Lene

Velkommen !

juli 2012

Nå skal jeg friste deg!

De siste timene har gått med på å bake, denne gang ble det skolebrød. Og skal jeg si deg en ting? De var n-y-d-e-l-i-g-e bokstavelig talt. Saftige og god. Oppskriften skal dere få litt senere i innlegget, nå kommer det noen fristende bilder.

De ser gode ut ikke sant?

Nå ser de enda bedre ut. Om jeg skulle ha velget et favoritt brød så er det disse berømte skolebrødene. Det tar tid å lage de, men de er utrolig gode!

Du trenger

1 liter melk

400 gram margarin(smør)

3 pakker gjær

2 dl sukker

3 egg

2 1/2 - 3 liter hvetemel

1 1/2 - 2 kartonger med vaniljekrem

Melis

Kokosmasse

Slik gjør du

1. Smelt margarin i en storkjele

2. Slå melka over til kjelen med smør og la blandingen bli lungen (fingervarmt)

3. Smuldre gjæren i en bakebolle(tips! Ta en ganske stor en, deigen skal heves og da blir den stor)

4. Tilsett sukker

5. Slå væsken over gjæren og visp ut klumpene

6. Tilsett halvpiska egg og rør sammen.

7. Til slutt arbeider du inn hvetemelet til smidig deig.(vær forsiktig med melet)

8. Dekk til og sett desigen til heving.

9. Lag store boller som trykkes godt ned etterpå. Lag en liten fordypning midt i skolebrødet til vaniljekremen. 

10. La skolebrødene heve godt før du setter de i ovnen.

11. Stekes ved 250grader i 8-10 min. midt i ovnen.

12. Til slutt lager du melis og drysser litt kokosmasse, alt etter hva dere liker. 

Lykke til! 

Så det godt ut ?

 Skal du prøve ?

enelmk

LOL - Lots Of Love

Hei alle sammen! Det kommer en sein oppdatering nå fra igår. Bedre seint enn aldri. Jeg og Maja (ei venninne av meg) bestemte oss for å ta en tur til Trondheim for å se film. Kinoen heter Prinsen og ligger ikke sa langt unna sykehuset i Trondheim. Vi skulle se LOL, der Miley Cyrus har en av hovedrollene. Jeg hadde høye forventninger om filmen! Jeg var heldig, for det er faktisk en av de beste filmen jeg har sett. Filmen er en kjærlighetsfilm. I denne filmen spiller Miley, Lola. 

 Beskrivelse av filmen; Et nytt skoleår begynner og Lola har kjærlighetssorgetter å ha blitt dumpet av kjæresten. Men snart blir hun av sin beste venn, den unge musikeren Kyle,som viser seg å ha følelser for henne. 

Mens vi ventet på bussen så dro vi på et lite kjøpesenter rett ved siden av bussstasjonen på Orkanger. Vi tok oss tid til en liten matbit på Big Bite og gikk rundt og koste oss. Etter filmen hadde vi en og en halv time å vente på bussen hjem, den tiden brukte vi på å snakke utenfor kinoen. Spiste popcorn, vi ble veldig populær ibland fuglene rundt 

Har du sett LOL, hva syntes du om filmen?

enelmk

De mister respekten vår

Hei! Tenkte å skrive om et viktig innlegg som er verdt å tenke på til neste år. Dette gjelder spesielt de belieberne som ødelagte for enkelte i Oslo den 30.mai.

''Tenker det hadde vært noen stolte foreldre der hjemme hvis de visste at barna klatret opp og krønsja taket på en bil som stod parkert ved operaen og i tillegg hadde handikap lapp i ruta!!''

