Velkommen !

Shopping

Innkjøpene fra igår :)

Shoppingen igår ble vellykket! Jeg hadde det så trivelig sammen med Oda på Oti og Amfi. De første timene tilbrakte vi på Oti-senteret, det er der jeg kjøpte meg klær, er ikke så mange kles-butikker som jeg liker på det andre senteret så shoppingrunden ble vell der. Jeg fikk ikke shoppa så mye som jeg trodde, jeg fant ikke særlig mye som jeg falt for med en gang, å da kjøper jeg det ikke. For det kommer tilå bli liggende i skapet uendelig lenge. Ser ikke vitsen i det.

Topp fra Cubus. Denne kosten 50,-

Almost Famous topp fra Bik Bok. Kostet 79,- 

Det var faktisk Oda som kjøpte seg mest. Kjennes godt å ikke ha brukt mest peng. Ikke at jeg er verdensmester i shoppinf, for det er jeg definitivt ikke. Noen som har fått svart belte i shopping ? Etter at vi har gått å surret på oti så gikk vi til amfi-senteret. Det er ikke så langt å gå, i underkant av en km kanskje. Ikke all verden.


* Hva synes dere om innkjøpene mine?


I`m going to shopping today!

Hei og god morgen alle trivelige folk. Om ikke så alt for lenge skal jeg på Oti sammen med ei venninne av meg Oda Strøm Høston på shopping. Yeeahh..Det er på tide nå! Er veldig lenge siden sist, husker ikke en gang, nesten ikke. Så rekner med at det blir noe nytt på meg, innkjøps innlegg kommer selvfølgelig etter hvert som jeg får tid.

       

Haha, fant et random bilde på google. Måtte bare legge det ut! Vi drar hjemmefra nå kl. 09.00 ca så har ikke mere tid til å blogge, så vi snakkes. - Hva skal du idag ?