Lagde av en sånn ferdipakke, smart. 

Det har bøset ned med regn i hele dag. Så jeg har ikke fått gjort så mye. Men har baket da!:)

* Hva synes du ?

* Hva har du gjort idag ?


Header

Heihei. Nå har jeg sittet å laget en header, ble ganske fornøyd. Men noen forandringer kan den trenge. Den er enkel og grei. Vet ikke om jeg skal bruke den eller ikke ? Må høre deres meninger
Så, hva synes dere ?


1000 kommentarer !

Hallo i luken.

Når jeg logget på i morges stod det at jeg har over 1000 kommentarer på hele bloggen. Skal jeg være nøya akkurat nå, så har jeg 1009 kommentarer. Dette er altså på hele bloggen, men er superfornøyd fordi. Jeg er så takknemlig for dere som leser og kommentarer bloggen min, at jeg kan ikke beskrive det med ord. Så setter stor pris på det! Jeg håper dere liker bloggen min, og synes den er verd å lese. Da er det bare å fortsete å følge meg her. Thank you.

* Hvor mange kommentarer har du på bloggen ?

* Leser du bloggen min ?

Bilder : Natur

Heihei. Nå har jeg vært ute i flere timer, og endelig blogger jeg igjen. Har plukket kvist og klipt plen. Så nå ble det fint i rundt huset. Men dere kjenner meg, jeg kan ikke være ute uten å ta bilder. Hehe. 

* Synes om bildene ?

Tinestafetten

Heihei. Idag var det tinestafett til de fleste. Tinestafetten i år ble holdt i Børsa, ett stykke unna Trondheim.  Vi som ikke skulle være med å løpe fikk desverre ikke bli med å se på eller være heiagjeng. Aner ikke hvorfor..Men det er like godt å være på skolen, og gjøre nesten som du vil. De tre første timene var det vanlig skole. Og i 4.timen fikk vi vaffel og saft, heldig. I 5. 6. og 7. timen var vi ute å holdt på med forskjellige leker, blandt annet sjakk, hoppe tau og strikkhopping. Jeg og Ida spilte vårt "egent sjakkspill". Er ikke helt utdannet som sjakkspiller ennå. Kan nesten ingenting som har med sjakk å gjøre. Og så heldig med været vi var, så var det bare helt knall å være ute i sola. Også en god nyhet, jeg klarte ukeslutten igår. Det betyr langhelg, det skal bli kjempegodt å sove lenge imorgen og tenke: Haha, synd for de som er på skolen nå...Vi kan være hjemme å chille og sole oss. Mye bedre enn å sitte på skolebenken, å høre på lærerne. Live, Love , laugh.

 

Utover ettermiddagen og kvelden skal jeg ikke noe spesielt, bare så det er sagt. Slappe av tror jeg er en veldig god ide.

* Hva har du gjort idag ?

* Var du med på tinestaffeten idag ?

* Hva skal du i helga ?


Hvorfor mobbe ?

Heihei. Nå skal jeg blogge om mobbing. Jeg er helt imot mobbere og mobbing. Hvorfor er det sånn ? Er det gøy ? Hvordan ville du ha opplevd det om du ble mobbet ? Jeg skjønner ikke hvorfor det er så mange som blir mobbet. Det er mange ulike ting som har med mobbing å gjøre f.eks ødleggelse av ting, kommentarer/erting, utestengelse og i det værste fall kan det også gå over til vold. Det er helt forferdelig, at folk har hjerter til å mobbe helt uskyldige mennesker, som ikke har gjort dem noe galt. Du skal aldri mobbe noen, uansett hudfarge, utseende eller kropp. Alle er unike på hver sin måte, husk det! Det er også mange grunner til at folk faktisk mobber. De kan ha hatt en vanskelig barndom, de kan ha blitt mobbet selv, når de var yngre og noen mobber faktisk bare for å virke "kul". Men det er de slett ikke. Det er de som er teite! Fordi om du har blitt mobbet, ikke mobb andre. Vil du at andre skal føle det samme som deg ? Mobberne selv tenker ikke på hvordan den personen eller personene kan lide av mobbingene i senere tid. Mange sliter hele livet for at de har blitt mobbet en gang i livet, eller ofte. Mange må også søke hjelp, hvorfor er det sånn?! Alt hadde vært så mye bedre uten denne mobbingen. Tenk, da hadde jorden vært en mye bedre sted. Alle kan lære seg å passe på seg selv, ingen er perfekte. Så " Stopp Ikke Mobb" ! 