 

Er det mulig? Greit, Justin kom til Norge, alle ble hysterisk gale og jeg var en av dem, men når man går så drøyt og ødelegger andres eiendeler på den måten er bare drøyt og ikke minst kvalmende. Det der kalles respektløs! Jeg vet dette er litt gammelt nytt, men jo fortere jeg skriver om det, kanskje jeg får litt vett opp i noen personer som muligens kunne ha gjort dette i april 2013. Dette her setter oss beliebers i veldig dårlig lys. Har funnet enkelte kommentarer som at beliebers er 'kvalmende' 'ekle' eier ikke hjerne og de verste tingene en person kan høre. Men hvorfor er det sånn at alle sammen skal ligge under en kam fordi noen respektløse mennesker der ute ikke klarer å la vær? Husk at beliebers er en familie på flere millioner mennesker, ingen er lik og alle er forskjellig. Det at det finnes folk der ute som kutter inn arr på armen sin som det står 'JB' på, eller ødelegger biler, eller slenger dritt om andre kjendiser, det bør ikke gå utover alle.

 

Jeg har selv fått kommentarer over hvor respektløs jeg er fordi noen andre har funnet på faenskap. Denne teksten går til alle som leser bloggen og enkelte personer. Husk, beliebers er crazy, og det liker jeg. Jeg liker at vi tok Oslo med storm den 30.mai. Jeg liker at det var galskap den dagen. Jeg liker at vi fant på masse gøyt og fulgte etter Justin med båter. Jeg liker at vi ble en sammenskveistret gjeng. Men det jeg ikke liker, er at mange av oss går over streken. Sett deg inn i denne damen's fotspor, som må betale for bilskader som andre har påført. Jeg håper virkelig at neste gang Justin er i Norge, at vi ikke drøyer den til de grader. At vi har RESPEKT for menneskene rundt oss, til tross for at Justin er i Norge. Tror ikke Justin hadde vært så glad for og høre om dette egentlig. La oss vise at neste år når Justin er i Norge, at vi kan oppføre oss bedre. Nå snakker jeg ikke for alle her, siden det var mange tusen som oppførte seg bra! Jeg snakker til de få som klarte og lage et rykte på oss, et rykte som at vi er verre enn udyr. Dette ødelegger for ingen andre enn deres egen belieber familie.

 

 

Jeg skjønner også at mange som ble skadet og sånt var på grunn av det var en gratis konsert. Men jeg var der selv og så med egne øyne, hvordan jenter dyttet andre mennesker rundt seg for og komme seg helt fram. Hvordan de skadet hverandre for og få et glimt av noe. Jeg ber dere, til neste gang. Håper mange av oss kan klare og oppføre seg liiiitt bedre :-) Hjelpe hverandre hvis det skjer noe, løpe med hverandre etter biler (Men ikke dytte, livsfarlig!), skrike sammen, ha en kjempe gøy opplevelse sammen. For dette handler ikke bare om deg som belieber, det handler om flere tusen som kommer for og se samme person som nettopp DEG. Husk, de mister respekten vår hvis ikke.

 

 

 

Takker til alle som har lest innlegget. Håper dere kan dele videre og spre ordet, så mennesker rundt ikke tror at alle sammen er gale (: 

 

Enkelte personer har også blitt mobbet for det å være belieber, la oss prøve og snu på det.

 

Kom gjerne med DIN mening. 

 

 Dette har jeg delt videre fra http://jdbnorway.blogg.no/.

Hva er vitsen...

..med å slenge dritt på andre`s blogger! Jeg kjenner jeg blir provosert av visse folk som slenger dritt på andre`s blogger fordi de tror selv at de er så mye bedre og mer perfekte en andre!! Men stopp en halv, dere er ikke det. Bare fordi dere vil ha oppmerksomhet..Det er skikkelig teit spør du meg! Du er ikke bedre eller noe kulere fordi om du rakker ned på andre og på andre`s blogger. Kanskje dere er sjalue? Eller misunnelige?

 Om dere er det så trenger dere ikke skrive stykt til folk, heller hold det for deg selv. Dere tenker sikkert ikke på om det kan gjøre vondt eller om det kan gjøre noe med selvtilitten til den personen det gjelder. Tenk deg om! Det blir faktisk bare værst for deg selv, til slutt. Takk for meg!

Hva er din mening om dette?

Synes om bildet ?

enelmk

Surprise i posten!

I dag kom pakkken jeg har ventet på en stund nå. Dere vet sikkert at jeg vant en konkurranse på http://snuppine29.blogg.no/. Jeg var så heldig å være en av de tre vinner`ne, så jeg er skikkelig glad, det er også første gangen jeg har vunnet noe på en blogg. Never say Never 


Veldig hyggelig kort som lå ved siden av pakken. Kjempekoselig.

