Lene

Velkommen !

juni 2012

Pakket å klar...

...nesten iværtfall! Hei alle sammen. Idag begynner leieren jeg har snakket så mye om, som vi ser på været så svinger det mellom litt sol og regn. Vi får håpe det beste, og satse på litt sol. Om jeg fikk bestemme, så hadde det selvfølgelig vært sol. Jeg gleder meg, det er faktisk første gangen jeg skal ligge i telt flere netter, så er det gleder jeg meg til! På fredag skal jeg på førtehjelpstur og på lørdag skal jeg fotografere. Dette er en tur og en aktivitet vi selv har valgt av alternativene som sto i boken. 

Da snakkes vi etter helgen. Kanskje så får jeg til å blogge på søndag, men i såfall værtfall på Mandag! Hade<3

* Ønske meg lykke til ?


Mitt ferieønske! Gi en stemme ?

Hei! Jeg har sendt inn mitt ferieønske til https://www.nyttbredband.no/ferieonsker/. Det er en enorm mulighet for å få oppleve din drøm, nemlig å få reise dit du vil. Jeg vil til Los Angeles,Calefornia,USA. Dere kan lese hvorfor her https://www.nyttbredband.no/ferieonsker/onske&id=4feb2699138324feb2699138734feb2699138b4#.

Det betyr utrolig mye for meg om du vil stemme på meg. Tusen millioner takk på forhånd. Om du sier ifra at du stemmer, så blir jeg din nye leser !

* Stemme ?


People always leave

Mennesker forandrer seg for hvert sekund som går. De forandrer seg med tiden, og med oppførselen rundt seg. Hører stadig flere vennskap som blir ødelagt bare på grunn av at den andre personen har forandret seg, eller blitt en helt annerledes person. Hører også at personer er sinte, lei seg eller opprørt fordi de har blitt såret av en person som betyr så alt for mye for dem.  

Men det jeg vil fram til, er at folk kommer å går. Selv om du kanskje er utrooolig god venn med den jenten, så kan det hende at hun bytter deg ut med en annen som gjerne hun syns er bedre der og da. Du blir såret, lei deg og sint på jenta. Etter en månde eller to, så kommer hun gjerne sytende tilbake fordi hun angrer på at hun bare gikk fra deg. Hun henger med deg hele dagen, og tror at dere er bestevenner igjen. Sannheten er at dere er ikke det. Ikke i det hele tatt. Ekte venner forlater ikke vennene sine bare fordi de har fått en annen person å være med som de gjerne syns er kulere og tøffere i trynet, eller bare en god venn der og da.

Mange av de som har gjort det med meg sier til meg at de nye vennene bare bruker dem for f.eks penger eller å finne på noe i nøden. Jeg syns det er så idiotisk når de kommer hengende etter deg og later som at de er lei seg for det de gjorde, og en dag etterpå så er alt bra igjen liksom. Hva faen? Ingenting blir bra igjen etter en så kort stund, du må ikke tro at jeg sitter her og er lykkelig over det du gjorde mot meg. Man bytter ikke ut vennene sine, venner har man for alltid. Uansett, men det har tydeligvis ikke du. Du kommer gråtende etter meg og spør om jeg kan tilgi deg, og det verste er at jeg faktisk sier ja. Jeg gir alle for mange sjangser, uansett hva det gjelder.

Jeg klarer ikke gi slipp på personer.. ikke i det hele tatt. Det er så vanskelig å bare gi slipp på en enkel person som faktisk betyr utrolig mye for deg, mens den personen mener at du ikke betyr noe for h*n. Den følelsen er det verste, selv om jeg ALDRI vil gi opp å være glad i den personen det gjelder. Det er så vanskelig å sitte her med den tanken i hodet.. At de brukte deg, at de løy for deg, at de prøver å unnskylde seg for det de gjorde, og at du sier at alt er bra for unnskyldningen deres. Sannheten er den at det aldri vil bli bra igjen, vi jenter husker alt. Absolutt alt en gutt/jente forteller oss, kan bli husket om vi bare vil det. Vi kan huske en hel film uten å se på filmen flere ganger. Jeg er så lei ut av venner (venner?wtf..) som bare bruker meg for alt de vil ha, eller hva de vil gjøre. Det finnes jo nesten ikke ekte venner lengre.. Er så lei ut av alt nå.

Jeg ville klarne hodet litt, så jeg gjorde det. Jeg skrev hva jeg mente, følte og syns var unødvendig. Er sikkert ikke bare meg som føler det slik som dette her, men jeg skrev det iallefall. Og det føltes godt.

Dette er skrevet av http://quoteslife.blogg.no/. Jeg har spurt om jeg kunne "låne" det hun skrev, synes det bare var helt fantastisk! Så tusen takk til henne.

* Hva synes du om dette ?

Justin Bieber quotes !

 

 

 

Hei! Legger ut noen betydningsfulle quoter av Justin Bieber. Jeg falt pladask for disse tre! Utrolig fine og de to første forteller deg noe viktig! 

* Hva synes dere om disse quotene ?

God Morgen

Hei! Det er ikke lenge siden jeg sto opp. Voknet kl. 10.15, da fikk jeg ikke sove mer..Idag skal jeg pakke litt til 4H leieren. Både gleder meg og gruer meg til den, det er jo første gangen jeg er med, så er litt spent på hva som kommer til å skje. Værmeldingen ser heller ikke så bra ut, meldt litt regn alle dagene, og enda litt mere på Lørdag. Her må man kle seg etter været! 