 

Til dere alle : Ikke si ting til noen, som du ikke ville ha blitt kalt selv. Og ikke si ting på nett, f.eks. på facebook, som du egentlig ikke ha turt å si face to face. Tenk på det !

* Hva er din mening om mobbing ?


Bildedryss

Hei alle sammen. Nå er jeg i super godt humør ! Jeg smiler fra øre til øre. Det er jo sol, varmt i været og bare helt perfekt. Har tatt fram sommerklærne for godt jeg, haha. Som sagt så plukket jeg søppel igår sammen med 4H gjengen. Fant mange poser med søpper, fissj, at folk gidder å kaste fra seg ting i naturen. Det blir jo så stygt! Også må noen andre rydde opp senere. Vært bedre å kasta dt i en søppelkasse, og ferdi med deg. Men over til noe annet : Jeg tok et par bilder igår. Som dere skal få se nå.

Det var bildene. Enjoy !! Ikveld blir det bare å slappe av å chille. Ingen lekser, ingen prøver, ingen bekymringer. Deilig. Så nå kan jeg bare nyte solen. Snakkes !

* Hva har du gjort idag/skal idag ?

* Synes om bildene ?


Morgensol

Heihei. Slenger inn en kort innlegg nå før jeg drar for å "plukke søppel". Imorges så var det strålende sol. Og klokken var bare 06:15 ! For en sensasjon. Er så glad for at solen har kommet, men man vet jo egentlig ikke hva morgendagen bringer. Det kan jo være en meter med snø i morgen. Satt den litt på spissen da, men undrer kan skje.

Har dessverre ikke tid til å blogge mere nå, så vi snakkes.

* Hva skal du idag ?

* Synes om bilde ?

 

Melange - Atle Pettersen

Heihei, bloggen. Som dere sikkert vet, så er Atle Pettersen mitt aller største idol. Siste nytt fra han er at han har vært med på å lage en reklame for melange. Reklamen går på tv 2. Så får dere som ikke har sett den, så se her. 

Utrolig fin reklame, ifølge meg! Send Melange til 2242 og få oppskriften på de gode, saftige bollene til Atle Pettersen. Det har jeg gjort, skal også prøve ut. Snarest !

* Har du sett den ?

* Skal du prøve ut Atle`s gode oppskrift ?
Innspurt og raskplukking

Heihei. Nå er det siste innspurt til ukesluttsprøven på onsdagen. Ble flyttet til onsdag, bruker å ha prøven på torsdag. Så nok en dag mindre til å øve. Arggghh..! Blir lei av systemet på skolen min, det står mål på planen som vi skal kunne, men har vi jobbet med det ? Ikke i det hele tatt. Blir nesten litt forbannet, for da vet vi jo ikke noen om det målet. Irriterende. 

Imorgen skal jeg bli med Hoston 4H på raskplukking. Så da blir det ryddig i Hoston. Er ikke så gira på å plukke søppel av andre, men må jo stille opp for 4H. Får møte alle igjen.

* Hvordan har din dag vært ?

* Synes om bilde ?

Vellykket salg !

Hei alle sammen. Nå har jeg ankommet hjemme mitt igjen etter 3 timers "arbeid" om jeg kan kalle det det. Jeg har hjulpet til på en avsluttning for skiavdelinga på Storås. Der alle som har vært med får premie. Natursti, gjetting på godteriglass og salg av lodd. Som jeg solgte. Jeg og Ann Iren gikk sammen, og vi fikk solgt ut alle loddene. Mange fine gevinster også. Men..så uheldig jeg er da, så vant jeg ikke denne gangen heller, but the life go on.