Pakken inneholdt en handkrem, øyenskygge og noe pynt man kan ha i håret. Hehe, jeg ble veldig glad.

Så jeg vil si tusen takk til http://snuppine.blogg.no for pakken, og at dette var serriøst. 

 Hva synes du om pakken ?

 Har du vunnet noe på en blogg før ?

enelmk

Smoutfit

God morgen alle skjønne lesere. I dag gad jeg ikke ligge å sove lenger så jeg pinet meg selv ved å stå opp kl. 10! Skjønner ikke at jeg ikke gidder å sove? Har sikkert hatt for mye søvn i ferien. Flere som har det sånn? Det er lenge siden jeg har lagt ut dagens outfit nå, men det blir en gårsdagens, siden jeg ikke rakk det igår. 

Topp//Cubus

Bukse//Vero Moda

Solen har ennå ikke stått opp, hvordan skal det bli! Får håpe at den kommer utover dagen. Det er så mange skyer som dekker for, da mener jeg grå skyer, blir vell litt regn idag også...Som vanlig. - Noe spessielt du skal idag?

-enelmk

Summerfeeling

I dag må jeg virkelig si at jeg har hatt summerfeeling. Endelig kom den følelsen av sommer, jeg har lengtet etter den lenge. En dag er no til at jeg blir glad, håper neste ommer i morgen. Er ikke meldt så værst har jeg hørt. Nå sitter jeg i tv-stolen og spiser is, toppet med kakao! Det er helt forferdelig godt, du tar bare vanilijeis på en taleren og drysser o`boy på toppen. Enkelt og greit, og det er helt nydelig.

* Har du summerfeeling idag ?

* Synes om bildene ? 


Be alright!

Heihei. Når jeg er trist, lei meg og sint har jeg en favoritt sang som hjelper meg med å bli i godt humør igjen. Kommer som ingen bombe, men det er sangen til verdens beste gutt Justin Bieber. Sangen heter Be Alright og betyr veldig mye for meg. Har du ikke hørt den? Da bør du trykke på play her :

 "Be Alright"

 

Across the ocean, across the sea,
Starting to forget the way you look at me now
Over the mountains, across the sky,
Need to see your face, I need to look in your eyes

Through the storm and through the clouds
Bumps on the road and upside down now
I know it's hard, babe, to sleep at night
Don't you worry
'cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

Through the sorrow, and the fights,
Don't you worry
'cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

All alone, in my room
Waiting for your phone call to come soon
And for you, oh, I would walk a thousand miles,
To be in your arms, holding my heart

Oh I,
Oh I,
I love you
And everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

Through the long nights
And the bright lights
Don't you worry
'cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

You know that I care for you
I'll always be there for you
I promise I will stay right here, yeah

I know that you want me too,
Baby we can make it through anything
'Cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

Through the sorrow, and the fights,
Don't you worry
'cause everything's gonna be alright, ai-ai-ai-aight
Be alright, ai-ai-ai-aight

Through the sorrow, and the fights,
Don't you worry
Everything's gonna be alright...

Det er en utrolig nydelig sang, som får frem at alt kommer til å bli bra, selv om det ikke er det akkurat nå! Husk alt ordner seg til slutt. Be Alright.

* Hva synes du om denne sangen ?


Til alle haters-Stop hating on Justin Bieber

Hei Beliebers!


Jeg har sett så mange dritt videoer og kommentarer til Justin Bieber nå, og jeg klarer ikke flere tårer. Jeg må få det ut, så til alle Haters, les dette, og tenk over hvor jævlige dere er!