* Hva skal du i dag ?

Innkjøp 26.06.12

Heihei bloggen! Idag har jeg brukt dagen min på litt shopping på Oti-senteret på Orkanger. Ble litt lei av å være hjemme, så fant ut at jeg like så gost kunne ta meg en tur. Jeg fikk brukt litt penger idag også! Handleturen gikk for det meste til Cubus denne gang.

Topp // Cubus // 59,-

Topp // Cubus // 59,-

Pudderkost // Cubus // 110,-

Mascara fra Viva La Diva // Cubus // 85,-

Mascara fra IsaDora // Cubus // 139,-

Det var noen av innkjøpene, kjøpte meg også en allværsbukse til leieren torsdag-søndag også en bra drikkeflaske. Apropo leieren, så tror jeg sannsynligvis at det blir noe blogging i helgen. Men kommer vel bilder fra leieren etter helga tenker jeg!

* Hva synes dere om innkjøpene ?

* Har dere noe av dette ?


Trenger god hjelp av dere!

Heihei. Jeg vil spørre om jeg kan be alle dere søte lesere om dere både hjelpe meg og Ida. Jehørtg fikk tårer i øynene når jeg kikket på det siste innlegget hennes " slutter". Jeg har fått vite det på forhånd! Men blir ikke noe bedre av den grunn. Hun er litt lei seg, å det er fordi at hun har fått stygge kommentarer å bloggen sin, og det er kanskje av noen hun vet hvem er. Jeg synes det er ufattelig urettferdig at folk skal disse, og skrive stygge ting til Bestejenta mi! Dette respekterer jeg ikke! Så for å få henne i bedre humør, så vil jeg at dere skal være så snille å gå på bloggen hennes : http://idas.blogg.no/ . Å skrive noe positivt, så hun fortsetter med den kjempefine og brae bloggen! Vi vil ikke miste en så flink blogger. Jeg takker alle på forhånd, og vil gjøre meg en tjeneste !!

* Vil dere hjelpe ?

Sminketips!

Heihei. Nå legger jeg ut et sminketips. Dette er funnet på nettet, og det er ikke skrevet av meg. Men håper tipsene hjelper deg i sminkeverden din, hehe.

Sminke er til for fremme dine gode sider.

Til daglig trenger du derfor ikke så tunge strøk med penselen før du får et fint resultat.

Skjønnhetsekspert i DetNye, Julie Botnen, og makeupartist ved Makeup Artistskolen i Oslo, Kine Berg, har gode tips for å unngå å se ut som en klovn når du går ut døren.

Fyldige bryn

NEI: Barberte øyenbryn erstattet med en tynn blyantstrek er for lengst lagt på hylla. Den naturlige tykkelsen og fasongen på øyenbrynene dine er det som kler deg best.

Ikke napp øyenbrynene til en fasong du ikke har.

? Trenden nå er store og velformede bryn, så legg bort pinsetten. Det finnes også mange fine brynsett. De fineste kommer fra Trucco og koster rett over fem hundre kroner. Det beste er å finne et skrin med tre farger slik at du kan blande fargene og gjøre brynene lik hårfargen din, sier Botnen.

TRENDY BRYN: Bryn som Brooke Shields er trendy igjen. De skal være fyldige, men velformede.

Nei tiledderkoppvipper

NEI: Bruker du for mye mascara, kan du få et klumpete og lite flatterende resultat som kan minne om edderkoppbein. For mange kvinner er mascara et uerstattelig basisprodukt, og ved riktig bruk oppnår du vakre vipper og et åpent blikk.

? Et tips er å tørke forsiktig av mascarakosten før du legger den på, og heller påføre den i flere omganger.

Hvis du ønsker lange og fyldige vipper er det mye bedre å lime på punktvipper, enn å bruke lag på lag med mascara, sier Botnen.

Paris Hilton

Jevn hudtone

NEI: Ikke bruk foundation for å bli brunere. Foundation skal jevne ut hudtonen din, og danne et godt grunnlag for resten av sminken.

? Hvis du har fregner er det ikke noe poeng å bruke pudder for å dekke dem til!

Det ser bare unaturlig og kakete ut. Bruk heller foundationpudder, for eksempel Bare Minerals, som smelter på huden. Hvis du sliter med blank t-sone kan litt transparent pudder fungere fint. Styr unna pudder på fuktig og svett hud, sier Botnen.

? Velg heller en tone lysere enn mørkere når du velger foundation. Da unngår du skille ved hårfeste og halsen. Gå over med fingrene, det er det beste redskapet, sier Berg.

Vakre kinn

NEI: Nissekinn er noe du helst bør styre unna. Rouge er til for å fremheve kinnbeina, og gi en fin glød til ansiktet. Bruker du for mye rouge kan overgangen bli for hard og se unaturlig ut.

? For rød rouge er ikke veldig heldig. Jeg anbefaler en ferskenfarget eller en rosa variant som legges på eplekinnene.

Smil til deg selv i speilet, og sentrér rougen der du får litt fylde. Ton ut fargen med en stor kost, og legg litt kremskimmer på kinnbeina for ekstra glød, sier Botnen.

 

Fremhev øynene

NEI: Legger du øyenskygge feil kan øynene dine se trette og triste ut. Mørke øyenskygger er de vanskeligste å legge.

