Velkommen !

Speilreflekskamera

Bade vær, eller ikke ?

Hei! Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem etter et lite besøk på hytta til onkel og familien. Tenkte vi skulle ta en tur ettersom det var så fint vær og greier. Vi skulle også skjekke badetemperaturen i "Tjønnja", vi skulle egentlig bade, men ombestemte meg raskt etter at jeg kjente på vannet! Det var alt for kalt for å bade, værtfall for meg.

Så det ble ingen bading på meg idag. Egentlig litt glad for at jeg ikke var så gal at jeg ploppet utti. Vil ikke bli syk i ferien uansett. 

* Tycks ?


Best picture of us two, it becomes a memory!


Disse bildene er noen av de fineste jeg har sammen med bestevenninnen min Ida ( http://idas.blogg.no ) Disse bildene blir til minner, sånn som overskriften forteller. Jeg er veldig glad i deg! 

* Hva synes du om disse bildene ?

Snillfjorden

Hei!

I går kveld ble det en tur til Snillfjorden for oss! Bestemor og bestefar har camping der o.s.v. Må bare si at det var nydelig vær igår, og det er det i dag også. I`m happy! Tok mange fine bilder, som jeg vil dele med dere nå.

Det er veldig fint der, når det begynner å bli mørkere og solen er på tur ned.

Veldig fornøyd med bildene jeg tok i går. Var veldig koselig å være på besøk igjen.

* Synes om bildene ?


Foto ; natur

Dette bilde ble jeg veldig fornøyd med. Det er en gammel sykkel som har ligget i skogen nær oss, etter en som bodde her før oss. Et veldig fint motiv.

Dette bilde er tatt litt på avstand av et par trær. Der du ser at solen dukker opp midt i bildet.

Enkelt og greit bilde av noen blader, også kommer himmelen i bakgrunnen, så det blir litt mere fargerikt.

Dette er et bilde av en smørblomst. Nærbilde, jeg har brukt "Nærbildet" som tema for dette bilde, når jeg stilte det inn på kameraet mitt.

Dette bildet er av en blomst, som du sikkert ser. Her har bakgrunnen blitt litt mer usynlig, så motivet skulle komme fram mer.

Bildet her er tatt av gress. Stilte det inn på "landsskap". Derfor ble bildet veldig lyst og ekte som jeg vil kalle det.

* Hva synes du om bildene ?

Jordbær og vanilljesaus på menyen

Heihei. Nå har jeg og Ida spist jordbær å vanilljesaus. Må jo nyte finværet mens vi kan? Kan ikke si at jeg kan skryte så mye av varmen, men solen er oppe. Blir i bedre humør bare av å se den jeg. Isåfall så var jordbæren himmelsk, verden beste dessert nesten.

Nam. Ser det ikke himmelsk ut, så vet ikke jeg. Jordbær å vanilljesaus annbefales for dere som er glad i jordbær og noe søtt. Enkelt å lage.

* Hva synes du om denne desserten ?

* Hva synes dere om bildene ?


Speilreflekskamera

Hei! Alle bildene mine blir tatt med det nye speilreflkeskameraet mitt canon eos 1100D. Det er et fantastisk fin og veldig bra kamera. Det er ikke så veldig mye mer å si.

Fram

Bak

Bilder jeg har tatt :

* Har du speilrefleks ? Hvilket ?