Det er mange millioner folk i verden som ikke kjenner Justin Bieber, og likvel hater de han. Hvorfor? De har ikke noen grunn til å hate han, han har ikke gjort noe vondt mot noen. Han gir bare kjærlighet. Jeg tipper at 90% av alle haterne hater han bare fordi de er sjalue. Han får vel alle jentene men still, han gjør noe for det. Han jobber hardt for å få til noe. Og det hjelper ikke at folk som ikke kjenner han skal drive å rakke ned på han på grunn av sjalusi. Sett deg i hans posisjon. Uansett hvor sterk person du er, så blir man såret av alle de stygge kommentarene han får på twitter, facebook, youtube, myspace..osv. Det er ikke rettferfig at folk ikke har respekt for en gutt som fikk drømmen sin i oppfyllelse, det er ikke rettferdig at folk skal rakke ned på han fordi alle jentene vil ha han. De burde rett og slett skamme seg. 


Selvfølgelig har han et smil om munnen hele tiden, men vi alle vet at innerst inne er han såret av alle de kommentarene han får. det er ikke mulig at en person kan holde seg glad hele tiden når folk bare slenger dritt om deg, men Justin klarer et. det er så utrolig godt gjort av han. Det er faktisk enda en god grunn til å elske han.
han gir oss kjærlighet og masse bra musikk. Jeg tenker, hva skulle jeg gjot uten Justin. Han er faktsik blitt mitt liv. Han er en del av hjertet mitt.

Når jeg ser filmer av folk som snakker dritt om Justin så begynner jeg å grine, tårene bare renner ned som en foss. hvorfor er folk så jævla respektløse. Hva har han gjort for å fortjene dette. Fordi han drar på sykehusene og besøker de syke beliebersene som ikke han komme seg på konsertene hans fordi de er syke. Eller fordi han er ubeskrivelig kjekk og har en fantasisk sang stemme? Er dette grunnene. Jeg håper aldeles ikke det. Men hvis det ikke er noe av dette, hva er det da. Det eneste jeg kan komme på er sjalusi, men HELLO!!! man trenger ikke slenge dritt til en verdens kjent popstjerne selvom kjærsten din er en Belieber. Jeg sier det bare til alle dere haterne der ute, uannsett om du er gutt eller jente, det er ingen beliebers eller fans der ute som kommer noen gang til å like dere. dere er bare drittsekker som slenger dritt til en person dere ikke kjenner. Han fortjener så mye kjærlighet med tanke på all kjærligheten han gir oss.

 

Han er faktisk et menneske, en person, en vanelig gutt som har fått sin drøm i oppfyllelse. Det er ikke noen grunn til å hate en gutt med en drøm som gikk i oppfyllelse. 
Han jobber utrolig hardt for å gjøre oss fornøyde, men fortsatt er det folk som slenger dritt. Hva skal han gjøre for å får dere fornøyde noen gang? Han kan ikke bare tenke på alle dere haterne, han kan ikke bare plutselig stoppe å leve drømmen sin fordi noen drittsekker sa han skulle gjøre det fordi de er sjalue. Da er det faktsik dere som får 300 000 000 jenter og gutter mot dere. Tenk på det. Vi beliebers er MYE sterkere enn dere hatere. Vi er alle en familie, nemmelig Belieberne, og det er vi stolte av, og vi er alltid glade for å få nye medlemmer av familien. Så haters, etter å ha lest dette så er dere hjertelig velkommene. Hvis dere lover å slutte med all den dritten dere slenger.

Takk.

Her er forresten en video jeg vil dere veldig gjeren skal se!!

* Hva syntes du om innlegget? Dette har jeg fått kopiert av http://jdbieberfacts.blogg.no :)

Et nytt år, veien videre!

Heihei. Jeg vil ikke beklage for at jeg ikke blogget mere enn jeg gjorde igår, for jeg ville ikke. Syntes ikke at jeg trengte det siden det var 22.juli osv. Men nå er det et nytt år for mange der hjemme og vi må prøve så godt vi kan å gå videre. Hedre de som gikk bort den 22.07 i fjord.

Idag blir en rolig dag for min del, skal ikke gjøre noe spessielt. Haha, begynner å bli temmelig lei av at det er ingenting å gjøre om dagen, ikke kan jeg bade, ikke kan jeg dra på en koselig piknik med venner eller noe sånt. For været er noe dritt! Regn, regn og regn! Akkurat nå så titter solen minimalt frem, men skal nok ikke tro at den varer så lenge. Noen minutter?