? Skal du ha på mørk øyenskygge er det viktig å ikke legge den helt inn mot nesa. Påfør heller en lys skygge innerst i øyekroken.

Begynn alltid med en lys øyenskygge før du tar på det mørke, sier Berg.

NEI: Katie Price demonstrerer hvordan man IKKE skal legge lipliner og lipgloss.

 Trutmunn

NEI: Fyldige lepper er vakkert, men en markant lipliner er ikke særlig flatterende. Igjen er det naturlige det vakreste.

? Har du store lepper kan du bruke mørk leppestift. Har du små lepper, er en lys variant bedre. Noen bruker også både leppestift og lipgloss, husk da å legge lipglossen midt på leppene og ikke helt i kantene slik som med leppestiften. Lipliner er også et triks hvis du ønsker større lepper, sier Berg.

Naturlig er altså stikkordet. På fest kan du eksperimentere mer. Du kan bruke mye sminke, men da skal det ikke være markant synlig. Pass også på at sminkepungen inneholder farger du kler. Lykke til og vik unna de største tabbene!

Dette er hentet fra google.no og er ikke skrevet av meg! Men jeg ville dere disse små tipsene med dere, søte lesere.

* Hva synes du om tipset ?

Bade vær, eller ikke ?

Hei! Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem etter et lite besøk på hytta til onkel og familien. Tenkte vi skulle ta en tur ettersom det var så fint vær og greier. Vi skulle også skjekke badetemperaturen i "Tjønnja", vi skulle egentlig bade, men ombestemte meg raskt etter at jeg kjente på vannet! Det var alt for kalt for å bade, værtfall for meg.

Så det ble ingen bading på meg idag. Egentlig litt glad for at jeg ikke var så gal at jeg ploppet utti. Vil ikke bli syk i ferien uansett. 

* Tycks ?


Best picture of us two, it becomes a memory!


Disse bildene er noen av de fineste jeg har sammen med bestevenninnen min Ida ( http://idas.blogg.no ) Disse bildene blir til minner, sånn som overskriften forteller. Jeg er veldig glad i deg! 

* Hva synes du om disse bildene ?

Snillfjorden

Hei!

I går kveld ble det en tur til Snillfjorden for oss! Bestemor og bestefar har camping der o.s.v. Må bare si at det var nydelig vær igår, og det er det i dag også. I`m happy! Tok mange fine bilder, som jeg vil dele med dere nå.

Det er veldig fint der, når det begynner å bli mørkere og solen er på tur ned.

Veldig fornøyd med bildene jeg tok i går. Var veldig koselig å være på besøk igjen.

* Synes om bildene ?


Foto ; natur

Dette bilde ble jeg veldig fornøyd med. Det er en gammel sykkel som har ligget i skogen nær oss, etter en som bodde her før oss. Et veldig fint motiv.

Dette bilde er tatt litt på avstand av et par trær. Der du ser at solen dukker opp midt i bildet.

Enkelt og greit bilde av noen blader, også kommer himmelen i bakgrunnen, så det blir litt mere fargerikt.

Dette er et bilde av en smørblomst. Nærbilde, jeg har brukt "Nærbildet" som tema for dette bilde, når jeg stilte det inn på kameraet mitt.

Dette bildet er av en blomst, som du sikkert ser. Her har bakgrunnen blitt litt mer usynlig, så motivet skulle komme fram mer.

Bildet her er tatt av gress. Stilte det inn på "landsskap". Derfor ble bildet veldig lyst og ekte som jeg vil kalle det.

* Hva synes du om bildene ?

Om meg

Hei og velkommen til bloggen min. Jeg heter Lene, og er 13 år. Ble født den 26.03.99, jeg er en jente som liker fart og spenning. Bloggen min handler og det som opptar meg, sånn som hverdag og foto. Jeg elsker å fotografere, det er noe av det beste jeg kan gjøre på fritiden min. Bildene jeg tar blir tatt med Canon Eos 1100D, om det ikke står noe annet. Bloggen min har vært oppegående i ca 2 år, og jeg elsker blogging. I love it. Tar gjerne imot koslige og hyggelige kommentarer fra deg. Jeg skal ikke se bort ifra at du får en tilbake. Håper du tar deg tid til å lese bloggen min. Om det er noe du lurer på å vil ta kontakt med meg på mail, så send til lenekm@live.no. Ha en fin dag! 

* Liker du bloggen min ?

* Kommer du til å lese den ?


Jordbær og vanilljesaus på menyen

Heihei. Nå har jeg og Ida spist jordbær å vanilljesaus. Må jo nyte finværet mens vi kan? Kan ikke si at jeg kan skryte så mye av varmen, men solen er oppe. Blir i bedre humør bare av å se den jeg. Isåfall så var jordbæren himmelsk, verden beste dessert nesten.

Nam. Ser det ikke himmelsk ut, så vet ikke jeg. Jordbær å vanilljesaus annbefales for dere som er glad i jordbær og noe søtt. Enkelt å lage.

* Hva synes du om denne desserten ?

* Hva synes dere om bildene ?