Vet jeg har dette bilde veldig ofte, men det er jo et bilde av meg. Bedre enn weheartit, og når jeg har det litt travelt, tar jeg det første som kommer over meg.

* Har du hjulpet till med noe før ?

* Synes om bilde ?

God Morgen Norge

Heihei. Det er ikke lenge siden jeg stod opp. Sola skinner og snøen ligger på bakken. Håper solen tiner bort all snøen. 

Idag skal jeg bort, skal selge lodd å hjelpe til på Storås. Det er sånn "avsluttning" for skiavdelingen. Så da ble jeg satt opp på å selge lodd, jippi.

* Hva synes du om bildene ?


Har hatt besøk av verdens beste !

Heihei. Ble ikke tid til blogging igår, når jeg hadde besøk av verden beste Ida. Hun ble med meg hjem fra skolen igår. Vi to sammen = lattis de lux ! Vi ordet hverandre på håret, var litt på dataen og tok bilder. Vi var også ute og hoppet trampoline. 

Ida snuppa mi. Ida laget en sløyfe på håret mitt, synes det ble kjempefint jeg. Har aldri hatt en sånn før, så det var gøy. 

* Har dere hatt besøk ?

* Har du hatt en sånn sløyfe på håret ditt før ?


Dagene flyr !

Hei alle kjære lesere! Idag har det vært nok en skoledag, en vanlig kjedelig skoledag. Ingenting som er spennende eller nytt. Kan det ikke skje noe nytt snart..? Eller egentlig så gjorde det det i dag klokka halv sju. Jeg gikk ut av senga. Kikket ut vinduet, å gjett hva jeg så..! Snø ! Mai og snø, hva er det som ikke stemmer ? Jo, det skulle egentlig ha vært skinnende sol og blå himmel, men neida. Det er snø istede. "Værgudene" er ikke så snille med oss her på denne jorda. Men sånn er nå det. Tror det er meldt dritt vær en stund fremover, men får håpe at det ikke stemmer. For Guds skyld ! Men jeg må si at dagene flyr, snart 17.mai og sommerferie. Prøv å gjett en gang hvem som gleder seg da..?

 

Nå snart drar jeg avgårde på et møte. Så blir vel ikke flere innlegg utover kvelden, men det får gå ! Vi snakkes alle søte dere.

* Synes du tiden flyr ?

* Var det snø hos deg idag ?


Anbefaler blogger :)

Heihei alle lesere. Jeg tenkte jeg kunne ta en sånn anbefaling av blogger som jeg har funnet og vet av. Sånn at dere kunne få se. Det er blogger som er populære og ikke så populær. Som har mange å få lesere, som kanskje kan få flere ? 

www.annadombu.blogg.no

Veldig fin blogg. Har hatt litt bloggsperre og tar gjerne mot tips i kommentarfeltet sitt. Dere bør ta en titt ! :)

Dette var den første annbefalingen. Kommer flere senere. Når jeg ikke har særlig å blogge om.

* Hva synes du om bloggen?

* Kommer du til å lese den ?

Min 1.Mai

HeiHei. Igår var det som alle vet, 1.Mai. Og det finværet da, helt fantastisk. Jeg hadde det kjempegøy, og koselig. Var på Storås hele dagen, sammen med søskenbarnet mitt Ann Iren. Det var ca. 350 motorsykler som kjørte fra Storås 1.Mai. Veldig bra oppmøte, men det skyldes helt sikkert været.  Jeg ble også kvalm igår, spiste kanskje litt for mye godsaker eller godteri som det heter.  Det er egentlig ikke så mye mere å skrive, men oppsummerer alt i alt : Jeg hadde det kjempefantastisk !!

Softis nr.1 :

Softis nr.2 : 


Nam, dere aner ikke hvor god de på¨Storås er! Elsk..!

Sånn, det var en liten oppsummering av gårsdagen. 

* Hva gjorde du på 1.Mai ?

* Synes om bildene ?

* Liker du softis ?