Jaja, jeg får bare prøve å finne på noe lurt. Tips? - Hva skal du idag ?


22.07.11 - Ett år senere

Hei. Idag foregår det minnesmarkeringer, og gudstjenester til minne om de 77 som ble revet fra oss den 22.07.11. Det er et år siden hele Norges forsamling ble satt i en dyp sorg. Det er et år siden frykten, mørket, og den enorme redselen rammet oss. Terroraksjonen fikk oss til å holde sammen, og passe på hverandre. Norge ble fylt av kjærlighet! Breivik klarte ikke det han ville oppnå, å ødelegge oss. Han fikk oss til å holde sammen, å sette pris på hverandre, å vise kjærlighet. Jeg sender enorm medfølelse og gode tanker til alle de pårørende som ble rammet den 22.juli i fjord! 

Utøya, ligner faktisk litt på et hjerte. For meg så symboliserer det kjærlighet.

Et enormt blomsterhav midt i Oslo`s gater. 

Det var noen som sa: Når en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi kan vise sammen.

* Hva er ditt synspunkt på dette?

Pakke i posten!!

Når jeg våknet i morges, så kom postbilen akkurat ved postkassen! Da jeg så at pakken var kommet, hoppet jeg i taket, ikke bokstavelig talt :) Jeg bestilte den på torsdag så kom den idag, jeg er glad for at det ikke tok så lang tid. Ventet spent! 

Under the mistletoe. Jule-platen til Justin Bieber som jeg ikke fikk kjøpt da den kom ut, men nå er den endelig min! Tror den kosten sånn 99,-

My worlds av Justin Bieber. Fikk ikke kjøpt denne heller når den var i butikken, så jeg bestilte den så det kom i posten. Den kostet 59,-

Never say Never filmen til Justin Bieber. Denne har jeg sett to ganger før på tv, men vil se den mange ganger til, hehe. Alt dette er bestilt hos platekompaniet, ser ikke bort ifra at jeg kjøper mere derifra. Kostet 79,-Det er noe jeg ikke har fortalt dere ennå, jeg har nemlig vært med i en konkurranse på http://snuppine29.blogg.no/. Og jeg var en av de tre heldige vinnerne. Siden jeg var så heldig skal jeg få en overraskelse i posten etter helgen. Jeg venter i spenning. Bli et innlegg om dette senere.

* Hva synes dere om kjøpene?

* Har du noe av dette fra før ?


Innkjøpene fra igår :)

Shoppingen igår ble vellykket! Jeg hadde det så trivelig sammen med Oda på Oti og Amfi. De første timene tilbrakte vi på Oti-senteret, det er der jeg kjøpte meg klær, er ikke så mange kles-butikker som jeg liker på det andre senteret så shoppingrunden ble vell der. Jeg fikk ikke shoppa så mye som jeg trodde, jeg fant ikke særlig mye som jeg falt for med en gang, å da kjøper jeg det ikke. For det kommer tilå bli liggende i skapet uendelig lenge. Ser ikke vitsen i det.

Topp fra Cubus. Denne kosten 50,-

Almost Famous topp fra Bik Bok. Kostet 79,- 

Det var faktisk Oda som kjøpte seg mest. Kjennes godt å ikke ha brukt mest peng. Ikke at jeg er verdensmester i shoppinf, for det er jeg definitivt ikke. Noen som har fått svart belte i shopping ? Etter at vi har gått å surret på oti så gikk vi til amfi-senteret. Det er ikke så langt å gå, i underkant av en km kanskje. Ikke all verden.


* Hva synes dere om innkjøpene mine?


I`m going to shopping today!

Hei og god morgen alle trivelige folk. Om ikke så alt for lenge skal jeg på Oti sammen med ei venninne av meg Oda Strøm Høston på shopping. Yeeahh..Det er på tide nå! Er veldig lenge siden sist, husker ikke en gang, nesten ikke. Så rekner med at det blir noe nytt på meg, innkjøps innlegg kommer selvfølgelig etter hvert som jeg får tid.