Bilder blir til minner

Heihei. Nå har jeg besøk (kommer som ingen bombe) av Ida. Vi har det så utrolig morsomt når vi møtes. Hun skal ligge over til imorgen. Så det er jo kjempekoselig. Siden sommerferien har begynt så er det ingenting som kan stoppe oss, hehe! Vi har tatt mange bilder, og det er fine bilder. Speilrefleksen er bare helt suuuper duper  Ja, det var noen av de bildene jeg ble mest fornøyd med. Dere aner ikke hvor glad jeg er i bestejenta mi, ubeskrivelig. Det er også en helt annen verden å ta bildene med speilrefleks enn å ta med mobilen.Også over til et fantastisk bilde. Jeg sminket Ida og Ida sminket meg, å her er resultatet:

Hmm..Hva tenkte vi på montro ? Isåfall, dette er gjort med vilje.

* Hva synes dere om bildene ?


Speilreflekskamera

Hei! Alle bildene mine blir tatt med det nye speilreflkeskameraet mitt canon eos 1100D. Det er et fantastisk fin og veldig bra kamera. Det er ikke så veldig mye mer å si.

Fram

Bak

Bilder jeg har tatt :

* Har du speilrefleks ? Hvilket ?


Innkjøp 18.06.12

Heihei. I går hadde jeg det kjempe koselig men søsteren min Lise Marie og søskenbarnet mitt Aud Beate. Aud Beate hadde også med seg ei venninne som heter Ronja. Vi skulle hovedsaklig på Ikea, men det ble både City Cyd og Mc`Donals. Vi dro fra skolen min ca. kl. 14.10 og jeg kom ikke hjem før 22.30 i går kveld. Så det ble litt seint. 

Innkjøpene mine fra Ikea :

To vaser // 5,- stykket 

3 blomster// 5,- stykket 

2 pak. cd-eske//29,-  og 2 pak. dvd-eske//39,-

Papirholder// 39,-

To speil//5,- stykket

Det var det jeg kjøpte meg på Ikea. 

Innkjøp på City Cyd :

Singlet // Vero Moda//99,50,- og Hårpynt // H&M // 19,-

Genser // Vero Moda // 259,- Ser ikke fin ut på bilde, men den er kjempefin !

Høytlivsbukse // Vero Moda // 299,- 

Bak

Skjerf // Fikk det av den snille søsteren min Lise Marie <3

Alt sammen.

Hehe, ble veldig fornøyd med antrekket! Brukte det på siste skoledag idag. 

* Hva synes dere om innkjøpene mine ?

* Hva gjorde du igår ?


Redigeringer

Bilde 1

Bilde2

Bilde 3 

* Hvilket likte dere best ?


I am a busy girl

Hei!

Nå må jeg virkelig beklage den dårlige blogingen min. Men som jeg fortalte dere for en stund siden er det ikke like enkelt å rekke å blogge hver dag, og spesielt ikke nå før sommerferien starter. Det har vært noe hver kveld denne uka her, og jeg er sliten. I am a busy girl. 

Men isåfall igår så skulle trivselslederne få en "takk for hjelpen-dag" i pirbadet. Det var kjempegøy, er ikke så ofte i pirbadet så det var godt å komme dit igjen. Og bussturen var bare helt konge! Vi hadde det så gøy, vi sang og danset og bare hadde det artig. Kommer til å huskes! Vi dro fra skolen klokken 08.30 og kom hjem ca. 14.30. Long day. Men nå er det endelig den siste helgen før sommerferien, bare to dager til med skole, så er jeg ferdig på barneskolen! Det er rart det. Stor jente :)

Noen bilder jeg har tatt i det siste :

Søsteren min har kjøpt seg ei nydelig katt!

Nå idag skal jeg på sommeravslutning med 4H. Skal bli koselig det, grillmat og kos. Gleder meg!  Ha en kjempefin helg alle sammen.

* Hva har du gjort denne uka ?

* Flere som er busy ?

* Synes om bildene ?

Skoleavsluttning

Hei!

I går kveld hadde 7.klassen skolevsluttning. Det var kjempekoselig, vi danset, sang og viste fram et prosjekt o.s.v. Og..vips, jeg er snart ferdig på barneskolen! Veldig rart å tenke på at det blir 8. og ungdommsskolen. Jeg både gleder meg og gruer meg. Trist å forlate lærerne og klasserommene.

Outfit

Kjole og belte // Bulgaria 

Tynn strømpebukse // Aner ikke

* Hva synes du om antrekket ?


Tur i skog og "grus"...

Hei!

Idag har klassen min og lærerne våre hatt en kjempelang tur i skog og "grus". Jeg må si at det var veldig langt. Kjenner at det verker i føttene mine nå, så idag har jeg gått langt nok. Vet ikke hvor langt det er, men i skog og "grus" virker det som flere mil...Men det er det ikke. Nesten ei mil tenker jeg. Vi hadde rasteplasser der vi satte oss ned og spiste mat og hvilte oss før vi gikk videre. Vi skulle til en plass som het "støggkjønnja". Veldig fint der.

Jeg også Ida måtte ha med oss iste. Ellers overlever vi ikke, så enkelt er det!

Dette er "støggkjønnja". Veldig fint der.

Hehe, dette er Ida med sminken sin. Litt rart i tanke på at vi var midt i skogen..ehh

Etter turen dro vi hjem. Jeg var med Ida, for vi skulle på en liten shoppingtur på Orkanger. Ida kjøpte seg mye fint til avslutningen i morgenkveld. Dere får sikkert se det på bloggen hennes snart. http://idas.blogg.no/.

