Velkommen !

Syk

Yes, very nice to wake up knowing that you are ill!

I natt har jeg nesten ikke sovet noe i det hele tatt! Iallefall ikke nok til å være blid og i godt humør om morgenen. Og det kan jeg for sikkert si at jeg ikke var. Jeg våknet i natt og kjente at jeg ikke var helt frisk, det var veldig varmt, jeg var svimmel, jeg hadde vondt i halsen og jeg var kvalm. Hadde også veldig vondt i hodet, så våknet jeg i halv seks tiden. Det var så vondt å ligge at jeg måtte bare gå ned på stua og ligge meg på sofaen å se om det ble noe bedre. Kvalmen har gått over, men jeg er fortsatt svimel og veldig varm. Det er ikke særlig gøy å starte ei ny uke med å være syk, but life goes on!

//Arkivet//

Jaja, jeg får bare ligge å slappe av å satse at det gir seg snart. Det er jo ikke lenge siden jeg ble frisk av lungebetennelsen, så jeg trenger ikke å bli syk nå igjen. I vertfall ikke lenge, det er nok å være syk en gang i blandt om det bare varer en dag, blir det over en uke eller lengre, så er det fort for mye! - Flere som føler seg dårlig der ute?

Nok en dag hjemme

Heihei bloggen. Det blir enda en hjemmedag på meg..Er ikke i så bra form, svimmel, vondt i hodet også videre. Jeg får vell bare spise, ta en tablett å prøve å sove igjen. Men tror ikke jeg får det til. Akkurat nå er jeg hjemme, lillebror tok nettopp bussen til skolen, mamma og pappa er på jobben. Mamma er ferdig klokken12.00 da, så blir ikke så lenge hjemme alene. Været er på topp allerede. Så man får håpe på det beste. Altså å bli frisk i løpet av denne dagen eller imorgen. Synd å være syk, når været er bare helt nydelig. 

* Hvordan er været der du bor ?

* Hva synes du om bilde ?


Syk

Heihei bloggen. I natt var jeg ikke i så god form, så jeg bestemte meg for å være hjemme å slappe av. Jeg tenker at det er bivirkninger etter sprøyta igår. Jeg har vondt i hode, litt svimmel også har jeg hatt feber. Den har heldigvis gått ned igjen nå. Det er bedre å være hjemme så det forhåpentligvis blir bedre istede for at det skal bli verre om jeg drar på skolen. Jeg er ikke så stor fan av å være syk. Det er det verste jeg vet. 

Måtte bare legge ut et bilde av sommersolen. Oh, det er varmt og godt !

* Flere som er syk ?

* Hva synes du om bilde ?