       

Haha, fant et random bilde på google. Måtte bare legge det ut! Vi drar hjemmefra nå kl. 09.00 ca så har ikke mere tid til å blogge, så vi snakkes. - Hva skal du idag ?


Mine tanker omkring mbbing

Hva er egentlig mobbing? Jo, det vet jeg. Det er noe helt forferdelig som har blitt funnet opp her i verden, hvorfor skal det være sånn at folk skal mobbe og rakke ned på andre? Hvorfor har verden blitt et sånt sted. Tenk hvor glade alle menneskene hadde vært om ordet "mobbing" ikke har eksistert på denne jord! Jeg skjønner ikke hvorfor mobbing er et ord som vi alle kan.

Mennesker blir mobbet på grunn av utseende, hudfarge, klessmak, interresser, hobbyer, musikksmaker, snakkemåter, navn, ja absolutt alt! Hva er vitsen tenker jeg? Er det noen vits i å mobbe folk, tror du at du er perfekt selv? Nei, du er ikke det. Ingen er perfekte, men alle er helt unik på sin egen måte. Mobberen/mobberne trenger ikke å ha noen grunn for det, men de gjør det uansett fordi de synes det er "gøy" å få andre til å bli triste, lei seg osv. Unnskyld meg? Er det, det du kaller for gøy? Da burde du tenke deg om tre ganger! Hvordan ville du ha tatt det om noen har mobbet deg på grunn av utseende e.l. Du hadde blitt lei deg, og usikker på deg selv. Og du har blitt så såret at du har stengt alle ute, du har vilet vært for deg selv! Er det noe nu vil oppleve ? Nei, tror ikke det.

Så slutt med denne mobbingen, du kommer ingen steder uansett. Hva er det du vil oppnå? Å ødelegge noen`s liv for alltid ? Stopp ikke mobb, ta vare på hverandre istede. Det er mye bedre, og du kommer lengre med det! 

* Hva synes du om dette temaet?

Del gjerne innlegget vidre <3<3


Justin Bieber

Nå skal jeg legge ut noen videoer av mitt idol, Justin Bieber. Er det flere der ute som elsker Justin? Rop ut. Jeg er en Belieber og jeg er stolt over det! Bryr meg ikke om hva de andre sier, haters gonna hate. Men jeg elsker han over alt på jord!

Se hele videon og på slutten, flere som har villet vært de to jentene ? Helt klart et ja! 

That should be me, holding you`re hands, that shoud me, feeling you`re kiss...Dette er vell den store drømmen til alle belibers i hele verden. Noen er så heldige at de har fått opplevd det. Justin Bieber er manges forbilde og idol, og han fortjener å ha så stor oppmerksomhet som han har fått! Over 25 millioner followers på twitter (jeg er en av dem) Noe som jeg liker å si: roses are red, violets are blue, never say never and you`re dreams will come true. Aldrig gi opp drømmen din, Never say Never og Believe!

* Hva synes du om Justin Bieber ?

* Er du en "pround beliber" ?


Follow me on Instagram ?

Nå har jeg laget meg instagram, og lurer på om dere vil følge meg. Har laget meg to brukere lene_km og enelmk. Dere får følge den dere vil, men ønsker helst (om du vil følge meg) at du følger meg på enelmk, for det er bloggen min om dere skjønner. Hehe, ble litt innviklet dette her. Men dere skjønner det helt sikker :)

Har du instagram? Om du følger meg, så følger jeg deg selvfølgelig tilbake! 

Yes, very nice to wake up knowing that you are ill!

I natt har jeg nesten ikke sovet noe i det hele tatt! Iallefall ikke nok til å være blid og i godt humør om morgenen. Og det kan jeg for sikkert si at jeg ikke var. Jeg våknet i natt og kjente at jeg ikke var helt frisk, det var veldig varmt, jeg var svimmel, jeg hadde vondt i halsen og jeg var kvalm. Hadde også veldig vondt i hodet, så våknet jeg i halv seks tiden. Det var så vondt å ligge at jeg måtte bare gå ned på stua og ligge meg på sofaen å se om det ble noe bedre. Kvalmen har gått over, men jeg er fortsatt svimel og veldig varm. Det er ikke særlig gøy å starte ei ny uke med å være syk, but life goes on!