* Hva synes du om bildene ?

* Har du vært på tur ? Fortell!

* Har du vært på shopping ?

Dagens quote

Hei! Idag legger jeg ut en dagens quote. Denne quoten forteller deg noe viktig. Vær deg selv ! Det er egentlig ganske viktig å tenke på. I dag skal jeg på hyggekveld til broren min, også etterpå skal mamma og pappa på møte. Som har med neste skoleår å gjøre.

* Hva synes du om denne quoten ?Nidarosdomen

Hei!

På skolen i dag så har vi vært til Nidarosdomen på skoletur. Vi besøkte kirken og erkebiskegården eller hva det kaltes. Jeg vil ikke si at det var den morsomste dagen i mitt liv, vi gikk rund i kirken og fikk litt omvisning av ei dame som jobber i kirken. Mye interissant å høre om, men ikke særlig interissant for meg. Har hørt mye av det hun fortale fra før av. så det ble på en måte "gammelt nytt". Etter lunsjen så skulle vi kle oss ut med sånne gamle klær de hadde på 1300-tallet. Så fikk vi tre oppgaver vi skulle gjøre. På ene oppgaven skulle vi steinhugge. 

Foto//privat

* Har du besøkt Nidarosdomen ?

* Hva synes du om bildene ?


Vinneren av helgens blogg er...

Hei !

Nå er tiden inne for å avsløre hvem som ble vinneren av helgens blogg. Det ble hele 27 blogger som meldte seg på. Jeg har kikket på alle bloggene, og alle er kjempefine og alle har fortjent en 1.plass. Men jeg synes det var noen som pekte seg ut litt. Siden det var så mange som meldte seg på har jeg bestemt at jeg vil kåre både 1,2, og 3.plass. 

Vinneren av helgens blogg ble...http://malinbrekken.blogg.no/ ! Gratulerer så mye, det var velfortjent.

 

Malin Brekken ble vinneren av helgens blogg, det er fordi at hun fortjente det. Hun har en utrolig pen og søt header og blogger om hverdagen sin. Hun skriver også veldig bra! Legger ut bilder og en del outfits. Som jeg liker veldig godt. Hun er også utrolig pen! Så jeg håper alle dere lesere vil ta dere en titt innom http://malinbrekken.blogg.no/ , fordi bloggen hennes annbefales på det sterkeste. Også tror jeg hun blir veldig glad om dere legger igjen en kommentar. Dere kommer til å bli faste lesere. Garantert!

2.plassen går til http://lindahaukaas.blogg.no/ ! Gratulerer.

3.plassen går til http://anneliaaland.blogg.no/ ! Gratulerer.

Ja, det var alle kåringene. Håper dere ble glade! Dette er velfortjent. Så jeg håper så mange av dere andre tar dere tid til å stikke innom bloggene deres. Da blir de kjempeglad !

* Hva synes du om vinnerne?

* Følger du bloggene/eller skal du følge ?

- Lene

Helgens blogg kåres idag !

Hei!

Idag skal jeg kåre helgens blogg. Mange har meldt seg på i håp om å vinne, jeg har fått 20 påmeldte, så det er bra. Men det er bare å fortsette å melde seg på i dette innlegget! Bare skriv "jeg er med" og "bloggadressen" din i kommentarfeltet. Om du vil så kan du legge meg til som din venn også, men dette er ikke nødvendig for å være med. Så enkelt kan det være, så kårer jeg den heldige, som får et egent innlegg på bloggen min, med bilde, link og jeg forteller hvorfor akkurat denne bloggen vant. Lykke til!

 

Jeg fant en bra quote, som jeg bare måtte slenge med i dette inlegget. Hva synes du ?

*  Flere som vil være med ?

- Lene

Follow my blog with Bloglovin

Follow me on bloglovin` ?

Hei!

Jeg har registrert meg på bloglovin` for å kanskje vise fram bloggen min enda bedre. Og jeg håper så mange som mulig vil følge meg. Bloggingen er en av mine hobbyer og jeg vil få noe godt ut av det. I sidebaren på høyre side, så er det et et ikon som det står followers via bloglovin` Trykk på å følg min blogg. Jeg kan ikke beskrive hvordan det føles å få gode tilbakemeldinger fra dere lesere. Det er utrolig hyggelig at noen leser bloggen min.

Foto//privat


* Skal du følge meg på bloglovin` ? 


My day

Heihei alle sammen. Da er jeg kommet hjem igjen etter en hel dag på Løkken. Broren min Andreas har hatt fotballcup. Det gikk veien for guttene idag, vant 2/3 og uavgjort 1/3, så det må vel være bra. Guttene var kjempefornøyd. Været var jo også bare helt fantastisk, sommerfeeling`en er på topp hos meg. Enn hos dere ? 

Jeg elsker slush, spessielt på varme dager. Blå er en av de beste smakene.

Ellers så skal jeg tilbringe resten av kvelden hjemme. Med pc, data og godteri. Blir vel en avslappet kveld for min del. Dere må fortsatt ha en fin kveld.

* Hva har du gjort idag ?

* Synes om bildene ?

* Noe spessielt du skal ?


Outfit

Bukse // Bik bok

Topp // Bik bok

Bullero // Cubus 

* Hva synes du om dagens outfit ?


