Velkommen !

Quotes

People always leave

Mennesker forandrer seg for hvert sekund som går. De forandrer seg med tiden, og med oppførselen rundt seg. Hører stadig flere vennskap som blir ødelagt bare på grunn av at den andre personen har forandret seg, eller blitt en helt annerledes person. Hører også at personer er sinte, lei seg eller opprørt fordi de har blitt såret av en person som betyr så alt for mye for dem.  

Men det jeg vil fram til, er at folk kommer å går. Selv om du kanskje er utrooolig god venn med den jenten, så kan det hende at hun bytter deg ut med en annen som gjerne hun syns er bedre der og da. Du blir såret, lei deg og sint på jenta. Etter en månde eller to, så kommer hun gjerne sytende tilbake fordi hun angrer på at hun bare gikk fra deg. Hun henger med deg hele dagen, og tror at dere er bestevenner igjen. Sannheten er at dere er ikke det. Ikke i det hele tatt. Ekte venner forlater ikke vennene sine bare fordi de har fått en annen person å være med som de gjerne syns er kulere og tøffere i trynet, eller bare en god venn der og da.

Mange av de som har gjort det med meg sier til meg at de nye vennene bare bruker dem for f.eks penger eller å finne på noe i nøden. Jeg syns det er så idiotisk når de kommer hengende etter deg og later som at de er lei seg for det de gjorde, og en dag etterpå så er alt bra igjen liksom. Hva faen? Ingenting blir bra igjen etter en så kort stund, du må ikke tro at jeg sitter her og er lykkelig over det du gjorde mot meg. Man bytter ikke ut vennene sine, venner har man for alltid. Uansett, men det har tydeligvis ikke du. Du kommer gråtende etter meg og spør om jeg kan tilgi deg, og det verste er at jeg faktisk sier ja. Jeg gir alle for mange sjangser, uansett hva det gjelder.

Jeg klarer ikke gi slipp på personer.. ikke i det hele tatt. Det er så vanskelig å bare gi slipp på en enkel person som faktisk betyr utrolig mye for deg, mens den personen mener at du ikke betyr noe for h*n. Den følelsen er det verste, selv om jeg ALDRI vil gi opp å være glad i den personen det gjelder. Det er så vanskelig å sitte her med den tanken i hodet.. At de brukte deg, at de løy for deg, at de prøver å unnskylde seg for det de gjorde, og at du sier at alt er bra for unnskyldningen deres. Sannheten er den at det aldri vil bli bra igjen, vi jenter husker alt. Absolutt alt en gutt/jente forteller oss, kan bli husket om vi bare vil det. Vi kan huske en hel film uten å se på filmen flere ganger. Jeg er så lei ut av venner (venner?wtf..) som bare bruker meg for alt de vil ha, eller hva de vil gjøre. Det finnes jo nesten ikke ekte venner lengre.. Er så lei ut av alt nå.

Jeg ville klarne hodet litt, så jeg gjorde det. Jeg skrev hva jeg mente, følte og syns var unødvendig. Er sikkert ikke bare meg som føler det slik som dette her, men jeg skrev det iallefall. Og det føltes godt.

Dette er skrevet av http://quoteslife.blogg.no/. Jeg har spurt om jeg kunne "låne" det hun skrev, synes det bare var helt fantastisk! Så tusen takk til henne.

* Hva synes du om dette ?

Justin Bieber quotes !

 

 

 

Hei! Legger ut noen betydningsfulle quoter av Justin Bieber. Jeg falt pladask for disse tre! Utrolig fine og de to første forteller deg noe viktig! 

* Hva synes dere om disse quotene ?

Dagens quote

Hei! Idag legger jeg ut en dagens quote. Denne quoten forteller deg noe viktig. Vær deg selv ! Det er egentlig ganske viktig å tenke på. I dag skal jeg på hyggekveld til broren min, også etterpå skal mamma og pappa på møte. Som har med neste skoleår å gjøre.

* Hva synes du om denne quoten ?