//Arkivet//

Jaja, jeg får bare ligge å slappe av å satse at det gir seg snart. Det er jo ikke lenge siden jeg ble frisk av lungebetennelsen, så jeg trenger ikke å bli syk nå igjen. I vertfall ikke lenge, det er nok å være syk en gang i blandt om det bare varer en dag, blir det over en uke eller lengre, så er det fort for mye! - Flere som føler seg dårlig der ute?

Some flowers

Likte du bildene ?

Under oppussing!

Nå som dere ser har jeg fikset og mikset på designet mitt. Har også laget ny header til meg selv, ble faktisk for en gang fornøyd også! Men er ikke helt fornøyd med designet ennå, men jeg får se hva jeg får til. Har også bestilt design hos www.crlv.blogg.no, så venter på noe der. Så håper jeg liker det, og kan bruke det. Dere har sikkert lagt merke til at jeg ikke har publisert så mange innlegg i det siste i sommerferien. Og noe av det skyldes at jeg er lei av designet og headeren jeg hadde. Nå har jeg litt forandring, og håper blogglysten blomstrer vidre.

Sånn omtrent ser det ut. Kanskje det blir noen små endringer, men det er så smått at dere ikke legger merket til det. Håper jeg blir fornøyd og at blogglysten blomstrer vidre som jeg nevnte lengre oppe i innlegget. Men kjenner at jeg får mer å mer blogglyst når alt er nytt! - Hva synes du om designet/headeren ?


Innkjøp + bilder

HeiHei. Igår var jeg på vg-lista topp 20 Trondheim. Det var maange tusen folk der. Utrolig egentlig. Siden det var så mange hadde vi ikke sjans til å komme sånn någenlunde langt fram, ser bare mindre av det. Før konserten var jeg på Torget å shoppet litt, her kommer innkjøpene.

Topp fra H&M // 79,50 ,-

Tøysko fra H&M // 129 ,-

Neglelakk fra H&M // Husker ikke pris

Jeg stod ikke langt fram så ble ikke bilder jeg ble skikkelig fornøyd med da, men sånn er det ved sånne arangementer. Fikk iallefall en bra dag.

* Var du på vg-lista i Trondheim ?

* Synes om innkjøpet og bildene ?

Justin Bieber billetter!

Hei alle sammen. Jeg skjønner at de fleste har sittet oppslukt i billettservice i noen timer nå, i håp om å få billetter til konserten neste år. Isåfall såfall så er nok jeg en av dem som var uheldig, jeg fikk dessverre ikke billetter denne gang. Nå sitter jeg og følger med om det ramler inn flere billetter i håp om å få kjøpt. Jeg sitter også der, jeg håper det beste, jeg fikk til å reservere, men det ble feil antall billetter. Så jeg missunner alle som rakk å få tak i, og ønsker dere lykke til på konserten. Som Justin sier :Never say Never!

Fikk du billetter til konserten neste år ?


VG - lista Topp 20 Trondheim

Hei bloggen! Jeg Ida, søsteren min og mamma skal ta turen til Trondheim imorgen får å se på VG-lista Topp 20. Gleder meg til å komme dit å få oppleve artister som Donkeyboy, Tooji, Samsaya, Stella Mwangi, Marion Ravn, Martin Halla , Admiral P, Sirkus Eliassen og mange fler live! Gleder meg mest il å se Donkeyboy og Marion Ravn. Skal også være ute i god tid før det begynner, vil jo komme helt fremst når jeg først skal dit. Var der også i fjord, det var digg det! Da var verdens beste Atle Pettersen der, Erik & Kriss, Hans Bollandsås, Stella Mwangi, og Admiral P og DJ Dan noen av artistene. Skal bli stas!


Jeg skal ta med speilrefleksen å ta masse bilder av VG- lista i Trondheim, så dere får se. Gleder meg veldig mye faktisk!

* Skal du dit i morgen ? Kanskje vi snakkes ?

Dagen startet bra, også ble den enda bedre!