Some photos

Heihei alle sammen! Nå har jeg vært ute å syklet 8km. Det er veldig godt å komme seg ut. Men jeg måtte stoppe noen ganger, å ta bilder så jeg kunne dele med dere. - Hva synes du om bildene ?

 


Stemme på innleggene mine ?

Heihei alle kjære lesere! Jeg har registrert meg på http://www.news2post.no . Og jeg håpte at dere tar dere tid til å stemme på innleggene mine. Jeg legger ut en "stemmeseddel" nederst i innleggene mine. Trykk på, og det kommer opp om du vil stemme på innlegget. Om du vil, trykk! Jeg blir utrolig takknemlig om du tar deg tid. 

 

Denne boksen kommer nederst i innleggene. Trykk på å stem! Jeg vil bare takke dere på forhånd. Utrolig takknemlig, kan ikke beskrives.

* Kommer du til å stemme på innleggene mine ?


Helgens Blogg

Heihei. Nå er det på tide å lage en helgens blogg igjen. Det eneste du trenger å gjøre er å skrive "jeg er med" og "bloggnavnet" ditt i kommentarfeltet mitt. Og legge med til som venn om du vil, så er du med! Stor sjanser for å vinne. Det som jeg ser etter, og vurderer etter er : Header og design , blogginnlegg og om du legger ut bilder. Veldig enkelt!

Vinneren får et egent innlegg på bloggen min, med link. Jeg skriver hvorfor hun/han vant og hva jeg synes om bloggen også videre. Vinneren kåres på søndag eller mandag. -Så, vil du bli helgens blogg ?


Trikset som fikser klumpete mascara!

Er yndlingsmascaraen blitt tørr og klumpete? Ikke gi den opp! 

Hvilket sminkeprodukt klarer du deg absolutt ikke uten? Sjansen er stor for at du svarer mascara. 

Et lite strøk med mascara, så blir øynene Ikke rart mange av oss føler oss nakne uten. Den beste effekten får du om du tar deg tid til å legge mascaraen skikkelig. Hastverk er som kjent lastverk også her.


En god mascara er alfa og omega, men det er helt individuelt hvilken som passer best for deg. Dyr og deilig, eller billig og bra? Det gjelder å prøve seg frem og finne den perfekte mascaraen.

Sliter du med vaskebjørnøyne?

Som all annen sminke har mascaraen begrenset holdbarhetstid. Men du kan godt oppleve at den blir klumpete og tørr lenge før det er tid for å hive den i søpla.

Så hva gjør du når yndlingsmascaraen din (som kanskje også er ganske dyr) ikke lenger glir på som smør og gir deg de lange, tykke vippene du elsker? 

Ikke gi den opp riktig ennå, for du kan redde den!

Trikset er ikke å ha i litt vann, som du kanskje tror. Nei, det du skal gjøre er å ha i en dråpe body lotion eller ansiktskrem. Så vrir du børsten forsikrig rundt - ikke pump, for da får du masse luft inn som tørker ut mascaraen - og vips, den er så god som ny!

Dette var vel verd å lese, et nytt tips !

 

*Så, hva synes du om dette tipset ?


Yesterday`s outfit

Heihei alle søte lesere. Jeg glemte å legge ut gårdsdagens outfit, så dere får den nå. Eller på en måte så var det en liten bursdagsoutfit, søskenbarnet mitt Aud Beate fylte 20 år igår. Så gratulerer til henne. Begynner å bli stor. Det var mange gode kaker, og jeg koste meg.

Beklager dårlig kvalitet, men det ble bare sånn.

Shorts // Vero Moda

Topp // Bik Bok

Bullero // Cubus

* Hva synes dere om outfit`en ?


Solskinnsdag

Heihei. Dagen idag har bare vært helt flott. Bortsett fra at vi hadde ukeslutt, men siden den gikk bra så var det ikke noe å bekympe seg for. Full pott, så jeg har fri i morgen. I friminuttene lå jeg og Ida å solet oss på gresset. Det var så avslappende. Vi kikket også på film i ti timer, også fikk vi is av lærerne. Det ble jo gokjent fra det fleste!

Hehe, ei i klassen min insisterte på å ordne håret mitt. I fleksien, siden jeg fikk fri den timen.

Meg. Jeg håper det blir flere sånne dager fremover...Mitt største ønske er jo at det blir sånn til sommerferien er over. Men tror ikke det ønske kommer til å bli oppfylt. Med litt magi kanskje ?

* Hvordan er været hos deg ?

* Synes om bildene ?


Nytt design

Heihei sunshines! Om dere ikke har merket det så har jeg fått meg nytt design og ny header. Ganske så fornøyd, men skal ikke se bort i fra at jeg skifter igjen om et par uker. Har ikke blitt helt fornøyd med noen ennå. Så om du har et design å annbefale så er det bare å tipse i kommentarfeltet mitt! Blir også glad om du kan kontakte meg på melding på bloggen eller mail til lenekm@live.no. Søker ganske dyktige lagere. Men alle er flinke. Så bare send. Men dette må være gratis, det eneste jeg kan gjøre er å lage et innlegg av den bloggen og reklamere litt å annbefale bloggen din!

Dette er da det nye designet.  Hva synes du ?


