Velkommen !

Spørsmålsrunde

Svar på spørsmålsrunden

Hei og hopp. Nå bestemmer jeg meg for å avslutte spørsmålsrunden min. Ser ut til at ingen flere vil stille spørsmål. Det er greit det. Så jeg bare begynner jeg. 

Lene Melstveit

Hva er det beste med å blogge ? Det beste med å blogge er vel selve bloggingen. Jeg liker å skrive og dele bilder og meninger med dere. Også er det veldig koselig at noen faktisk leser det og kommenterer.

3 ting du ikke takler med folk ? Ehh..Det er mye jeg ikke takler med folk, men de tre tingene jeg kommer på nå er : At de tror de er så mye bedre enn andre , at de er egoister og vist de "tror" de er best i alt. Sånne folk liker jeg ikke.

Nora Balci

Har du noen gang tenkt til å farge håret ditt blondt? Jeg er jo blond, men kunne ikke skade å farge/stripe det enda blondere. Btw. Jeg liker ikke hårfargen min akkurat nå -.-

AnjaEW

Hvorfor begynte du å blogge? Jeg begynte å blogge fordi jeg ville prøve det ut, og jeg syntes det så litt gøy ut. Så hvorfor ikke prøve ? Dere ser nå, jeg blogger fortsatt !

Hva liker du best med å blogge? Det har jeg svart på lengre oppe.

Hvilke blogger leser du? Jeg kan vel ikke si alle bloggene jeg leser men her er noen:

 http://idas.blogg.no/  http://tcmn.blogg.no/  http://l0ve.blogg.no/  http://sophieelise.blogg.no/  http://lin3hf.blogg.no/  http://iselinmichelsen.blogg.no/  http://andreasakselsen.blogg.no/

Emilie

Si tre positive ting om deg selv? Jeg er snill, omtenksom og jeg tenker på andre fremfor meg selv.

Er du fornøyd med deg selv? Det er vel ikke så mye å skrive om det...Nei, jeg er ikke fornøyd med meg selv. Men har heller ikke villet vært noen andre. 

3 fav reise steder? Jeg har vært i Bulgaria, så det er vel et favorott reisested. Men jeg har lyst til å dra til Tyrkia og Gran Canaria.

Dette er stranden i Bulgaria, der jeg har ligget og sola meg. Savn.

leneestenvik

Hva liker du med deg selv ? Ingenting. Men jeg er jo snill og jeg har humor!

 Hvilke faste blogger leser du ? Svart på lengre oppe.

Leser du min blogg ? Ja, det gjør jeg av og til.

Si noe jeg er god til ? Okei, isåfall om jeg skal si hva du er god til, så er du god i turning.

Si noe du synes du selv er god til ? Jeg liker matte ekstra godt, så jeg er god i det. Også er jeg god til å ta vare på andre og ikke sette meg først i rekken. Tar alltid de andre før meg selv. Er ikke det en god egenskap ?

Hva er det du liker med Meldal ? Det jeg liker med Meldal er mye det. Jeg har ikke kunnet tenkt meg å flytte til et annet sted, eller i en by eller noe sånt. Godt å bo litt avsides( jeg sier ikke at det er øde, for det er det slettes ikke! ), men noen ganger kunne jeg har ønsket at jeg har bodd et annet sted. 

PassionGirl

Hva vil du med livet ditt? Jeg vil først å frems gå skole og få meg en skikkelig utdannelse. Så kan jeg begynne å tenke på å stifte en familie.

Hva synes du om politikk? Politikk er helt greit det. Det må jo til, for at verden skal fungere. Har ikke noe imot politikk om det var det du mente.

Er du en skikkelig jente jente? Hehe. morsomt at du skulle spørre om det. Liker å pynte meg, så ja 

Yndlingsfarge? Mine ynglingsfarger er : Lilla, Turkise, Svart Og Rosa.

Gurine

Hvem er din bestevenninne? Det tror jeg alle vet. Men det er Ida. Det er hun som står bak bloggen http://idas.blogg.no/  Verdens beste Ida !! 


Hvor mange blogger har du hatt? Tror jeg har hatt to med denne, om jeg ikke tar helt feil.

Hva er ditt favoritt tv program? Jeg følger med mye på tv, men mest av alt liker jeg Home and Away og Hotel Cæsar. Også liker jeg alle program som har med musikk å gjøre, så da skjønner dere sikkert hva jeg mener.

Hvilke blogger leser du? Har jeg svart på.

Beskriv din bestevennine med 3 ord? Kjempesnill, pen og verdens beste bestevenn !!

Hvor mange søsken har du? Jeg har en bror og en søster.

Hvor mange dyr har dere hatt? Vanskelig å svare på, men mange. Nå har vi to da.

Hva er ditt favoritt dyr? Hest, hund, katt og kanin

Favoritt fag på skolen? Det er matte og kunst og håndtverk.

Favoritt kjendis? Jeg har alltid elsket Atle Pettersen. Så det er min favorittkjendis.

 

Favoritt sanger? Musikk er det beste jeg vet, så jeg har en del favorittsanger. Men Atle Pettersen`s sanger, Because og you - Kelly Clarkson , Hurt -  Cristina Aguliera og mange sanger til!

Hvilken mobil har du? Jeg har htc Desire S og jeg er superfornøyd med den! Jeg annbefaler den på det sterkeste.

Favoritt mat? Det må bli taco, hjemmelaget pizza og pannekaker.


Ja, det var spørsmålene jeg fikk inn av dere lesere. Tok bort de jeg syntes jeg ikke behøvde å svare på. Jeg håper jeg svarte godt nok, og at dere lite denne spørsmålsrunden. Bare si fra når dere vil ha spørsmålsrunde igjen. - Så, hva synes du om svarene mine ?


Spørsmålsrunde

Heihei alle sammen. Nå er det vel på tide med en spørsmålsrunde. Har ikke hatt det på kjeeempelenge, og da mener jeg kjempelenge. Så kjører ivei en nå ! Målet mitt med spørsmålsrunden er at dere skal stille spørsmål som dere lurer på ang. meg og bloggen eller andre viktige ting. Meningsløse spørsmål som "Hvilken hesterase liker du best?" eller " Hva liker du best av solo og fanta?" Sånne spørsmål blir antageligvis ikke med. Om det blir mange, så skal jeg prøve så godt jeg kan ved å svare på alle spørsmålene deres. Så alle får svar på det de lurer på. 

- Så, noe du lurer på ?