Telttur igjen! Nå er jeg hos Ida og ligger i telt, skjønner ikke hvor jeg får denne "teltfeberen" fra? Ligger jo i telt ganske ofte, isåfall den siste uken så har jeg det. Jeg dro hit igår og vi spiste taco og koste oss. Ble heller ikke så sent i gårkveld. Men vi våknet veeldig tidlig! Klokken var bare 09.30.

Men dere venter sikkert  "spent" på hvorfor overskrifta er sånn som den er? Joda, det har seg sånn at jeg spurte mamma om å få være enda ei natt. Og prøv å gjett...Jeg fikk! Hun er bare så snill :) Jeg og Ida har det bare så utrolig gøy sammen.

* Hva har du gjort idag ?

Fylkesleir 2012

Hei. Jaja, da var fylkesleiren ferdig for denne gang, i Hoston. Jeg vil oppsummere med at vi var kjempeheldig med været, det er egentlig litt magisk. Men hva kan vi vente oss når det er på hjemmebane ? Det ble jo bare helt fantastisk. Det var meldt bøtter og spann med regn, og mye lyn og torden, men ble det noe av dette ? Nei, det ble bare bittelitt regn i noen minutter, og ikke noe torden. Det var veldig rart fordi skyene var mørkegrå og nesten svarte over oss, men ingenting kom ned. Kan vel ikke klage på dette vell..! :)

Flaggheising ved morgensamlingen. Programmet for helgen :

Torsdag 28.juni                                                      Fredag 29.juni

14.00-17.00 Oppmøte                                           07.30 Vekking/utdeling av drikke

17.00 Middag                                                          09.00 Morgensamling 

19.00 Møte leiravis + fotograf                               Avrereise til turer

20.00 Offesiel åpning                                            15.30 Middag

20.30-21.15 Ledersamling                                  17.30 Leik og uteaktiviteter

21.15 Tunsamling med kveldsmat                     20.30-21.15 Ledersamling

21.30 Miljøtorget åpner                                          21.15 Tunsamling med kveldsmat

21.30 Bli-kjent-aktiviteter                                       21.30 Miljøtorget åpner                            

Uteaktiviteter                                                            21.30 Uteaktiviteter/fisketur

Fisketur om du vil                                                   22.00 Avreise blåtur seniorer

23.00 Ro i teltleiren                                                23.00 Ro i teltleiren

01.00 Miljøtorget stenger                                      02.00 Miljøtorget stenger

Lørdag 30.juni                                                        Søndag 1.juli

07.30 Vekking/utdeling av drikke                         08.00 Vekking / utdeling av drikke

09.00 Morgensamling                                           09.00 Morgensamling

Avreise til aktiviteter                                                09.15 Sluttspill Volleyball

15.30 Middag                                                          12.00 Avsluttningssermoni med premieutdeling

16.30 Volleyballturnering                                      å kåringer

20.30-21.15 Ledersamling

21.15 Tunsamling med kveldsmat

21.30 Miljøtorget åpner

21.30 Sanling for de som skal

på landsleir i Buskerud

21.00 Uteaktiviteter / fisketur

21.30-23.00 Konsert med Easy G

23.00 Ro i teltleieren

Miljøtorget har åpent så lenge folk er våkne

Dette er miljøtorget, et stort telt der de selte mat osv om kveldene.

Ordføreren i Orkdal kommer på motorsykkel. 

Førstehjelpstur til Berbuslykkja, denne turen var jeg med på.

Konsert med Easy G! De er kjempeflinke, også har de fått en ny fan, nemlig meg. Guttene var også veldig kjekke.

Vokalisten.

Kjekke gutter!

Mye kjekkere i virkeligheten. Da jeg sto i kiosken på leirne så kom han å skulle kjøpe noe, digg <3

Aner ikke hvilken katt dette er, men ei jeg tok bilde av på aktiviteten min : fotografen. De neste bildene er også tatt på aktiviteten min.

Minner fra leiren:

Caps og t-skjorte 

ID-kort

Leirminnet vi fikk med over 250 bilder innpå.

*Hva synes du om bildene ?

*Har du vært på leir ? Hvilken ? Fortell !