Mobilblogging

God morgen ! Nå tenkte jeg at jeg skulle mobilblogge til dere. Akkurat nå sitter jeg på bussen til skolen. Det er så kjedelig at jeg kunne like godt blogge til dere.Bussen kommer å henter meg ca. i 07.25 tiden. Har en time med buss om morgenen. Vi kjører også en bitteliten "omvei" for å hente andre elever. Og den runden tar jo ca. 20-25 minutter. Det ble et lite bussinnlegg dette, hehe.

Har skullet ønsket det har vært sånn vær. Men det regner. Det liker jeg ikke, det er jo 6.juni !

* Når kommer bussen å henter deg ?

* Hvor lang busstur har dere ?

Ha en fin dag alle sammen!


Svar på spørsmålsrunden

Hei og hopp. Nå bestemmer jeg meg for å avslutte spørsmålsrunden min. Ser ut til at ingen flere vil stille spørsmål. Det er greit det. Så jeg bare begynner jeg. 

Lene Melstveit

Hva er det beste med å blogge ? Det beste med å blogge er vel selve bloggingen. Jeg liker å skrive og dele bilder og meninger med dere. Også er det veldig koselig at noen faktisk leser det og kommenterer.

3 ting du ikke takler med folk ? Ehh..Det er mye jeg ikke takler med folk, men de tre tingene jeg kommer på nå er : At de tror de er så mye bedre enn andre , at de er egoister og vist de "tror" de er best i alt. Sånne folk liker jeg ikke.

Nora Balci

Har du noen gang tenkt til å farge håret ditt blondt? Jeg er jo blond, men kunne ikke skade å farge/stripe det enda blondere. Btw. Jeg liker ikke hårfargen min akkurat nå -.-

AnjaEW

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg begynte å blogge fordi jeg ville prøve det ut, og jeg syntes det så litt gøy ut. Så hvorfor ikke prøve ? Dere ser nå, jeg blogger fortsatt !

Hva liker du best med å blogge? Det har jeg svart på lengre oppe.

Hvilke blogger leser du? Jeg kan vel ikke si alle bloggene jeg leser men her er noen:

 http://idas.blogg.no/  http://tcmn.blogg.no/  http://l0ve.blogg.no/  http://sophieelise.blogg.no/  http://lin3hf.blogg.no/  http://iselinmichelsen.blogg.no/  http://andreasakselsen.blogg.no/

Emilie

Si tre positive ting om deg selv? Jeg er snill, omtenksom og jeg tenker på andre fremfor meg selv.

Er du fornøyd med deg selv? Det er vel ikke så mye å skrive om det...Nei, jeg er ikke fornøyd med meg selv. Men har heller ikke villet vært noen andre. 

3 fav reise steder? Jeg har vært i Bulgaria, så det er vel et favorott reisested. Men jeg har lyst til å dra til Tyrkia og Gran Canaria.

Dette er stranden i Bulgaria, der jeg har ligget og sola meg. Savn.

leneestenvik

Hva liker du med deg selv ? Ingenting. Men jeg er jo snill og jeg har humor!

 Hvilke faste blogger leser du ? Svart på lengre oppe.

Leser du min blogg ? Ja, det gjør jeg av og til.

Si noe jeg er god til ? Okei, isåfall om jeg skal si hva du er god til, så er du god i turning.

Si noe du synes du selv er god til ? Jeg liker matte ekstra godt, så jeg er god i det. Også er jeg god til å ta vare på andre og ikke sette meg først i rekken. Tar alltid de andre før meg selv. Er ikke det en god egenskap ?

Hva er det du liker med Meldal ? Det jeg liker med Meldal er mye det. Jeg har ikke kunnet tenkt meg å flytte til et annet sted, eller i en by eller noe sånt. Godt å bo litt avsides( jeg sier ikke at det er øde, for det er det slettes ikke! ), men noen ganger kunne jeg har ønsket at jeg har bodd et annet sted. 

PassionGirl

Hva vil du med livet ditt? Jeg vil først å frems gå skole og få meg en skikkelig utdannelse. Så kan jeg begynne å tenke på å stifte en familie.

Hva synes du om politikk? Politikk er helt greit det. Det må jo til, for at verden skal fungere. Har ikke noe imot politikk om det var det du mente.

Er du en skikkelig jente jente? Hehe. morsomt at du skulle spørre om det. Liker å pynte meg, så ja 

Yndlingsfarge? Mine ynglingsfarger er : Lilla, Turkise, Svart Og Rosa.

Gurine

Hvem er din bestevenninne? Det tror jeg alle vet. Men det er Ida. Det er hun som står bak bloggen http://idas.blogg.no/  Verdens beste Ida !! 


Hvor mange blogger har du hatt? Tror jeg har hatt to med denne, om jeg ikke tar helt feil.

Hva er ditt favoritt tv program? Jeg følger med mye på tv, men mest av alt liker jeg Home and Away og Hotel Cæsar. Også liker jeg alle program som har med musikk å gjøre, så da skjønner dere sikkert hva jeg mener.

Hvilke blogger leser du? Har jeg svart på.

Beskriv din bestevennine med 3 ord? Kjempesnill, pen og verdens beste bestevenn !!

Hvor mange søsken har du? Jeg har en bror og en søster.

Hvor mange dyr har dere hatt? Vanskelig å svare på, men mange. Nå har vi to da.

Hva er ditt favoritt dyr? Hest, hund, katt og kanin

Favoritt fag på skolen? Det er matte og kunst og håndtverk.

Favoritt kjendis? Jeg har alltid elsket Atle Pettersen. Så det er min favorittkjendis.

