Lene

Velkommen !

august 2012

Ny blogg!

Hei hei alle sammen! Etter litt tenking og grubling så lagde jeg meg en ny blogg. Grunnen til det er at jeg ville skifte bloggnavn som ikke var så useriøst og jeg kan skrive det sånn. Å ha et bloggnavn med navnet sitt baklengs er ikke noen sensasjon så bestetemeg for å lage ny, vil også nå nye mål med blogginga osv.

http://lenekm.blogg.no/

http://lenekm.blogg.no/

http://lenekm.blogg.no/

Jeg håper virkelig at dere som er faste lesere, vil lese den andre, jeg skal låve dere at den blir mye bedre! Så vi snakkes der!

 

Endelig!

Hei alle søte små  Igår ble endelig den nye musikkvideon til Justin Bieber lagt ut på youtube! As long as you love me, musikkvideoen er helt fantastisk bra. Jeg er imponert, litt synd i Justin på slutten da, men men musikkvideo er musikkvideo

Ellers så er det strålende sol idag og jeg er veldig fornøyd, så jeg må nyte den så lenge som den varer! Hehe...

Har du sett den, hva synes du ?

Er det sol og fint vær hos deg ?

enelmk

Vinn Justin Bieber billetter!!!

Hei alle sammen! Jeg er med i en konkurranse der man kan vinne Justin Bieber billetter. Jeg oppfordrer alle leserne mine å gjøre det samme, hallo det er Justin Bieber billetter vi snakker om. Direkte link: http://tpn.blogg.no/1343770262_vinn_justin_bieber_bi.html. Enorm stor sjanse til å vinne for alle sammen, good luck!

 Skal du melde deg på eller har du billetter ?

enelmk

Fanpage !

Good morning sunshines. Jeg hører det er mye snakk om å lage seg fanpage på facebook, så jeg gjorde det for å se om det ville funke. Jeg holder på å lager den nå i skrivende stund, thihi. Så alle lesere som har lyst til å "like" bloggen min på facebook, så er det helt fint og jeg blir kjempeglad. Den som liker får også 1 kommentar på sin blogg, og om du har fanpage så "liker" jeg selvfølgelig din også. 

http://www.facebook.com/enelmk?notif_t=page_new_likes#!/enelmk

Har du fanpage ?

Kommer du til å like bloggen min ?

enelmk