 

Favoritt sanger? Musikk er det beste jeg vet, så jeg har en del favorittsanger. Men Atle Pettersen`s sanger, Because og you - Kelly Clarkson , Hurt -  Cristina Aguliera og mange sanger til!

Hvilken mobil har du? Jeg har htc Desire S og jeg er superfornøyd med den! Jeg annbefaler den på det sterkeste.

Favoritt mat? Det må bli taco, hjemmelaget pizza og pannekaker.


Ja, det var spørsmålene jeg fikk inn av dere lesere. Tok bort de jeg syntes jeg ikke behøvde å svare på. Jeg håper jeg svarte godt nok, og at dere lite denne spørsmålsrunden. Bare si fra når dere vil ha spørsmålsrunde igjen. - Så, hva synes du om svarene mine ?


Min dag

Heihei. Nå har jeg endelig tid til å blogge til dere. Har vært med Andreas ( broren min ) på fotballkamp. Det gikk ikke helt veien idag, så de tapte. Men tap og vinn med samme sinn. Er det ikke det de sier ? 

Et random bilde av meg, som jeg tok i morges.

Idag er den store latter dagen for meg. Jeg har hatt det så morsomt idag, både på skolen og hjemme. Tror jeg har drukket en latter saft eller noe sånt. Det er jo ille, hehe. Men, en god latter forlenger livet. Tror jeg lever evig for å si det mildt. - Hvordan har dagen din vært ? Har den vært full av latter..? Fortell !


Oppsummering av helgen

Heihei alle søte lesere. Nå har jeg kommet hjem etter en kjempehyggelig helg sammen med Ida  (http://idas.blogg.no/). Oppsummert så har vi hatt det koselig. Spist mye godteri og koset oss. Det ble litt seint i går, men det gikk bra det, når vi sov til kl. 13.00. Hehe. Vi har noe til felles, begge elsker å sove. 
* Hva har du gjort i helgen ?

* Hva synes du om bildene ?

Photoshoot

Hehei. Nå har jeg og Ida kledd oss og sminka oss på fult. Etterpå var vi ute å hadde en liten "photoshot". Noen av bildene skal dere få se her. Men ikke alle. Det ble en del.

Jepp, det var de bildene jeg er mest fornøyd med. 

* Hva synes dere om bildene ?


Lørdagsinnkjøp

Hei alle sammen. Nå sitter jeg og Ida rundt middagsbordet, med pc`ene ved siden av å spiser nachos pizza. Også litt kinder maxi må det være. Når vi skulle på butikken å kjøpe alt det her :

Nam, vi skal bli runde avløpet av kvelden. Dere ser nå hvordan vi skal ha det ikveld. Vi syklet til butikken da. Så kjøpte vi oss småe pizza`er om jeg kan kalle det det ? Vi satt oss ved `dammen`.Akkurat nå så danser ida foran meg, så det er umulig å skrive, så vi snakkes.

* Hva syns dere om innkjøpet ?

* Hva synes dere om bildene ?

Drar til bestejenta

Heisann! Jeg drar strax til http://idas.blogg.no/. Jeg skal ligge over til i morgen. Og gjett om jeg gleder meg, det er en stund siden nå, så det er vell på tide igjen. Vi skal vel få det morsomt vi, hehe. Bare jeg tar med meg pc`en , litt penger , sminke , og en god dose med humor ! Jeg er ikke helt sikker på hva vi skal gjøre, men kommer vell oppdatering. 


* Hva skal du gjøre idag / helgen ? 


Anbefaler blogger

Heihei. Nå drar jeg ivei en anbefaling av en blogg igjen. Denne gangen er det bloggen hos bestevenninna mi Ida. Bloggen hun står bak heter http://idas.blogg.no/. Hun har endelig funnet et bloggnavn hun er fornøyd med. Synes bloggnavnet er kjempebra jeg. Bloggen hennes kommer vel til å handle om hverdagen, sminke, outfit, mote o.s.v. Hun legger også ut masse bilder. Det er vel ikke noe annet å si en at dere bør ta dere en titt, om det ikke er så mye å lese ennå, så blir det. Det er jo trossalt en ny blogg. Jeg skal iallefall følge den. Håper dere også gjør det !

Headeren er det jeg som har laget. Hun fikk velge mellom denne og denne :

Jeg er ikke så flink til å lage headere ennå, men jeg jober med saken. Lager gratisheadere til de som ikke har fått med seg det. Minner om vist du vil ha så send mail til www.lenekm@live.no. Men tilbake til Ida`s blogg. Jeg tror den kommer til å bli kjempebra, og verd å lese. Bare vent å se !

* Hva synes dere om bloggen hennes ?

* Hva synes dere om headerne ?

Ny header

Heihei. Som dere ser, så har jeg fått ny header. Blir fort lei av headere så må bytte i blandt. Denne gangen har jeg ikke laget den selv, men en snill leser, eller ei som lager gratis headere ( som meg ). Men jeg skal bare reklamere litt for bloggen hennes. Jeg er ikke en fast leser ennå. Men jeg kikker på bloggen, og den er meget bra. Bloggen henns heter : http://sirikaulitz.blogg.no/ . Bloggen er kjempebra ! Hun blogger om det meste, og hun er kjempeflink til å legge ut bilder. Anbefaler å ta en titt innom.

* Hva synes dere om den nye headeren ?